Merhaba arkadaşlar. Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun kullandığı, hem günlük hem de motosiklet üzerinde kullanılabilecek olan şu ceketi arıyorum ama hiçbir bilgi bulamadım:
Marka ve modelini bileniniz varsa yazabilir mi?
Merhaba arkadaşlar. Rahmetli Barkın Bayoğlu'nun kullandığı, hem günlük hem de motosiklet üzerinde kullanılabilecek olan şu ceketi arıyorum ama hiçbir bilgi bulamadım:
Marka ve modelini bileniniz varsa yazabilir mi?
ceket dainese tobacco kardeş.
Ayrıca tek parça alpinestars'ında adı MX1 Gold suit
Yanlış hatırlamıyorsam bir canlı yayında söylemişti gelen soru üzerine. Belstaff olması lazım, fiyatları ocak söndüren cinsten.
https://www.motosikletonline.com/54,...iABEgKIxvD_BwE
boyle bırsey var işini görürse
mont belstaff o belli .. geneld ebu tip montları belstaff üretir..
sende yaptırabilirsin iyi bir terzide hakiki dana derisi bir mont alıp içine astar diktirtip terzide korumaları falan yerleştirebilirsin. belstaffın montları 1000 eurodan aşağı değildir ..
Abi hakiki dana derisi kalın montu nereden bulacaksın? Bende koyun derisi var. Duvara sürtsem kendinden geçer
Arzu eden arkadaşlara dana derisinden mont ve pantolon diktirmek için yardımcı olup yönlendirebilirim, yapan bildiğim bir yer var.
Ancak eski tip ve biraz çirkin modeller. Ne var ki örnek detaylı bir resim gösterirseniz vatandaş aynısını yapabiliyor İstanbul çevresinde arzu eden varsa özel mesaj ile ulaşırsa ulaşım bilgisi için yardımcı olabilirim.
Vatandaşın dükkanında hali hazırda motosiklet için erkek ve bayan için tulumlar ve ceketler de mevcut, ancak korumaları kendiniz getirmeniz gerekiyor ki ürünü ona göre diksin.
Bende şu mont var. Memnunum
held harvey76 deri ceket
Rahmetlinin montundan yapabilir mi ki? İlk gördüğümden beridir aşığım o monta.
bende var bir tane zamanında almışdım arkadaşlar çok hırsız montu diye dalga geçdiler.. hatta leyla ile mecnundaki hırsız yavuz vardı onun montunun aynısı idi hakiki deri ) . terzide içlik diktirtip sırt dirsek korumaları taktırttım .. toplasanda 3 defa 5 defa giydim dolapda durur hala...
Hatta rahmetli aea nın şu resimdeki montunun siyahı diyebiliriz tek farkı alt cepleri yandan..
Şişt aramizda kalsin. Neticede bunun markasi var, telifi var, falani filani var. Hocam merakla neticeyi bekliyoruz. Şişt aramizda
ben olsam şöyle yapardım ikinci elde sahindende çok ucuz yollu hakiki deri montlar var.. her çeşidi var.. alırdım bir tane.. bir kuru temizleme bir deri bakım sütü besleme.. sonra gider dirsek koruma omuz ve sırt korumalarını alırdım.. terzime verirdim gerisi onun işi.
ben yaptırırken benim terzi anlamadı nasıl yapıcaz bunu falan demişdi ben elimdeki dolapdaki bir tane motorsiklet montunu ona bırakmışdım bak adamlar nasıl yapmışsa sende öyle yaparsın demişdim.. açmış bakmış bir iç astar yaptı benim monta özel ona korumaları yerleştirdi falan şu an piyasada satılan 3-5 bin liralık hakiki deri korumalı montlardan bir farkı yok diyebilirim..
Lakin en az 1cm'lik dana derisi lazım. Benim koyun derisi monta yaptırmaya acımam da korumalara acırım tek başlarına bir işe yaramayacaklarından ötürü
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)