Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Ceza Yiyen Bayan Öğretmenin İlginç Savunması..

REKLAM ALANI

Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    E yani. Bence herkesin oldugu bir ortamda "terorist olanlar el kaldirsin" diye sorsunlar, el kaldiranlari da gotursunler. Her seyi gereksiz yere komplekslestiriyoruz...
    Ayrıca gereksiz yere sulandırıyoruz da. Benim yazdığımdan çıkarımınız ilginç. Kastımı anlamadıysanız ne diyeyim daha. Burada yaşamak zor zanaat kardeşim, sokakta da forumda da üstelik.
    Uzuun uzun yazardım da, hakikaten yoruldum artık, çünkü ne yazarsak yazalım mutlaka biri yanlış anlayacak ya da anlamak istediği gibi anlayacak.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Cloud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca gereksiz yere sulandırıyoruz da. Benim yazdığımdan çıkarımınız ilginç. Kastımı anlamadıysanız ne diyeyim daha. Burada yaşamak zor zanaat kardeşim, sokakta da forumda da üstelik.
    Uzuun uzun yazardım da, hakikaten yoruldum artık, çünkü ne yazarsak yazalım mutlaka biri yanlış anlayacak ya da anlamak istediği gibi anlayacak.
    Kusura bakmayın. Sırf sulandırmak değildi aslında maksadım. İktidar terörist kelimesini iyice ayağa düşürüp, o anki çıkarına göre insanları terörist ilan etmeye başladığında normal bu tip uygulamalar...

PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    Alıntı ..YaNKee.. adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1. küçük harfle yazmanız gerekli..
    2. cezalarda erken ödemede uygulanan indirimi öğrenmeniz gerekli.. yok onu biliyosanız matematik ile ilgili eksiklerinizi kapatmanız gerekli.. 4000 tl ceza erken ödemesi ile 1500 tl indirim yapılmaz..%25 i 1500tl yapmaz yani..
    3. öğretmenin bu tavrından okulu tarayacak bir kişilik profili çıkardınız ya bravo.. acaba sizi yetiştiren öğretmenler kanatlı melekmiydi? sinir krizi geçirmiş bir yere patlamayan insan bağırabilir.. bende çok kez trafik polisine bağırdım.. yaka yakaya tutuştuk hatta biriyle.. bir bayan bunu yapamayacağına göre bağırmış çağırmış ağlıyor ise buradan onun psikopat biri olduğu ve okulu bile tarayacağı kanısına mı vardınız..
    4. polis aracına vuruyor demek.. vay beee.. arabanın tavanı bir tokatla çöktü.. o zaman haklısınız hemen ceza verilmeli ve mahkemeden direk ceza evine gönderilmesi lazım.... zaten maksatı belliymiş polis cezayı uzatınca kendini yere atacakmış bunuda hemen anlamışsınız. sanırım siz ya davranış durumları eğitimi almış bir psikolog yada bir polissiniz.. niye mi? bu kafayı yaşayan insan ağır travmalar geçirmiş arkadaşlarını omuz omuza çatışırken kaybetmiş polis yada çok ciddi eğitim almış mesleğin zirvesinde olan bir psikologdur sanırım..
    5.sizin bulunduğunuz şehir neresi bilemiyorum ama 10 dk erkende çıksan bile bazen şehirlerin yol ve trafik şartlarından dolayı insanlar gecikebiliyor.. sen 10 dk erken çıkıp yetişirsin ama herkes yetişemez birde bunu düşün... düşün.. daha çok düşünecek şeyler çıkartırım yazınızdan aslında ama bunlar gerekli sanırım oturup birazda hayatta insanların yaşadıklarını düşünmeniz için...

bir videodan yola çıkarak cezalar verdik, kadının psikolojik durumunun sonucuna vardık, devletin polisinin neler yaşadığını konuştuk, türkiye şartlarına değindik, insanların mesleğini de değerlendirdik, neler yapmaları gerektiğinide bizler düşüp karar verdik ve buraya emir şeklinde yazdık.. birkaç gündür okuyorum ama bu arkadaşınkine cevap yazma gereği duydum artık abartının son noktasına geldiği için.. bu nedir arkadaş ya.. biraz arkanıza dönüp bakın.. burası Türkiye.. hergün şehitler veriliyor. bir gecede yatırım araçlarından insanlar servet kazanıp ertesi gün sattıkları yatırım araçlarını eski fiyatından alabiliyor.. siz bunları düşünün ve eleştirin bence... sırf medyayı meşgul etmek ve halkın dikkatini başka yerlere çekmek için yayınlanan bir görüntüyü bu kadar takmayın.. kadın, bayan yada hanımefendi.. bunu bile yazan olmuş daha ne demeliyim bilemiyorum

erken unutan bir halk olduk.. herşeyi unutur olduk.. uğraştığımız şeylere bakın.. ben bile kendime kızıyorum 5 dk mı bu yazıya ayırdım ne gereksiz bir durumdayım diye :D gerçi duyarsız toplum bireylerinden değilim onadan yazma gereği duydum ama beni de meşgul etti işte şu gereksiz konu...

Maddeler halinde yorumlamaniz iyi olmuş bende o şekilde cevap veriyorum.

1. Forumda büyük harf kullanmanın yasak olduğunu bilmiyordum.

2.Matematikle ilgili tavsiyeleriniz için teşekkürler. Üstü kalsın.

3.Haklısınız ben ilk başta farkına varamamışım, öğretmen çok normal. Hatta beni yetiştirenlerde aynı bu bayan gibiydiler. Melekte değildiler Kanatlarında yoktu. Zaten matematikte o yüzden zayıf herhalde. Anladiniz siz onu.👍

4.Arabanın tavanını bayanın tokadiyla çökmediğini bende görüyorum. Zaten tavanı çökertti diye birşey demiyorum bende. Önemli olan niyettir. Bazı insanlar vardır krizde gecirseler içlerinden sağa sola vurmak ,zarar vermek geçmez. Oturur bir kenara ağlarlar. İçinde ne varsa dışa o vurur. Bu bayan polise vuramiyor peki karşısındaki bir öğrencisi olsa , sana göre onunda sırt çantasını tokatlar tabi..

Mesleğimi tahminin konusunda yaptığın yoruma gelince; Ağır tramvalar geçirmiş, en yakın arkadaşlarını çatışmalarda kaybetmiş bir polisin pisikolojisi ile çok iyi eğitimler almış mesleğinin zirvesinde bir psikoloğun pisikolojisinin bir tutarak arasında kurduğun baglantiya bi yerimle güldüm 😉 anladın sen onu. Senin meslek nedir bilemiyorum ama yaptığın yorumları baz alarak futbol yorumculuğu gibi bir işle uğraşıyorsun sanırım.

5. İstanbulluyum ben. Ama öyle sonradan değil deden toruna istanbul doğumluyum. Trafikte doğdum trafikte büyüdüm trafikte yaşıyorum. Acil bir işin varsa en az 1.5 saat önce çıkacaksın. Ben orda 10 dakka derken mecaz anlamda diyorum. Hani halk arasında sürekli kullanırız ya ^kardeşim geç kaldık keşke 10 dakka erken cikaydin^ şeklinde . Ama sen bunu anlamamışsın.Sonuçta kadının nereden nereye gideceğini de bilmiyoruz.

O çok kıymetli beş dakikanı buraya harcadığın içinde kendine kızma. Zaten birkaç gündür bu konuyu takip ediyorum diyorsun , beş dakikanın lafımı olur birkaç günün yanında .O zaman yorum yazmakta geç kalmışsın.

Daha sonra şehitlerden , yatırım araçlarından , ekonomiden ,kişilerin mesleklerinden bahsediyorsun. Konuyla ne alakası var . Benim önceki yorumum videoda gördüklerim üzerinedir.

Bu yorumumda senin yazdıklarınadir videoyla alakası yoktur.

Not: Senin yazdıklarını okuduktan sonra kararım değişti herkes trafikte bu tarz bi olay yaşarsa ayni bu bayan gibi bağırsın. Çok normaldir bayan haklıdır. Hadi bağırın ..

Hadi Allah Sağlık sihat versin tekerine taş değmesin hayırlı isler kardeşim.
    Allaha emanet.

y.selimbatu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şun An Yok.
    Alıntı wetehan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Her şey bir kenara;

Neden ülkemiz de yapılan toplantılar "önemli bir toplantı" dır?
    VE
    Neden ülkemiz de bu "önemli bir toplantı" ya hep yetişmek gerekir?
    Forum tarihinde okuduğum ve en fazla katıldığım yorum oldu. Helal olsun.
    Olaya dönecek olursak bu gözler "Ben il sağlık müdürüyüm" diye polise kafa tutan adamlarıda gördü velakin hakikaten çok ilginç bir olay bu.
    Son bir not belki kızacaklar küsecekler olacaktır ama özellikle bizim ülkemizideki akademik ünvanların tamamına yakınının balon olduğunu haketmeden alındığını düşünüyorum. Buda böyle bir eyyolama.
    "Olur öyle..."

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Olayda illa haklı haksız bulmaya uğraşmazsanız rahat edersiniz. Ne yazık ki illa birini haklı ya da haksız ilan etmek toplumsal hastalığımız.
    Elimizde dört tespit var.
    Kadın en azından bir trafik cezasına uygun görülmüş
    Polis de ceza yazmış
    Kadın bağırmış
    Polis de kayda almış ve bu kayıt internet ortamına sızmış

Eğer sadece kadının bağırmasını tartışıyorak kadın haklı da değil, haksız da değil. Kadının verdiği tepki, hiçbir suç tanımına girmiyor. Ben beğendim mi, beğenmedim. Ama bu haksız veya hatalı demek için yeterli değil.
    Polisin tepkisinde de bence haklı veya haksız bir şey yok. Kadını sözel olarak iknaya uğraşmışlar ve kadını kayda almışlar.
    Ve kayıt sosyal medyaya sızmış.

Bundan ötesi varsayımdır. Kadın ceza gerektirecek bir şey yapmış mıdır, bilmiyoruz. Polis uygunsuz ceza yazmış mıdır, bilmiyoruz. Polis niye cep telefonuna kaydetmiş, bilmiyoruz (Benim tahminim, olayın şikayete gideceğini farkedip en azından fiziksel şiddette bulunmadıklarını kanıtlamak olabilir).
    E asıl olayı bilmeden kadını veya polisi haklı veya haksız bulmaya çalışıyoruz.

1-Kadın da polis de tavır davranış açısından suç işlemiş gözükmüyor.
    2-Ceza haksız olabilir, bilmiyoruz. Bunun itiraz yolları da bellidir.
    3-Tek kesin sorun, bu kaydın sosyal medyaya sızmış olmasıdır. Bu da yargıya intikal ettirilebilir.

Motosikleti
    GV650
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Olayda illa haklı haksız bulmaya uğraşmazsanız rahat edersiniz. Ne yazık ki illa birini haklı ya da haksız ilan etmek toplumsal hastalığımız.
    Elimizde dört tespit var.
    Kadın en azından bir trafik cezasına uygun görülmüş
    Polis de ceza yazmış
    Kadın bağırmış
    Polis de kayda almış ve bu kayıt internet ortamına sızmış

Eğer sadece kadının bağırmasını tartışıyorak kadın haklı da değil, haksız da değil. Kadının verdiği tepki, hiçbir suç tanımına girmiyor. Ben beğendim mi, beğenmedim. Ama bu haksız veya hatalı demek için yeterli değil.
    Polisin tepkisinde de bence haklı veya haksız bir şey yok. Kadını sözel olarak iknaya uğraşmışlar ve kadını kayda almışlar.
    Ve kayıt sosyal medyaya sızmış.

Bundan ötesi varsayımdır. Kadın ceza gerektirecek bir şey yapmış mıdır, bilmiyoruz. Polis uygunsuz ceza yazmış mıdır, bilmiyoruz. Polis niye cep telefonuna kaydetmiş, bilmiyoruz (Benim tahminim, olayın şikayete gideceğini farkedip en azından fiziksel şiddette bulunmadıklarını kanıtlamak olabilir).
    E asıl olayı bilmeden kadını veya polisi haklı veya haksız bulmaya çalışıyoruz.

1-Kadın da polis de tavır davranış açısından suç işlemiş gözükmüyor.
    2-Ceza haksız olabilir, bilmiyoruz. Bunun itiraz yolları da bellidir.
    3-Tek kesin sorun, bu kaydın sosyal medyaya sızmış olmasıdır. Bu da yargıya intikal ettirilebilir.

Çok doğru size katılıyorum. Biz burda doğru hareket, yanlış hareket konuşurken , konu çok başka yerlere gitti. Aslında konu sizinde dediğiniz gibi öğretmen hakli ,polis haklı davası değil. Burada bayanın gösterdiği tepki pek hoş olmamış. Bir eğitimciye yakışmamış. Polisin de videoyu paylaşmasına gerek yoktu onlarda ayıp etmişler hepsi bu kadar.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polisin de videoyu paylaşmasına gerek yoktu onlarda ayıp etmişler hepsi bu kadar.
    Hepsi bu kadar değil,ayıpla falan geçiştirilemez . Polisin yaptığı ciddi suçtur ve kanuni cezası vardır, böyle bir şey yapamaz.

Motosikleti
    Şun An Yok.
    Görüntüleri paylaşanın polis olduğu çıkarımına nasıl vardık? Süreç şöyledir. Polis gerek aramalarda gerekse bu tarz rutin kontrollerde sıkıntılı gördüğü durumları kayda alır. Burda olduğu gibi durum sıkıntılı ki kayda alınmış. Daha sonra karakol ifadeleri kısmına geçilir memurlar dahil şikayet varsa karşılıklı ifade fasıllarından şikayet varsa yada olay şikayete tabi bir olay değilse evrak fezlekeye bağlanarak varsa deliler cd resim vs gibi eklenerek adli birimlere intikal ettirilir. Burdan sonra dosyanın tarafları ve avukatları dahil dosyada taraf olan herkesin bu görüntülere ulaşma alma hakkı vardır ( soruşturma gizli değilse ki böyle uyduruk bir olayın neyi gizli olsun)
    Yani bu görüntüleri sızdıranın polis olması kadar hanfendinin kendisi yada vekillerinden biri dahi olabilir. Onlardır demiyorum olabilir diyorum, tıpkı polisin olabileceği gibi.
    Ha unutmadan o yumrukladığı ekip aracında zerre zarar varsa ve bunu bu arkadaştan tazmin etmiyorlarsa hakkımı helal etmiyorum.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Tabii ki sızdıranın kim olduğu belli değil. Ayrıca, görüntüye erişim serbestisi sosyal medyada paylaşma hakkı veriyor mu, bunlar ince konular. Hakkımı haram etmeye gelince, vergimi çarçur edenden buna sıra gelir mi, o da ayrı konu.
    ..YaNKee.. bunu beğendi.

Uğur Bilgili - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS
    Ehliyetinin olup olmadigi sistemden bakinca cikiyor, en fazla ehliyeti yaninda bulundurmama cezasi kesbilir ki o da 4000TL civari degildir diye dusunuyorum. Ilginc, keske hic yasanmasaymis.

Motosikleti
    GV650
    Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepsi bu kadar değil,ayıpla falan geçiştirilemez . Polisin yaptığı ciddi suçtur ve kanuni cezası vardır, böyle bir şey yapamaz.

Geçiştirmek maksadı ile söylemedim.Ben vatandaş olarak ayıplıyorum. Kanuni olarak cezası varsa , taraflarin birbirinden şikayeti doğrultusunda gereği ne ise yapılacaktır, yapılmalıdır zaten.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    "Ha unutmadan o yumrukladığı ekip aracında zerre zarar varsa ve bunu bu arkadaştan tazmin etmiyorlarsa hakkımı helal etmiyorum."

Ulu Manitu aşkına! Kamu malının iç edilmesi ile ilgili bugüne kadar bütün haklarınızı helal ettiniz de bir bu orta yaş hanımın kadın eliyle belli ki ciddi bir sinir krizi anında attığı yumrukla mı kaftanınızdaki incileriniz döküldü de konuyu hakkını helal etmeme mertebesine çıkarıyorsunuz?

Son sayıştay raporlarına da asgari bu tarzda bir tepkinizi bekleriz.
    ..YaNKee.. bunu beğendi.

Motosikleti
    GV650
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Ha unutmadan o yumrukladığı ekip aracında zerre zarar varsa ve bunu bu arkadaştan tazmin etmiyorlarsa hakkımı helal etmiyorum."

Ulu Manitu aşkına! Kamu malının iç edilmesi ile ilgili bugüne kadar bütün haklarınızı helal ettiniz de bir bu orta yaş hanımın kadın eliyle belli ki ciddi bir sinir krizi anında attığı yumrukla mı kaftanınızdaki incileriniz döküldü de konuyu hakkını helal etmeme mertebesine çıkarıyorsunuz?

Son sayıştay raporlarına da asgari bu tarzda bir tepkinizi bekleriz.

Faransa' da falan mı yaşıyorsunuz? Tepki mi , ne tepkisi . Tepki ne gezer memlekette 😊

Motosikleti
    Şun An Yok.
    Ülke menfaati, kamu kaynağı kavramı fiilin maddi boyutu ile değerlendirilmez. Beyaz türklere bunu anlatmak biraz zor ama en yalın tarifi bu.

..YaNKee.. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 650F
    Alıntı PAPAZ_39 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok doğru size katılıyorum. Biz burda doğru hareket, yanlış hareket konuşurken , konu çok başka yerlere gitti. Aslında konu sizinde dediğiniz gibi öğretmen hakli ,polis haklı davası değil. Burada bayanın gösterdiği tepki pek hoş olmamış. Bir eğitimciye yakışmamış. Polisin de videoyu paylaşmasına gerek yoktu onlarda ayıp etmişler hepsi bu kadar.
    benimde anlatmaya çalıştığım budur işte.. daha önceki yazdıklarınız ile bu düşünce bir birinden farklı düşüncelerin ifadesi farkındaysanız.. ilk yazdığınzdaki kadar abartılacak bir durum yokmuş demekki..

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:04 ----------

Alıntı y.selimbatu adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ülke menfaati, kamu kaynağı kavramı fiilin maddi boyutu ile değerlendirilmez. Beyaz türklere bunu anlatmak biraz zor ama en yalın tarifi bu.
    ceza kesilen bayan yumruk atmıyor sanırım iyi izlerseniz görürsünüz.. ayrıca araçlarla çok işli dışlı olduğumdan biliyorum o tokatladığı bölge öyle kolay eğilip bükülecek bir bölge değil.. için rahat olsun yani güzel ülkemizin kamu malına zarar vermemiştir bu bayan.. keşke ülkenin her türlü malına verilen zarar ziyan içinde bu kadar duyarlı olsak toplum olarak

Motosikleti
    GV650
    Hoşgeldin kardeşim ben bir önceki yazdıklarımin da , daha sonra yazdiklariminda arkasindayim. Düşüncemde değişmedi. En başından beri söylüyorum ben videoda gördüğümü yorumladım. Ekonomiden, hisse senetlerinden , al sat işlerinden de bahsetmedim. Bir sonraki mesajımın da video ile alakası yok tamamen senin yazdıklarına cevap verdim. Ben seni kırdiysam kusura bakma özür dilerim. Bende senin gibi yazılan yorumlara hararetlenmiş olabilirim. Ama sende ayrı bir şekilsin be kardeşim. Çatışmada en yakınlarını kaybetmiş bir polis ile, çok iyi eğitimler almış mesleğinin zirvesinde bir psikolog arasında nasıl bir bağlantı yaptın anlamadım gitti. Biraz abarttın herhalde 😁

ftkrblt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 900
    Bu konuda düşüncem açıkçası ben olsam arabamdan bile inmezdim hiç,başımdan buna benzer şekilde bir çok olay geçti,açıkça söyleyeyim polis arkadaşlar birileri olay çıkarsa da tartışsak üzerimizdeki negatifliği atsak diye bekliyor,çevirmede polis aracınızdan inmenizi söylemediği sürece aracınızdan inmeyin,ceza yazılacaksa da o ceza yazılacak hiç boşuna nefesinizi yormayın,üç günlük dünya ellerinde koz olmasa zaten ceza yazamazlar,eğer ceza yazıyorlarsa da hiç muhalefet etmeyin;muhattap olmayın,ceza yazılacak denirse sebebini öğrenin ve gülümseyin,çevirmede yanınıza gelen polis arkadaş size nasılsınız,iyi günler gibi bir selamlama ile giriş yapmazsa sizde selam vermeyin,en son geçen ay çevirmeye girdim,polis yanıma geldi camımı açtım ehliyet ve ruhsatı istedi ki selam bile vermedi,hiç ağzımı bile açmadan evraklarımı verdim,kontrol edildi ki ceza yazacak bişey bulunmasa gerek evraklarım geri teslim edildi bende tek bir kelime etmeden yoluma devam ettim,daha önceki durdurulduğum çevirmede ise memur yanıma geldi güzelce selam verdi,bende selamını alıp selam verdikten sonra evraklarımı taktim ettim,maalesef çevirme esnasında memur arkadaşlarımız laf anlayacak,dinleyecek,hatta ve hatta bir selam verecek iyi günler dileyebilecek durumda olmuyorlar birçoğu,belkide yaptıkları işi sevmiyorlar,belki evlerinde huzursuzluk var,tavsiyem nefesinizi harcamayın,size nasıl davranılıyorsa o an için sizde öyle davranın muhattap olmayın,bırakın görevlerini yapsınlar,3 kuruş ceza için bağırmaya,çığırmaya gerek yok,kesilen cezanın haksız olduğunu düşünüyorsanız unutmayın bu dünyanın elbette bir sonu var,elbette hakkınız savunacak Hakk var

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Evet, bu ilginç olayda hepimizin nedense ısrarla görmezlikten gelmeye çalıştığı konu yamulmuş olma ihtimali olan polis arabası kaportası. En önemli nokta o. Hepimizin oraya odaklanması gerekli. Yamuldu mu? Yamulmadı mı? Veya yamulma ihtimali kaç? Aramızda bilir kişi var mı? Eğer yamulduysa oluşan kamu zararı ve ülke menfaati zart zurt patır kütür zort diyorum şahsen ben.

Motosikleti
    Şun An Yok.
    Karşıt görüşte olsa birşeyler okuyup anlamaya çalışıyoruz da aradaki espirikçi ironici komik arkadaşlar bozuyor işin büyüsünü.

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)