Arkadaşlar ben size yıllarca deri piyasasında çalışmış biri olarak şunu söyleyeyim.
Koyun derisi ince olduğu için ne ayakkabıya nede motosiklet montuna uygun değildir siz dana derisinden mont yaptıracaksınız koyun derisinden sadece günlük kullanım için deri çeket mont vb şeyler yapılır
o 2 bin 3 bin fiyat çeken adamlar işçiliği çok koymuştur. iğne kırar lafıda yalan dolan inanmayın
Benden tavsiye mont yaptırmak size çok pahalıya maal olur ve verim alamazsınız benden tavsiye hazır alın
aynen banada yalan geldi benim terzi hiç öyle iğne kırdım falan dememişdi.. sıfırdan mont yaptırmayın bencede ikinci el bakın 200-300 tl lere harbi dana derisi montolar var temiz alın bri tane zaten motora giyiceksiniz.. korumalar zaten bir para tutmaz .. terziye verin halletsin.. sıfırdan çok maliyetli olur..
Onu bunu geçtim de, burada deri ile ilgili detaylı bilgi veren arkadaşlara ve üşenmeyip çarşı pazar gezen Evren hocaya teşekkür ederim. Adamlar ufuk açtılar resmen. Terzinin fotoğraftaki işleri de fena gibi durmuyor, adamın moda anlayışı harika olmasa da işçiliği iyi gibi.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)