Şimdi boşver Leoncino' yu. Şuan ki ekonomide hiç bir motosiklet parasını haketmiyor. Şöyle düşün CBR500, CB500, Duke390, Ducati Sixty2, RC390 gibi gücü A2 sınırında olan ve ülkede bilinen markaların motorlarını mı alırsın ? Yoksa daha ülkeye yine gelen bir markanın mı motorunu alırsın ?
Patladı vallahi elde piston geziyoruz şuan :D :D Tatlım sen şaşırdın mı ? Çinko-çento yazdığın zaman rahatlıyor musun. Kendi kendine '' ahahahaa nasıl gömdün motoru '' filan yapıp böyle bir huzur doluyorsun değil mi ? Bak anlıyorum ben seni. Keşke senin motorunda çok çirkin olmasaydı. Ama maalesef öyle
Leoncino bu ülkede a2 sınıfında sıfır olarak satılan en uygun fiyatlı en dolu motorlardan biri. Gerek elektronik üreticisi gerek üzerinde gelen fabrika çıkış lastikleri. Her şeyi ile al bin ve git tadında. Ve aldığın şey bir sanat eseri koy salona otur izle motoru.
Fiyatı düşürmüştüm. Çünkü hafta sonu Blue Motor ( Anes Honda ) etkinliğindeydim. Leoncino ya 39400 denmesine rağmen nakit 36000 dan bırakıyorlardı. Ben olsam sıfır 36 ya satılan bir mala 34 vermem. Anes gibi bir bayi bile Benelli' tedarikçisi olurken nedir bu güvensizlik anlamış değilim. Oktay Motor bile CF Moto ve Benelli tedarikçisi oldu. Çünkü sektör oraya doğru gidiyor. Japonlar ve Avrupalılar çok yukarıda kalmaya başladı.
Biz ilanı biraz spor olsun diye açtık. Çünkü Monster 821 ini bana satmaya çalışıyordu arkadaşım Desmosu geldiği için
Piste gireriz diye ilk şubatta koydum. Sonra kaldırdım. Araç yıkamacısı bir abimizin 2007 GS ini sürdüm. Tiksindiğim bir motorun ne kadar güzel özelliklerini olduğunu fark ettim. Bu sefer eski bir gs alır gezeriz diye açtım ilanı. Hem cruiser hem adv baktım o aralar. Güzel takas teklifleri oldu. istediğim fiyata çok yakın teklif verenler oldu. Biraz mırın kırın ettim. Sonra anladım ki ben bu tarz motorlardan vazgeçmek istemiyorum. Zaten yağı, yağ filtresi, bujisi, zinciri, fren balataları yeni değişen bir motoru da satmam artık. Çünkü acayip keyif alıyorum sürerken. Ve her saniye sürüyorum.
Sende uyanık adamsın. Motorla gölden geçiyoruz tek kelime yok. İşte efendim dayanıklıymış filan demezsin. Adama gel satayım sana deyince auuvvvvvv elinde patladı nanananan
Not: Sıfırı 3 hafta önce satılmaya başlandı. Yani benim motorun satılmaması çok normal :D Satın alan 3-4 kişi ne yağ kullandığımı, lastik basınçlarımı, ABS yi nasıl kapatıp yanlayacağını sordum. Toplu bir sürüş yaparız belki sana video atarım. Çinko-çento Grup Sürüşü asdfghjklşi