Gavurlarda (ABD) omuz kamerası kullanılmaya başlandı galiba. Yoksa bilim kurgu filminde mi gördüm, hatırlamıyorum.
Kadın ayak yapıyor. Yada sözlükteki yazan kişi. Ehliyeti yanında olmayan adamın tc nosundan sorup ehliyet numarası öğrenilip yanında taşımamaktan 235 tl ceza yazılır. Böyle bir dünya yok yani. her yerde farklı haber öğretmen diyorlar, öğretim görevlisi diyorlar. Ama yanlış olan iki şey var, birincisi videonun servis edilmesi ikincisi kadının tutum ve davranışları.
Eğitmen olduğu söylenen kadının tavrının elle tutulur bir tarafı yok. Sanki gözleri önünde evladını kesiyorlarmışçasına çırpınmak, bağırmak nedir?
Haklı dahi olsa (ki haklı mı değil mi bilmiyoruz) haksız duruma düşmeyi bizim millet çok iyi başarıyor. Haksız şekilde ceza kesiliyorsa çıkarırsın kameranı, aynı polisin çektiği gibi sende başlarsın kayda, olayı anlatıp polisleri de çekerek kanıtını elde edersin. Hatta birde üzerine medyaya yollarsın haber kanallarına, destek de görürsün. Haklı olduğun anlaşılırsa hem cezan iptal olur hemde yok yere ceza yazan polislere amirlerinden sağlam bir azar yedirtirsin.
Sanki canını alıyorlarmışçasına bağırmak, debelenmek, hiç de sağlıklı bir ruh hali değil. Hani polis bir sebeple kaba kuvvet uygulasa, göz altına almaya kalkışsa, o zaman kadın korksa ve bağırsa tamam, olabilir, insanlık hali, korkudan bağırmıştır derdim.
Alt tarafı ceza yazıyorlar medeni şekilde, ne bu feryat figan? Valla tepkisi saçma, hem de çok saçma...
Kritik anlarda "Kamera bozukmuş", "Kamera kayıtta değilmiş" olmayacaksa ben destekliyorum bu olayı. Hem polisi koruyor, hem vatandaşı.
Çakarlı olup polisi açığa aldıran bir il milli eğitim müdürü vardı.Adamın yoksa anca böyle bağırıyorsun malesef.
Polislerin tavırları insanı bazen çileden çıkarabiliyor.
https://m.hln.be/bizar/turkse-vrouw-...pular%26p%3D56
Yurtdışındaki bazı ajanslara düşmüş :D
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
sinir krizi geçirdim diyo bi de utanmadan... gariban millet ne yapsın? cezayı yiyince yerleremi atsın kendini? arkadaşlar bu tür kadınlar hayatta hiç zora gelmemiş, tüm işlerini kocaları yapmış, hayattan bihaber insanlardır... söylesen git BİM den bi süt al diye ne bimi ben bime mime gitmem der sosyetik...
İlk aklıma gelen yüzüklerin efendisindeki uçan ejderhalar...Jurasik park ta olur...
aklima ne geldi?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------
Ne yalan soyleyeyim, polislerin yerinde olsam aynisi benim de aklimdan gecerdi. Yapmazdim tabii ki, yanlis cunku, ancak aklimdan gecerdi. Kadin oldugu icin degil tabii ki, yapan erkek olsa da gecerdi. Hatta belli bir yasin uzerinde cocuk ta olsa gecerdi. Yapan kucukse sorun yok, bir iletisim sekli cunku onlar icin. Ancak belli bir yasin uzerinde normal degil. Belli ki teyzenin bir psikiyatriste gorunmesi lazim. Olay "sinir krizi" ifadesiyle normallestirilecek bir durum degil cunku... Kimse o polislerin yerinde olmak istemezdi. Herifler gorevlerini yaparken tacize ugruyorlar dengesizin biri tarafindan. Elleri kollari bagli.
Siddet sizin ruhunuza işlemiş. Allah bilir kadincagiz ne yasadi! Kadincagiz sadece desarj icin çığlık atmış. Çığlık atan kadina vurmayi mi soyleyini ararsin, daha beterini mi ararsin? Ulasim araci olarak motosiklet kullanma ile motosiklet ruhu icin kullanma arasindaki fark bariz. Ne hale geldik Yarabbim?
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:13 ----------
Muhendis, ogretmen vs olup da atanamayip mecburen Kayserili mantigi ile polis olanlarin ogretim gorevlisine boyle davranmasi dogal olarak asagilik kompleksi
Polislerin öğretim görevlisine herhangi bir kötü davranışı söz konusu değil videoda. Nereden çıkardınız anlamadım doğrusu. Adamlar işlerini yapmaya çalışıyorlar.
Bu arada "motosiklet ruhu için" kullanıyor olmak (her ne demekse ), yukarıda başka bir arkadaşın yazdığı gibi Trakyalı olmak, bir meziyet değil. İyi insan iyidir, motosiklet kullansa da, kullanmasa da, hangi şehirden olursa olsun, erkek veya kadın, polis veya öğretmen, farketmez. Problemli kadın da vardır, erkek te, öğretmen de, polis te, Trakyalı da, Kürt te, Türk te, vs. vs.
Videonun bastan itibaren acik olmadigini, kadincagizin bu hale gelmesinin nasil olduguna dair bir fikir yurutemiyorsunuz. Hicbir normal insan durduk yere bu kadar haykiramaz. Polisler suclu demiyorum, pesin hukum kurulmasina karsi cikiyorum. ‘Her ne demekse’ tabirinizi ise hicbir zaman anlayamayacaginiz icin es geciyorum
Mevzu ayyuka çıktı.
Hanımefendinin ehliyeti kırık diye "ehliyetsiz" diye işlem yapılmış. Sinir krizi bu sebeple.
1 ay önce yaşanmış.
birincisi, hiçbir polis ehliyet kırık diye ehliyetsizlik cezası yazmaz. büyük bir yalan ile karşı karşıyayız.
ikincisi, bayan değil kadın diyeceksiniz.
ya bu ekşide dallamanın biri yazdı diye hemen inanmak ne kadar doğru?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)