Aldığımız Motorun Kmsi Oynanmış Çıktı..
-
Konu bu..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...rkadaslar.html
2. ilandaki motoru aldık arkadaşa bugün bakmış edevletten muayene de kmsi oynanmış çıktığını yazıyor..Elemanı aramış uzlaşalım demiş , eleman uzatırım mahkemeyi diye laubali laubali konuşmuş.Şimdi evrakları hazırlıyorum... Sahibindeni arayacağım..En geç pazartesi vereceğim savcılığa..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
Motoru aldiktan sonra bakmanın anlamı ne ki? Almadan önce bakmamismiydiniz
-
anladığım kadarı ile ciddi cezaları var,
sen de işin peşini bırakmazsın,
muhtemelen satan kişi "ben ettim sen etmeye" getirecektir durumu, acıma et.
-
uzay gemisi adlı üyeden alıntı
Motoru aldiktan sonra bakmanın anlamı ne ki? Almadan önce bakmamismiydiniz
Motor kendi üzerimize değildi ki hocam hani elemanında yanında muayene dökümü yok dedi alırken sorduğumuz da , arkadaşta alalım dedi aldık.. Sahibindeni aramış arkadaş ilgilenileceğini söylemişler..
-
hachiko nun eline düşmeyecekti adam.
kime kazık attığının farkında değil.
-
Şimdi arkadaşlar size bir sorum olacak dilekçe de " zararımın karşılanmasını istiyorum" diye yazacağım fakat bu eleman motoru uygun fiyata verdim derse ne olacak? Kafam buraya takıldı benim..
-
Nerden bakiyorsunuz km gecmisine e devlette bulamadim
-
Adama nitelikli dolandırıcılıktan dava açarsan 2 kişi oldukları için örgüt muamelesi bile görebilirler.
-
Her ne kadar yapılan dolandırıcılığı mazur göstermese de, bu tür olaylar hep 10 liralık malı 5 liraya buldum diye sevinenlerin başına gelir. Açtığınız konuyu gördüm, bile bile lades demişsiniz.. Geçmiş olsun.. Hakkınızı arayın..
-
merhaba
2011 yılı haziran ayında aldığım motosiklet 28000 km deydi. 2016 ocak ayında satarken 42000 km deydi. bir kaç sonra baktım motosikleti 26000 km de satıyorlar. takip ettim ve bir kaç hafta içinde satıldı. sahibinden.com u aradım durumu anlattım. bu tür oynamaların olduğunu en azından motosiklet ilanları için km nin görüleceği şekilde fotoğraf koyma zorunluluğu getirmelerini ve plakasıyla birlikte aracı veritabanlarına kaydetmelerini talep ettim. tabi yapmadılar.
allah yardımcınız olsun
-
ee yazdık ama değil mi ?
zapalka adlı üyeden alıntı
bu motorun kronik krank sıkıntısı var. diğer kısımlar (kozmatik vs.) bir şekilde çözülür belki ama motorunu iyi bir ustaya göstermek gerekebilir.
2011 model motorun bu km'de olması biraz soru işareti.
geçmiş muayenelerine hangi km'lerde girmiş onlara bakabilirsin.
geçmiş olsun...
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Şimdi arkadaşlar size bir sorum olacak dilekçe de " zararımın karşılanmasını istiyorum" diye yazacağım fakat bu eleman motoru uygun fiyata verdim derse ne olacak? Kafam buraya takıldı benim..
Zararım karşılansın diye değil direk "Nitelikli dolandırıcılık" davası açacaksınız.Atıyorum 30.000 km deki motosikletin kmsini geri çekip 8000 km olarak sattılar diye.Fiyatı önemli değil km si nin düşürülmüş olması ve bundan sizin haberinizin olmaması önemli.Varsa ilanın ekran görüntüsünü alın.
Özgürlüğün en büyük düşmanı halinden memnun kölelerdir.
-
ee yazdık ama değil mi ?
geçmiş olsun...
Bunu ihmal etmedim hocam yukarıda yazdım ya eleman kağıt yanımda yok vs dedi arkadaşta alalım dedi..
-
hachiko adlı üyeden alıntı
isterse 1TL'ye motoru satmış olsun mesele KM'si ile oynamasıdır. Ortaki mesele dolandırıcılıktır ve ciddi suçtur. Peşini bırakmayın.
-
-
yamtareroglu adlı üyeden alıntı
Her ne kadar yapılan dolandırıcılığı mazur göstermese de, bu tür olaylar hep 10 liralık malı 5 liraya buldum diye sevinenlerin başına gelir. Açtığınız konuyu gördüm, bile bile lades demişsiniz.. Geçmiş olsun.. Hakkınızı arayın..
Hocam arkadaş zaten çok muhim değil diyor..Ama sorun ortada olan suç..Yarın başkalarına da yapacaklar.
-
Burdan sorgulama yapmak için muayene seri no gerekli.Yani sadece araç sahibi buradan kendi aracının muayenesini takip edebilir.
Şuradan km sorgusu yapılabiliyor ama ne yazık ki ücretli.Aslında bu hizmetin ücretsiz olması gerekli.
https://hgs.epttavm.com/arac-km-sorgula
-
göz göre göre pişti oldu hocam.çok geçmiş olsun hakkınızı arayın satıcıylada iletişim kurun savcılık dava vs 7000tl için yapma etme falan uyarın.7000 ile kmse zengin olmaz düzgün konuşun geri vites alıcaktır kesin
-
Çıkarılacak ders: Son araç muayene raporu kağıdı, ki aslında ruhsatın içinde olması gerekiyor, mutlaka istenecek alırken...
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Adama nitelikli dolandırıcılıktan dava açarsan 2 kişi oldukları için örgüt muamelesi bile görebilirler.
Örgüt olması için 3 kişiden fazla olmalılar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)