Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Ceza Yiyen Bayan Öğretmenin İlginç Savunması..

REKLAM ALANI
    MrMud - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir yazı var ekşide arkadaşlar ama..
    Ekşi sözlükte Allah bir yazsa, otur düşünürüm....
    Quad87, zekeriyaimam ve bursalıali bunu beğendiler.
    +299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
    Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
    -MrMud

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Arkadaş normalde polislerin çok kibar olmadığını biliyoruz da, velev ki o anda arabası bile bağlanmış olsa kadının öyle çığlık atması normal mi?

Memlekette canı sıkılan sinir krizi geçiriyor arkadaş, hayret bir şey. Bu kadar vıcık vıcık duygusallığa da gerek yok. Kadın bir taraflarını kesiyorlarmışcasına çığlık atarken cezayı yazan polis dönüp muhatap bile olmadı, valla bravo.

Ablanın acilen bir psikoloğa gitmesi lazım. Bu kadar basit bir mevzuda sinir krizi geçirmesi hiç normal değil.

Bu olayda tek savunamadığım olay bu videonun internete sızdırılması. Büyük yanlış. Polisin çektiği videolar adli kanıt olması için çekilmeli, arşivlenmeli ve sosyal medyayla kesinlikle paylaşılmamalı.

Bakınız birde şöyle bir haber var: Link

"Kendisine "seyir halinde telefon ile konuşmak", "emniyet kemeri takmamak" ve "muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkma" suçlarından 578 lira idari para cezası kesilen kadın sürücü, memurlara çığlık atarak tepki göstermiş, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı."

kurubuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF1000FA
    Kadının tepkisi çok rahatsız edici ama sonuçta sadece bağırmış ve polislere bela okumuş. Bela okumak yargıtay kararına göre hakaret olarak kabul edilmiyor. Saldırmamış, küfür etmemiş, kendini jiletlememiş. Çok da abartılacak birşey yok. Öğretmenler de insandır ve her insanın bir kırılma noktası vardır. Bu fena kırılmış.

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş normalde polislerin çok kibar olmadığını biliyoruz da, velev ki o anda arabası bile bağlanmış olsa kadının öyle çığlık atması normal mi?

Memlekette canı sıkılan sinir krizi geçiriyor arkadaş, hayret bir şey. Bu kadar vıcık vıcık duygusallığa da gerek yok. Kadın bir taraflarını kesiyorlarmışcasına çığlık atarken cezayı yazan polis dönüp muhatap bile olmadı, valla bravo.

Ablanın acilen bir psikoloğa gitmesi lazım. Bu kadar basit bir mevzuda sinir krizi geçirmesi hiç normal değil.

Bu olayda tek savunamadığım olay bu videonun internete sızdırılması. Büyük yanlış. Polisin çektiği videolar adli kanıt olması için çekilmeli, arşivlenmeli ve sosyal medyayla kesinlikle paylaşılmamalı.

Bakınız birde şöyle bir haber var: Link

"Kendisine "seyir halinde telefon ile konuşmak", "emniyet kemeri takmamak" ve "muayenesi yapılmamış araçla trafiğe çıkma" suçlarından 578 lira idari para cezası kesilen kadın sürücü, memurlara çığlık atarak tepki göstermiş, o anlar ise cep telefonu kamerasına yansımıştı."
    Polisin video çekme sebebini kendimce söyleyeyim, psikolojik savunma.

Nasıl mı ?

Günümüzde malesef kadınlar bir konuda haksizda olsa "dur bi çığlık atıp milleti galeyana getireyim zaten kadınım aleyhime ayrımcılık olur" kafası net.
    Bunu düşünen polis memuru, "ben şu kaydı açayım, beni taciz ettiler siddet uyguladılar gibi iftira durumuna düşmeyelim" demiştir kuvvetle muhtemel.
    Bi üniversitede çocuğun birine 20 küsur kiz saldırıp rencide etti, sözde tacizci dediler iftira attılar, 1 sene sonra olay açığa çıktı, çocuk kendi halinde sessiz sakin bi eleman, saldiran kizlar eski sevgilisinin arkadaşlarıymış, resmen göz göre göre iftira atıp adını lekelediler, peki ne için ?
    Kızı terk etti diye...

Onun için, polis memuruna kimse neden video çekiyo demesin, ha internette yayınlaması etik değil, ama bence iyi oldu, bu vesileyle akli dengesi yerinde olmayan birisinin eğitimci unvanı ile dolaşabildigini ogrendi bütün ülke..

Düşünün, bu kadın birde insan yetiştiriyor, ülke cahil dolu diye hayıflanmayın, ülke cahil üretiyor seri imalât.
    Bilinmez ve bursalıali bunu beğendiler.
    -MrMud

sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birincisi, hiçbir polis ehliyet kırık diye ehliyetsizlik cezası yazmaz. büyük bir yalan ile karşı karşıyayız.

ikincisi, bayan değil kadın diyeceksiniz.
    Haklısın abi, yazacaktım da yazmak, karışmak istemedim.
    Babam kendimi bildim bileli kırık ve bantlı ehliyet ile geziyordu. temizinden 20 senesi var. geçen sene değiştirdi ehliyet ile kimliği.
    Hiç bir problem ile karşılaşmadı.
    Beni de ehliyetim yanımda değilken, polis çevirdi. Dedim işyerinde kaldı abi, fotosunu attırıp gösterdim. "Hadi yürü git lan" dedi, telefon numarasını da aldım adamın, bir ara görüşeceğim.
    Neyse benim ehliyetim yanımda yokken bile yazamazdı bana ehliyetin yok diye. Yazsa bile yanımda bulundurmamaktan yazardı cezayı. Tc'den görülüyor sonuçta bu adamın ehliyet sahibi olduğu.

Özeti bana da saçma geldi kırık diye, 15 yaşında ehliyetsiz araba kullanmış muamelesi.
    Bir de haberlerde hep 578 tl den bahsediliyor. diğer yerlerde 4-5 bin tl'lerden bahsediyor.
    20

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı sey_47 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Haklısın abi, yazacaktım da yazmak, karışmak istemedim.
    Babam kendimi bildim bileli kırık ve bantlı ehliyet ile geziyordu. temizinden 20 senesi var. geçen sene değiştirdi ehliyet ile kimliği.
    Hiç bir problem ile karşılaşmadı.
    Beni de ehliyetim yanımda değilken, polis çevirdi. Dedim işyerinde kaldı abi, fotosunu attırıp gösterdim. "Hadi yürü git lan" dedi, telefon numarasını da aldım adamın, bir ara görüşeceğim.
    Neyse benim ehliyetim yanımda yokken bile yazamazdı bana ehliyetin yok diye. Yazsa bile yanımda bulundurmamaktan yazardı cezayı. Tc'den görülüyor sonuçta bu adamın ehliyet sahibi olduğu.

Özeti bana da saçma geldi kırık diye, 15 yaşında ehliyetsiz araba kullanmış muamelesi.
    Bir de haberlerde hep 578 tl den bahsediliyor. diğer yerlerde 4-5 bin tl'lerden bahsediyor.
    ama iyi eğlendik, kabul edelim güzel güldük. bir de remix adam videoyu montajlamış, ne yalan diyeyim yerlere yattım gülmekten

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    O video durup dururken sosyal medyaya düşmez. Muhtemelen Hoca haklı, bunları mahkemeye verdi, bunlar da kamuoyu yaratmak için videoyu yayınladılar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Zeybeks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videonun bastan itibaren acik olmadigini, kadincagizin bu hale gelmesinin nasil olduguna dair bir fikir yurutemiyorsunuz. Hicbir normal insan durduk yere bu kadar haykiramaz. Polisler suclu demiyorum, pesin hukum kurulmasina karsi cikiyorum. ‘Her ne demekse’ tabirinizi ise hicbir zaman anlayamayacaginiz icin es geciyorum
    Normal olmadigi acik zaten.

Diger meseleye gelince, motosiklet cansizdir, ruhu falan yoktur. Kullanan insanlarin icinde olusturdugu ruh hali vardir. Genclik gibi saglikli ve guzeldir. Malesef bazen bazilarinda olumsuz bir ruh haleti de olusturabiliyor, "motosiklet ruhu" lafinin arkasinda kendini digerlerinden ustun ve farkli gormeye calisan, hic tanimadigi insanlari "anlamazsiniz" deyip kucumseyebilen, ancak ici bos oldugu icin bu konuda ifade edecek bir dusuncesi bile olmayan bir ruh hali. Malesef...

Motosikleti
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisin video çekme sebebini kendimce söyleyeyim, psikolojik savunma.

Nasıl mı ?

Günümüzde malesef kadınlar bir konuda haksizda olsa "dur bi çığlık atıp milleti galeyana getireyim zaten kadınım aleyhime ayrımcılık olur" kafası net.
    Bunu düşünen polis memuru, "ben şu kaydı açayım, beni taciz ettiler siddet uyguladılar gibi iftira durumuna düşmeyelim" demiştir kuvvetle muhtemel.
    Bi üniversitede çocuğun birine 20 küsur kiz saldırıp rencide etti, sözde tacizci dediler iftira attılar, 1 sene sonra olay açığa çıktı, çocuk kendi halinde sessiz sakin bi eleman, saldiran kizlar eski sevgilisinin arkadaşlarıymış, resmen göz göre göre iftira atıp adını lekelediler, peki ne için ?
    Kızı terk etti diye...

Onun için, polis memuruna kimse neden video çekiyo demesin, ha internette yayınlaması etik değil, ama bence iyi oldu, bu vesileyle akli dengesi yerinde olmayan birisinin eğitimci unvanı ile dolaşabildigini ogrendi bütün ülke..

Düşünün, bu kadın birde insan yetiştiriyor, ülke cahil dolu diye hayıflanmayın, ülke cahil üretiyor seri imalât.
    Maalesef öyle bir durum da var, katılıyorum. Geçenlerde evde otururken, bir kız çocuğu çığlığı duydum. Ama nasıl bir çığlık atıyor , nasıl bir bağırmak, anlatamam. Aha dedim birisi buna bir fenalık yapıyor kesin, anında cama koştum. Baktım diğer tüm komşular da camda olayı izliyor. Lise çağlarında bir kız bir de erkek çocuğu, sokak ortasında tartışıyorlar. Komşum hemen brifingi verdi bana "Sevgilisiymiş, tartışıyorlar, önemli birşey yok" diye.
    Kız yeniden başladı çocuğa bağırmaya, ne dese beğenirsiniz: "Artık hiç bir şey eskisi gibi olmayacak, biliyor musun Kaan!" Lafa bak lafa, taze taze dünkü diziden duymuş, kullanacak yer arıyormuş belli ki. Çocuk bir şeyler anlatmaya çabalıyor, halinden belli, kıvranıyor karşısında, ama kız gibi bağırmadığından anlaşılmıyor ne dediği. Ama en ufak itme kakma fiziksel müdahale de yok. Kız yine başladı çığlık atmaya, ama görseniz aynı videodaki kadının gençlik hali gibi :D Artık dayanamayan alt komşum kıza bağırmaya başladı: "Sus lan geri zekalı, işten yorgun geldik birde seni mi dinleyecez!!!" diye Kız bu sefer çocuğu bıraktı komşularla tartışmaya başladı. Gözüm bir an sehpanın üzerinde duran çekirdek pakedine kaydı ama unutmuşum, 2 gün önce bitmişti. Yoksa çıt çıt çitleyerek acayip keyifle izlemelik olay vardı.

Velhasıl bu diziler, filmler, klipler nasıl bir vıcık vıcık duygusallık pompalıyorsa artık bu millete, herkes patlayacak bomba.

Bir de olay 1 kasımda gerçekleşmiş ama basına yeni düştü. Acaba kadın polisleri şikayet etti de polislerde olayı herkes görsün diye bilerek mi sızdırdı medyaya? Bilemedim...

Tek emin olduğum husus, kadının ruh halinin hiç de normal olmadığı .

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Velhasıl bu diziler, filmler, klipler nasıl bir vıcık vıcık duygusallık pompalıyorsa artık bu millete, herkes patlayacak bomba.

Tek emin olduğum husus, kadının ruh halinin hiç de normal olmadığı .
    Sağlam adam ararsanız çalıştırmak için, çook ararsınız..
    https://www.cnnturk.com/saglik/turki...i-artti?page=2

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    Alıntı sultanselim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bana mı dedin? bana dediysen eğer sorarım sana bir kadına karşı şunun ağzına 2 tane çakacaksın cümlesinden sen rahatsız olmadın mı? eğer olmadıysan son dönemde tvlerde kadın şiddetine karşı yayınlanan kamu spotlarının neden bu kadar sıklaştığına hak vermeye başlarım. eğer bu cümleden zerre rahatsız olmadıysan arkadaşa söylediğim sözler senin için de geçerli.

şayet bana söylemediysen kusura bakma.
    Yav sen kimsin
    ]-[@LuI{ bunu beğendi.

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Şu aralar medeni kanunda da kadın fazlasıyla ve orantısız şekilde savunulmaya başlandı. Orantısız ve fazla olması olaylara adil bakılmadığını gösteriyor.Kadın kocasını işyerinde aldatıyor adam cinnet anında kadını ya dövecek ya da öldürecek noktaya gelmiş. Olayların gelişme aşamasında hiç bir sorumluluk ya da suçluluk kadına yöneltilmiyor.
    Haberlerde görüyoruz çoğu zmn boşandığı eşinden sokak ortasında dayak yedi. Niye? Yanında işyerinde bir erkek arkadaşıyla yürüyor diye.
    Ateş olamyan yerden duman tütmez.

Konu ile alakasız ama kimse kimseye birine zarr verme canına kast etme ya da bu şekilde dengesiz tepkiler vermeye hakkı yok.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Alıntı splender adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şu aralar medeni kanunda da kadın fazlasıyla ve orantısız şekilde savunulmaya başlandı. Orantısız ve fazla olması olaylara adil bakılmadığını gösteriyor.Kadın kocasını işyerinde aldatıyor adam cinnet anında kadını ya dövecek ya da öldürecek noktaya gelmiş. Olayların gelişme aşamasında hiç bir sorumluluk ya da suçluluk kadına yöneltilmiyor.
    Haberlerde görüyoruz çoğu zmn boşandığı eşinden sokak ortasında dayak yedi. Niye? Yanında işyerinde bir erkek arkadaşıyla yürüyor diye.
    Ateş olamyan yerden duman tütmez.

Konu ile alakasız ama kimse kimseye birine zarr verme canına kast etme ya da bu şekilde dengesiz tepkiler vermeye hakkı yok.
    Yöneltilemez zaten. Aldatmak, boşanma sebebidir. Bu kadar. Hapis cezası yoktur, para cezası yoktur. Devletin verdiği bir ceza yoktur. Aldattı diye dövemezsiniz, vuramazsınız, ne erkeğe, ne kadına.
    Hiç kocası karşı kaldırımdaki kıza baktı diye karısı tarafından saldırıya uğrayan adam haberi görüyor muyuz?
    habara bunu beğendi.
    May the Force be with McLaren Mercedes

Motosikleti
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sağlam adam ararsanız çalıştırmak için, çook ararsınız..
    https://www.cnnturk.com/saglik/turki...i-artti?page=2
    İstatistikler ürkütücü. Özellikle çalışan kadınların büyük kısmı leblebi yer gibi antidepresan kullanıyor, bizzat çevremden bildiğim onlarca kişi var. Kullanmayınca da bu videodaki gibi sahneler yaşanıyor. Kullanılması mı daha iyi, kullanılmaması mı? valla bilemedim...
    drtayfun bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Sıkışık kent hayatı insanları delirtiyor

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Sanki sokratesin savunması...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    birincisi, hiçbir polis ehliyet kırık diye ehliyetsizlik cezası yazmaz. büyük bir yalan ile karşı karşıyayız.

ikincisi, bayan değil kadın diyeceksiniz.
    Kesin bilgi mi abi bu? Geçen ay çatladı benim ehliyetim de
    MrMud bunu beğendi.

Motosikleti
    Mh Drift 125>Rx3i Evo Abs
    Alıntı zekeriyaimam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sanki sokratesin savunması...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:35 ----------

Kesin bilgi mi abi bu? Geçen ay çatladı benim ehliyetim de
    eski çalıştığım yerdeki müdürün ehliyeti 1 yıldır kayıp hep kimlik nosundan baktırıyorum diyor daha ceza yemedi
    Bitmeyen tutkudur,özgürlüktür,her piston vuruşunda yürekte artan Aşk'tır motosiklet...

zekeriyaimam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    simson
    Alıntı Mertcan39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eski çalıştığım yerdeki müdürün ehliyeti 1 yıldır kayıp hep kimlik nosundan baktırıyorum diyor daha ceza yemedi
    Eyvallah değiştirmekle vakit kaybetmeyeyim o zaman
    Mertcan39 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Videonun polis videosu olduğunu atlamışız. Sahi, bu nasıl yayınlandı?

Kişilik haklarım rencide oldudan tutturursa ...
    drtayfun bunu beğendi.

Motosikleti
    Husqvarna TE250
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Videonun polis videosu olduğunu atlamışız. Sahi, bu nasıl yayınlandı?

Kişilik haklarım rencide oldudan tutturursa ...
    Sadece kişilik hakları rencide olsaydı şükür ederdi.
    Teyzenin yerine bütün memleket rencide oldu sağolsun.
    -MrMud

3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)