15.000TL'ye Kadar Motor Tavsiye
Reklamlar
-
Arkadaşlar elimde tam 15.000 TL para var zorlasam 16 olur.Hergün işe gidip geleceğim hafta sonlarıda gezebileceğim genelde artçıyla yazın belki uzun yolda yapabileceğim motosiklet almak istiyorum.Mümkünse vitesli almayı düşünüyorum SS yada Naked tarzıma uygundur diye düşünüyorum yani binicez şekili şemalide düzgün olsun dimi.Bu sene sonuna doğru kampanyalar olur diye düşünüyorum olursada değerlendirme niyetindeyim.Bu yüzden sizlerin tecrübe ve bilgilerinden faydalanmak isterim.Bu arada 15.000/16.000 TL aksesuarlarda olucak.Kask,eldiven,mont başlangıç için yeterli olur diye düşünüyorum.Konuyu okuyupta "herşey olsun ama ucuz olsun istiyorsun bide sana yanına o paraya 1000rr verelimmi?" gibi boş muhabbetlere girmeyin sadece isteklerimi belirttim ne kadarına sahip olabileceğime sizlerin bilgilerinden ve yorumlarından karar vereceğim.Akımda olanıda sizlerle paylaşayım.Pulsar NS200 2017 abs'li 12.000 Tl civarı var yada Temiz bulunabilirse Honda CBR 250R...
Reklamlar
-
Aklında olan bu iki model mantıklı 13 bin civarı tertemiz cbr bulabilirsin kalanı aksesuara yatır, temiz bulma konusunu da kafaya takma satıcıya herzaman expertiz teklif et ve kesinlikle yaptır, indirim beklenecek zaman değil
-
MSX125 net 17.000 TL olmuş. Bu saatten sonra motosiklet falan alınmaz. Ancak ikinci el.
-
benelli bn 251 -abs'li- o fiyat aralığında inceleyebilirsin
-
Dominar alınmıyor mu o paraya?
-
A.Sahin adlı üyeden alıntı
benelli bn 251 -abs'li- o fiyat aralığında inceleyebilirsin
Bu motora bende baktım çok güzel hatta sesi 4 silindir gibi fakat yedek parça ve motora bakacak usta yok oyüzden daha çok ns200 düşünüyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
hasangazili adlı üyeden alıntı
Dominar alınmıyor mu o paraya?
Kardeşim dominar 2. elleri 15.000'den başlıyor. :(
-
Artçılı kullanmayacak olsan bu bütçeye Sym Wolf'ü önerirdim. Bayi elinde kalan 2015 model sıfırları 12-13000 TL aralığında buluyorsun. Ben uzun yol da yapıyorum, çok çok konforlu değil, çok çok süratli değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Lakin artçı binecekse arka sele kütük gibi, ayrıca amortisör ayarı da yapılmalı.
-
tommygun adlı üyeden alıntı
Artçılı kullanmayacak olsan bu bütçeye Sym Wolf'ü önerirdim. Bayi elinde kalan 2015 model sıfırları 12-13000 TL aralığında buluyorsun. Ben uzun yol da yapıyorum, çok çok konforlu değil, çok çok süratli değil ama ne kadar ekmek o kadar köfte. Lakin artçı binecekse arka sele kütük gibi, ayrıca amortisör ayarı da yapılmalı.
Güzel motor aslında baktım şimdi senin yazdığını görünce fakat 2. el piyasası biraz az gibi yarın birgün satmak istediğimde sıkıntı olur mu?
-
hacidayi adlı üyeden alıntı
Güzel motor aslında baktım şimdi senin yazdığını görünce fakat 2. el piyasası biraz az gibi yarın birgün satmak istediğimde sıkıntı olur mu?
En az 2 sene kullanırım diyorsan problem değil ama ilk sene al sat düşüncesindeysen zarar edersin, fiyat kırman gerekir. Hemen de alıcı bulamayabilirsin. Gerçi kıstas değil ama popüler motorlar bile şu dönemde rahat satılmayabiliyor.
-
03 Aralık 2018, 18:55
-
03 Aralık 2018, 19:18
16500 e benim dominarı verem 6 binde motor
-
03 Aralık 2018, 20:39
hocam anası ağlamış cbr yada ne çıkacağı belli olmayan benelliymiş rksymiş bakma. senin ilacın ikinci el istiyorsan 2017 model abs li ns200 yada rs200 alacaksın. hem az yakar hem parçası ucuz hem absli mis gibi motoru ikinci elde 12 civarına alırsın. üstüyle de güzel bir ekipman seti çekersin kask mont eldiven pantolon bot bellik olarak. ekipmanı ayrı hallederim dersen bayiler sıfır 200ns absleri 14500 lere veriyor. kafan rahat olur
-
04 Aralık 2018, 09:59
sultanselim adlı üyeden alıntı
hocam anası ağlamış cbr yada ne çıkacağı belli olmayan benelliymiş rksymiş bakma. senin ilacın ikinci el istiyorsan 2017 model abs li ns200 yada rs200 alacaksın. hem az yakar hem parçası ucuz hem absli mis gibi motoru ikinci elde 12 civarına alırsın. üstüyle de güzel bir ekipman seti çekersin kask mont eldiven pantolon bot bellik olarak. ekipmanı ayrı hallederim dersen bayiler sıfır 200ns absleri 14500 lere veriyor. kafan rahat olur
Su anda benimde düşüncem bu yönde.Fakat sene sonuna doğru fiyatlar düşer kamoanyalar olur diye beklerken fiyatlar yükseliyo dolar düşüyo fiyatlar çıkıyo hiç birşey anlamadım kafalar karışık :S
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:44 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
16500 e benim dominarı verem 6 binde motor
eyvallah kardesım saol ama az yakan motor herzman ıyıdır
-
04 Aralık 2018, 10:31
Sıfır alacaksan sym wolf, 2. el düşünüyorsan inazuma öneririm
-
04 Aralık 2018, 10:40
Sevgili hacıdayı abicim , eğer senin için artçı sele rahatlığı önemliyse , artçılı uzun yol yapacaksan ve bir de boy 1.75 ve üzeri ise sana rx3i evoyu
tavsiye ederim . Artçı rahatı açısından 250 ccler arasında inazumadan sonra hemen ikinci sırada yer alır. Ha bir de vstroom 250 var aynı rahatlıkta amma
sanıyorum 30000 lira üzeri fiatlı . Evonun hem sürücü hem de artçı konforu pek çok Japon motorundan iyidir . Evoyu da bir düşün derim . Selamlarla.
-
04 Aralık 2018, 11:18
benelliye hiç girmeyin , İtalyan malı değil Çin malıdır.
CBR ile uzun yol yorar..
Uzun yol da düşünüyorsanız ikinci el 2015 XMAX 250 ,GTS exciting Evo öneririm.
-
04 Aralık 2018, 11:26
suzuki inazuma düşünebilirsiniz
-
04 Aralık 2018, 11:58
bursalıali adlı üyeden alıntı
Sevgili hacıdayı abicim , eğer senin için artçı sele rahatlığı önemliyse , artçılı uzun yol yapacaksan ve bir de boy 1.75 ve üzeri ise sana rx3i evoyu
tavsiye ederim . Artçı rahatı açısından 250 ccler arasında inazumadan sonra hemen ikinci sırada yer alır. Ha bir de vstroom 250 var aynı rahatlıkta amma
sanıyorum 30000 lira üzeri fiatlı . Evonun hem sürücü hem de artçı konforu pek çok Japon motorundan iyidir . Evoyu da bir düşün derim . Selamlarla.
Eyvallah kardeşim hepinizin düşünce ve tavsiyeleri benim için önemli bu yüzden burada bu başlığı açtım.İnazumayı son günlerde sıkça duymaya başladım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------
sharkspeedr2 adlı üyeden alıntı
suzuki inazuma düşünebilirsiniz
Çok bir bilgim yok bu modelle alakalı ama hemen araştırmaya başlıyorum.
-
05 Aralık 2018, 19:44
hocam inazuma tipsiz hantal ve ağır bi makinedir. daha dün denk geldim önümde gidiyordu böyle sanki nasıl anlatıyım yere yığılmış gibi bi tipi var gereksiz iki tarafta da egzos falan. bence 200ns özellikle beyaz olanı çok daha spor ve yakışıklı duruyor.
-
05 Aralık 2018, 20:32
hacidayi adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar elimde tam 15.000 TL para var zorlasam 16 olur.Hergün işe gidip geleceğim hafta sonlarıda gezebileceğim genelde artçıyla yazın belki uzun yolda yapabileceğim motosiklet almak istiyorum.Mümkünse vitesli almayı düşünüyorum SS yada Naked tarzıma uygundur diye düşünüyorum yani binicez şekili şemalide düzgün olsun dimi.
şu cümlen kendi içinde tezatlık içinde..
"Hergün işe gidip geleceğim hafta sonlarıda gezebileceğim genelde artçıyla yazın belki uzun yolda yapabileceğim" Bunun açılımı touring yada endurodur , curiserda olur..
"SS yada Naked tarzıma uygundur diye düşünüyorum yani binicez şekili şemalide düzgün olsun dimi" bu tarzın ile yukardaki yaşam tarzın birbirine tam zıt.. ss yada naked motor gezilerde tekbaşına yorar heleki artçıyla daha fazla yorar.. ss ile hergün işe gidip gelmende hem trafikde hemde genel gider açısından benzin lastik bakım v.b seni yorar. trafikde orda burda park halinde biri grenajını kırar çizer yenisini alıyım dersin bir fiyat söylerlerler şaşar kalırsın fiziken bedenende yorar çünkü ticari iş odaklı tasarlanmış bir makine değil.. naked ile gidebilirsin ona lafım yok..
Bence inazuma f,rx3evo abs, dominar , sym wolf ,hero carisma (full grenajlı) ,hyo gv250, daelim daystar sofor alırsan abs li.. bunlar olabilir.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)