1. küçük harfle yazmanız gerekli..
2. cezalarda erken ödemede uygulanan indirimi öğrenmeniz gerekli.. yok onu biliyosanız matematik ile ilgili eksiklerinizi kapatmanız gerekli.. 4000 tl ceza erken ödemesi ile 1500 tl indirim yapılmaz..%25 i 1500tl yapmaz yani..
3. öğretmenin bu tavrından okulu tarayacak bir kişilik profili çıkardınız ya bravo.. acaba sizi yetiştiren öğretmenler kanatlı melekmiydi? sinir krizi geçirmiş bir yere patlamayan insan bağırabilir.. bende çok kez trafik polisine bağırdım.. yaka yakaya tutuştuk hatta biriyle.. bir bayan bunu yapamayacağına göre bağırmış çağırmış ağlıyor ise buradan onun psikopat biri olduğu ve okulu bile tarayacağı kanısına mı vardınız..
4. polis aracına vuruyor demek.. vay beee.. arabanın tavanı bir tokatla çöktü.. o zaman haklısınız hemen ceza verilmeli ve mahkemeden direk ceza evine gönderilmesi lazım.... zaten maksatı belliymiş polis cezayı uzatınca kendini yere atacakmış bunuda hemen anlamışsınız. sanırım siz ya davranış durumları eğitimi almış bir psikolog yada bir polissiniz.. niye mi? bu kafayı yaşayan insan ağır travmalar geçirmiş arkadaşlarını omuz omuza çatışırken kaybetmiş polis yada çok ciddi eğitim almış mesleğin zirvesinde olan bir psikologdur sanırım..
5.sizin bulunduğunuz şehir neresi bilemiyorum ama 10 dk erkende çıksan bile bazen şehirlerin yol ve trafik şartlarından dolayı insanlar gecikebiliyor.. sen 10 dk erken çıkıp yetişirsin ama herkes yetişemez birde bunu düşün... düşün.. daha çok düşünecek şeyler çıkartırım yazınızdan aslında ama bunlar gerekli sanırım oturup birazda hayatta insanların yaşadıklarını düşünmeniz için...
bir videodan yola çıkarak cezalar verdik, kadının psikolojik durumunun sonucuna vardık, devletin polisinin neler yaşadığını konuştuk, türkiye şartlarına değindik, insanların mesleğini de değerlendirdik, neler yapmaları gerektiğinide bizler düşüp karar verdik ve buraya emir şeklinde yazdık.. birkaç gündür okuyorum ama bu arkadaşınkine cevap yazma gereği duydum artık abartının son noktasına geldiği için.. bu nedir arkadaş ya.. biraz arkanıza dönüp bakın.. burası Türkiye.. hergün şehitler veriliyor. bir gecede yatırım araçlarından insanlar servet kazanıp ertesi gün sattıkları yatırım araçlarını eski fiyatından alabiliyor.. siz bunları düşünün ve eleştirin bence... sırf medyayı meşgul etmek ve halkın dikkatini başka yerlere çekmek için yayınlanan bir görüntüyü bu kadar takmayın.. kadın, bayan yada hanımefendi.. bunu bile yazan olmuş daha ne demeliyim bilemiyorum
erken unutan bir halk olduk.. herşeyi unutur olduk.. uğraştığımız şeylere bakın.. ben bile kendime kızıyorum 5 dk mı bu yazıya ayırdım ne gereksiz bir durumdayım diye :D gerçi duyarsız toplum bireylerinden değilim onadan yazma gereği duydum ama beni de meşgul etti işte şu gereksiz konu...