niye yapamasın terzinin işi o .. işinin ehli terziye ham deriyi ver sana motorsiklet tulumu diksin..
niye yapamasın terzinin işi o .. işinin ehli terziye ham deriyi ver sana motorsiklet tulumu diksin..
Yazılanlara Şöyle bir göz gezdirdim de benimde ilgimi çekti akşam saati deri montu dolaptan çıkarıp giydim şuanda aynada kendime bakıyorum gaza geldim 😁
1cm' den yaptırırsam kösele olur o, sırta değil de tabana giyilir sonra 4-6mm arası dana derisi idealdir diye düşünüyorum. Lakin adamda sadece baskılı dana derisi var, görüntüsü nasıl olur emin değilim. Omuz korumalarını henüz almadım, elimde kaliteli sırt ve dirsek korumaları var ancak iki korumam eksik. Onları da tamamlayıp bir deneticem. Aşırı iş yoğunluğundan günde sadece 4 saat uyuyabiliyorum. Gireceğimiz hafta başı bu işle ilgilenicem.
Bunun kahverengi, siyah, mavi, kırmızı ve beyaz renkleri mevcut. Çok sırıtır mı diye düşünmüyor değilim. Düz deriden istediğimi söylediğimde ise "o kösele olur" dedi bilemedim. Denesek mi? Sonuçta en kötü ihtimalle elimde dana derisi gerçek deri mont olacak...
Beyaz deri çabucak ve leş gibi kirlendiği için tavsiye etmiyorum, tecrübeyle sabittir; masaya kolunuzu koymaya korkarsınız :D Yoksa beyaz güzel renk. Onun dışında, deneme konusundaki çekinceleriniz nedir, renk değil herhalde? Ölçüyü, kesimi oturtabilir miyiz diye mi düşünüyorsunuz? Bence işi iyice ölçüp, biçip, girişin; deri iyidir sonuçta.
1 cm gergedan derisi sınıfına girer pahalı olur o . 1.3 1.5 mm iyidir
Yanlış yazdım kusura bakmayın En az 1mm diyecektim. Lakin hemen bakıyorum. Bulabilirse kaç mm die.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:08 ----------
Derimod ricky var bende mont olarak. Olursa ben buna çakarım korumaları acımadan
yalnız terzinize verirken daha önce bu tür bir şey yapmamışsa elinizdeki eski kullanmadığınız yada kışdayız artık varsa yazlık montunuz bırakın elinde bir tane demo olsun. ondan bakıp yapar.
bu arada montu alırken slimfit dar kesim falan almayın yada alıyorsanız bir beden büyük alın korumalarda takılıcakya ondan aklıma geldi şimdi ) gerçi benimki hırsız montu her yanı dökülüyor ))
Walla geçen kazada parçalanan mont halen duruyor elimde
İnanması güç ancak adam uzun seneler motosiklet montu ve pantolonu ile tulumu dikmiş biri, dükkanında hali hazırda el yapımı deri mont ve tulumlar duvarda ve vitrinde asılı duruyor. Ama model ve tip olarak yetersizler. İlk fırsatta başlatıcam, aşırı yoğun iş temposu bir nefes aldırtsın ilk iş.
...
Yalnız resimdeki numune, gerçek deri değil sanırım. Suni deri diye satılan PVC, poliüretan olabilir.
https://www.google.com.tr/search?q=s...w=1239&bih=652
Bu attığım modelin bir değişik versiyonuydu yanlış hatırlamıyorsam. Ama Dainese olduğuna eminim.
https://www.fc-moto.de/en/Dainese-Richard
gerçek deri olduğunu ateşe tut anlarsın suni deri hemen tutuşur , yada tırnağınla kazı biraz gerçek deri iz yapar ama sonra toparlar suni deride izmiz hiç bir şey olmaz..
belstaff çok eski markadır gerilla markası olarakda bilinir nedeni kurucular ikinci dünya savaşında gerilla savaşı vermişler hepsi motorcu sanırım dünya savaşındada motor kullanmışlar .. indiana jones filmlerinde harrison fordun giydiği bütün o deri ceketler belstaff , brad pitt falanda hastasıdır.. che guevara falan bile adamların montlarını giymiş .. bana hep ingiliz cafe racer kötü çocuklar markası algısı olarak geliyor belstaff.. ingiliz malı nede olsa..
benim tarzım değil param olsada vermem açıkcası..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)