Hala 30 olmaz diyenler var,hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ki,sadece TL ye çevirdiğinde zaten 29 bin oluyor,vergilerle birlikte en az 39.000 tl olacak bu motorsiklet...
Hala 30 olmaz diyenler var,hangi dünyada yaşıyorsunuz anlamıyorum ki,sadece TL ye çevirdiğinde zaten 29 bin oluyor,vergilerle birlikte en az 39.000 tl olacak bu motorsiklet...
Çıldırmış olmalılar.2017 kawasaki x300 ler var 37000 tl 2500 km de gider ona gömerim bu kadar param olsa.Neyin kafasını yaşıyorlar hayretler içindeyim.30000 ila 33000 arası olmalıydı fiyatı herhalde süs olsun diye getirmişler.
CF MOTO 650 NK yı 32-33 e veriyor belki nakitte biraz daha indirirler. Bu fiyat ne ya şuan sıfır 2018 mt ler 40-41 e satılıyor
Aynı filmi daha önce de gördük. Piyasada yer alma şansı sıfırlanana kadar bu fiyatta tutarlar. Daha sonra fiyatı rekabetçi bir düzeye çekerler. Fakat, artık çok geç olur.
Motorları sandıklardan hiç çıkarmamalarını tavsiye ederim.
ahsfahsfahsdhashd
kusura bakmayin tutamadim kendimi 40 bin tl yazmislar 300cc motosiklete. Bmw ile yarisiyorlar. Piyasaya giremeden yok olan bir girisim daha. Tamam fiyatlar artti da 25-30 bin bandida olmaniz bekleniyordu. Bos yere o kadar bekledik gene...
Sanki 1 tane motor getirmişler gibi.. Malum sitede 1 tane ilan var 39 bin TL ..
Bu motorun yaşama şansı yok.. Çinden, Hindistandan vs. motor getiren distributorlerin çoğunun motosikletten ve piyasadan hiç haberi yok.. Şekilli biz bundan çok satarız diye bu fiyat çıkmıştır.. Biri alsada sanırım 1 yıl sonra götürecek baktıracak servisini bulamayacak..
Ama ön cam elektrikli
https://www.zontes.com.tr/fiyat-listesi/
ZT250S
14.990 TL
R310
39.450 TL
X310
40.390 TL
T310
42.090 TL
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
İyi para verip motor alıyosun.
adam soruyor ne aldın?
-Zontes aldım abi :D
bacacla dalga geçiyodum da zontes ney lan :D
Motosikletimin üstü açık..
https://www.youtube.com/channel/UCp4K0dvqaCd6YAr_beEsudA/featured?view_as=subscriber
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)