Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Türk Petrolde Bu Geceden İtibaren Yakıtta Ekstra 5 Kuruş İndirim..

REKLAM ALANI
    hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    Türkiye’nin yerli akaryakıt markası olan Türk Petrolleri bu geceden itibaren benzin ve motorinde ekstra 5 kuruş indirim uygulayacak!

Türkiye Petrolleri, aile bütçesinin en önemli harcama kalemi olan motorin ve benzinde, tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirime giderek, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından başlatılan “Enflasyonla Topyekün Mücadele Programı”na destek verdiğini açıkladı.

Konuya ilişkin bir değerlendirmede bulunan Türkiye Petrolleri Genel Müdürü Çağdaş Demirağ, şunları söyledi: “Türkiye Petrolleri olarak 55 yılın vermiş olduğu güç, deneyim ve enerjiyle toplumumuza hizmet etmeyi önceliklerimiz arasında tutmayı ilke edindik. Türkiye'nin dev milli akaryakıt şirketi olarak hedefimiz, tüm müşterilerimize kaliteli hizmet verebilmek ve bunu gerçekleştirirken de vatanımıza ve milletimize katma değer sağlayabilmektir. Bugün de ülkemizin yaşadığı sorunlarda çözümün bir parçası olmak için elimizi taşın altına koyuyor ve ülke genelinde bulunan 700'e yakın istasyonumuzda geçerli olmak üzere benzin ve motorinde, bayilerimizle birlikte kazancımızdan fedakarlık ederek bu gece yarısından itibaren tavsiye edilen pompa satış fiyatları üzerinden, litrede 5 kuruş indirim uyguluyoruz. Yapacağımız bu indirim tarımdan sanayiye, perakende sektöründen gıdaya kadar tüm ülke ekonomisine çok önemli bir katkı sağlayacaktır. Sağlayacağımız bu makro faydadan dolayı gururluyuz. Ülke olarak geçmişte defalarca başardığımız gibi, yaşanan bu sıkıntılı dönemi güçlü bir dayanışma örneği sergileyerek yine birlikte atlatacağımıza da eminiz.”

Sözcü
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    Buradan benzin alan var mı arkadaşlar?
    Bulunduğum yerde 2 tane var benzin fiyatları daha uygun. Acaba buradan mı alsam?

Tmm kardesim iyi yapisyorsunz hos yapiyorsunz yerli bir firma olmasi we bu tarz bi onculuk yapmasi cok guzel bsey ama 5 kurusla poposunu yiyim ayaklari bunlar sonra enflasynla top yekun dirdiri hadi yaa hadi abi ote yanda oynayin

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    litrede 5 kuruş indirimin reklamı mı olur arkadaş , Aytemiz in bazı istasyonları cuma günü %5 , PO mobil ödemeye %3 indirim yapıyor , kredi kartlarındaki promosyonlarla birleştirince çok gezenleri biraz avutur ;)

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Güvenip alan, deneyen var mı? Ben şahsen güvenemiyorum. Şimdi ismini hatırlayamadığım pek bilinmeyen bir markanın yaşadığım şehirdeki sadece bir istasyonu haftanın bir günü (perşembeydi sanırım) baya indirim yapıyordu. Öyle 5krş falan da değil, 30-40 krş civarındaydı indirim.

O kadar talep olmaya başladı ki indirimli akaryakıt günü istasyonda kuyruk olmaya başladıydı. Ancak çok geçmeden o istasyondan indirimli yakıt alanlardan yakıt kaynaklı motor arızaları yaşayan onlarca kişi duydum. Yakıt filtreleri tıkanan, enjektörleri arıza yapan vs vs... Bir kısmı istasyonu mahkemeye vereceğim diyordu. Akıbeti ne oldu bilemiyorum.

Ucuz etin yahnisi diyorum. Açıkçası 3-5 krş fark için bildiğim, güvendiğim ve sürekli yakıt aldığım istasyonlardan kolay kolay vazgeçmem. Kaldı ki 5krşu ciddi bir indirim olarak da görmüyorum.
    yağızkoç05 bunu beğendi.

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    5 kuruş 100 litre alsam 5 tl 3 tane simit alırım. İstasyon yolumun izerinde değilse birde gitmek için indirim den fazla yakıt yakarım. Dalga geçer gibi yayınlatıyorlar bu reklamı helal olsun.

5 kuruşla enflasyon düşüyorsa herkes yapar.Hepsi reklam...Bütün dertleri yılbaşında maaşlara az zam yapmak.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Benim araba veya motosiklet kullandığım güzergahta hiç istasyonu yok.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Reklamın hedefi biz değiliz, iktidar. Bakın biz de enflasyonla mücadele ediyoruz demeye getiriyor. Yoksa 5 kuruş nedir? Kaldı ki hükümet %10 indirim diyor enflasyonla mücadele için. 5 kuruş nerede, %10 nerede.

afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    hemen gidip 10litrelik depomu doldurmalı ve cebimde kalan 50kuruşla yatırım yapmalıyım
    birbilent bunu beğendi.

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    5 kuruş, 10 kuruş minik depolarınız için bir şey ifade etmiyor olabilir fakat toplama bakıldığında sayı büyür.
    Aöıklamalarında ekonomiye yaptıkları ''makro'' etkiden bahsediyor, o güldürdü biraz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)