Honda Aralık ayında da geçirmeye devam ediyor! (Aralık Zammı) 01.12.2018
Reklamlar
-
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-zamlar.html
Yukarıdaki linkte mukayese etmeniz açısından ekim başındaki zamlar görünmekte, sessiz sedasız, doların düşmesi, ekonominin şahlanması, enflasyonla mücadele falan hikayeleri hepimizin bildiği şeyler, tabi gerçekleri biliyoruz, bindirim indirimleri derken, zamları koymaya devam ediyorlar, ekonomi iyi olacaksa neden ayaklarına kurşun sıksınlar, Honda çaktırmadan zamları üçyüz beşyüz koyuyor, yine olan da bizlere oluyor..
Reklamlar
-
eski fiyatları az görmüşler herlade
-
CBR 500R,yaza doğru Ninja 400 ile aynı fiyat olur gibi
-
Aynı gemide olmasaydık iyiydi ama yapacak bir şey yok
-
232.000 lira olmuş gönlümün efendisi.
-
başlığı açan başta olmak üzere birçok arkadaş durumu cok yanlış anlıyorrrrr.
Honda belliki sınırlı sayıda olan bu motosikletlerine beklediklerinden daha fazla bir talep olacabileceğini öngörmüş olmalıki fiyatları arttırıyor.
Talebi olan şeyin fiyatı artar arkadaşlar.Ekonomi 2-3 aya kıpır kıpır capcanlı olacak anlaşılan ;)
Allah bilir siz enflasyonu da kötü bir şey sanıyorsunuz.. amatorler sizi.Japonya 30 yıldır deflasyon nedeniyle can çekişiyor unutmayalım bunları
-
Mart'tan bugüne CB500F'e efektif (liste fiyatı üstünden değil, piyasa gerçek alım fiyatı üstünden) 6.000TL zam gelmiş. Dolar artışının altında, elde çok var anlaşılan...
-
Honda kar amaçlı kurulmuş ticari bir işletmedir.. Öyle "Motosikletçiliğin gelişmesi" gibi ulvi bir amacı yoktur..
Tek amacı yapabileceği en yüksek karı elde etmektir.
Bu işin ana kuralı arz talep dengesidir..
Ondan gerisi sadece şikayettir..
Üzgünüm...
-
Elektrik, doğalgaz, peynir, zeytin, markette kafanı çevirdiğinde gördüğün herşeye talep öngürülmüş olmalı ki fiyat artmış. Enfilasyon eyü birşeydur...
-
03 Aralık 2018, 21:57
İyiki mart ayında africa twin dct 1000L almışım
-
03 Aralık 2018, 22:51
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
-
03 Aralık 2018, 23:21
CBR650F hayalimi "Sevip" attılar.
-
03 Aralık 2018, 23:32
cbr 125, cbr 250 neden yok listede ? Bunların üretmi mi durdu ?
-
03 Aralık 2018, 23:49
matrax33 adlı üyeden alıntı
cbr 125, cbr 250 neden yok listede ? Bunların üretmi mi durdu ?
Durdu bu sene
-
03 Aralık 2018, 23:51
Exectus adlı üyeden alıntı
CBR650F hayalimi "Sevip" attılar.
o da bir şey mi, benim cb500f hayalimi dağa kaldırdılar.
-
04 Aralık 2018, 00:31
hokahey adlı üyeden alıntı
o da bir şey mi, benim cb500f hayalimi dağa kaldırdılar.
Apaçi motoru değil, bulursun temiz düzgün kullanılmışını eksiksiz servis kayıtlısını...
-
04 Aralık 2018, 00:45
malesef zamlara rağmen boykot etmek yerine bu motosikletlere para verip alan pembe yanaklı zengin bebeleri yüzünden biz garibanlar düşük cc lerde sürünüyoruz.
honda da koydukça koyuyor üzerine.
-
04 Aralık 2018, 00:50
Cyan adlı üyeden alıntı
Apaçi motoru değil, bulursun temiz düzgün kullanılmışını eksiksiz servis kayıtlısını...
kısmet diyelim..
-
04 Aralık 2018, 01:13
Ben bu yıl 2. el temiz, bakımlı, biraz yüksek km'li integramı aldım, gayet mutluyum. Daha da sıfır motor falan bakmam.
Biliyorum 3 yıl sonra falan motorumu değiştirmek istediğimde feci silkeleyecekler ama artık işin o kısmına o zaman bakacağım. Umarım herkes gönlündeki motora kavuşur ama bu sıfır fiyatlarıyla biraz zor.
Elinde motoru olan kıymetini bilsin, bu fiyatlar ve gidişat hiç iyi değil.
Motosiklet ulaşım aracı olmaktan çıktı, ekstra lüks bir taşıta dönüştü artık.
-
04 Aralık 2018, 01:18
Ya araba fiyatlarına ne demeli?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)