Ralli 20.000'le çıkış yapmamış mıydı ne ara 30 oldu
Senelerdir böyle sayıp sövüp alıyoruz gene.sonu yok.kızmayı sövmeyi bıraktım artık.
Keşke Nisan ayında şu an kullanmakta olduğum motoru alacağıma az daha koyup Activa S alsaydım.
suzukinin indirimi daha bi adam akıllıydı.bu indirimi zaten bayiler yapardı yalan dolan indirim olmuş yine.yamaha dan son vuruşu bekliyoruz bakalım verin 30a mt07 kapısında yatalım sabahlıyalım
altın alma honda al diye boşuna demiyorum...
iyiki varsın honda africa twin dct
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Haziran ayında 2018 Crostourer DCT yi Gungor motor 68.500 TL ye bırakıyodu :(
Ahhh ahhh babayi alırım artık :(
ralli 18,5 den piyasaya çıkmıştı.
Bendeki hesap başka; ben 2016 motorumu Mart'ta 24.000'e almayıp dolara yatırsam geçen ay o doları bozup 2018 sıfırını alıyordum. (Ha yazın motorsuz kalmaya değer miydi, yok değmezdi çünkü dolar bozup almadım motorumu. Ama dolar bozup alaydım dolar da beni iyi bozmuştu...)
1 ) Kredi çekme devri bitti hem oranlar çok yüksek ,hemde artık eskisi gibi herkese vermiyorlar kredi
2) kimse elindeki sıcacık parayı gidip bir motora kolay kolay bence gömmez..
eskiden taksitli kira öder gibi alıyordu millet gözüne gelmiyordu maaşındna falan ödüyordu bir şekil, sıcak parasıda bir köşede duruyordu.. şimdi kimse gidipde bana göre sıcak parasını tiko bir motora yatırmaz..
Hem üzülüyorum hemde bir yandan aklıma geliyor ucundan dönmüşüm iyiki almışım diye.
Balıkesir honda geçenlerde 1000rr sp yi 99 bine satmış. Çok satılmayan modellerde pazarlık yaparsanız sağlam indirim alabilirsiniz.
Bundan 20 sene önce daha çocukken Goldwing'i yollarda görünce babamın maaşıyla hesap yapıp, büyüyünce bunu alıcam, 9 milyar para değil diyordum. Şimdi ev parası, teşekkürler Türkiye.
Alacan 2.el cbf bakıcan yoluna hacı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)