Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Ceza Yiyen Bayan Öğretmenin İlginç Savunması..

REKLAM ALANI
    Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı yigozya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polissen gorevin geregi yazman gereken durumda cezayı yazarsın, videoya cekmek nedir senin ananın bacının videosunu cekseler hoşuna gider mi polis. İnsallah bu yazdığımı görürsün utanmaz adam
    Hocam Siz iftiraya uğramak nedir bilir misiniz! Bilseydiniz bu yazıyı yazmazdınız.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Gavurlarda (ABD) omuz kamerası kullanılmaya başlandı galiba. Yoksa bilim kurgu filminde mi gördüm, hatırlamıyorum.

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Kadın ayak yapıyor. Yada sözlükteki yazan kişi. Ehliyeti yanında olmayan adamın tc nosundan sorup ehliyet numarası öğrenilip yanında taşımamaktan 235 tl ceza yazılır. Böyle bir dünya yok yani. her yerde farklı haber öğretmen diyorlar, öğretim görevlisi diyorlar. Ama yanlış olan iki şey var, birincisi videonun servis edilmesi ikincisi kadının tutum ve davranışları.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Eğitmen olduğu söylenen kadının tavrının elle tutulur bir tarafı yok. Sanki gözleri önünde evladını kesiyorlarmışçasına çırpınmak, bağırmak nedir?

Haklı dahi olsa (ki haklı mı değil mi bilmiyoruz) haksız duruma düşmeyi bizim millet çok iyi başarıyor. Haksız şekilde ceza kesiliyorsa çıkarırsın kameranı, aynı polisin çektiği gibi sende başlarsın kayda, olayı anlatıp polisleri de çekerek kanıtını elde edersin. Hatta birde üzerine medyaya yollarsın haber kanallarına, destek de görürsün. Haklı olduğun anlaşılırsa hem cezan iptal olur hemde yok yere ceza yazan polislere amirlerinden sağlam bir azar yedirtirsin.

Sanki canını alıyorlarmışçasına bağırmak, debelenmek, hiç de sağlıklı bir ruh hali değil. Hani polis bir sebeple kaba kuvvet uygulasa, göz altına almaya kalkışsa, o zaman kadın korksa ve bağırsa tamam, olabilir, insanlık hali, korkudan bağırmıştır derdim.

Alt tarafı ceza yazıyorlar medeni şekilde, ne bu feryat figan? Valla tepkisi saçma, hem de çok saçma...

Seramik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1
    Alıntı watercolours adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gavurlarda (ABD) omuz kamerası kullanılmaya başlandı galiba. Yoksa bilim kurgu filminde mi gördüm, hatırlamıyorum.
    Bizde de başladı ama daha pilot uygulama.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Kritik anlarda "Kamera bozukmuş", "Kamera kayıtta değilmiş" olmayacaksa ben destekliyorum bu olayı. Hem polisi koruyor, hem vatandaşı.

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Çakarlı olup polisi açığa aldıran bir il milli eğitim müdürü vardı.Adamın yoksa anca böyle bağırıyorsun malesef.
    Polislerin tavırları insanı bazen çileden çıkarabiliyor.

AzÇok - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle bir yazı var ekşide arkadaşlar ama..
    malum olayda adı geçen öğretim üyesi dr. özlem atan tarlacı'nın daha önce iki dersini almış ve kendisini 5 senedir tanıyan birisiyim, gerek derslerde gerekse ders dışında son derece sakin ve anlayışlı olan özlem hocayla ilgili çıkan haberin videosunu izlediğimde fazlasıyla şaşırarak hocamı arama gereği duydum.
    olay tahmin ettiğim gibi kamuoyuna yansıtılandan çok farklı şekilde bizzat hoca tarafından anlatıldı, şu an kendisi savcılıkta, kendisinin söylediklerini sözlükte duyuracağımı belirttiğim ve kabul ettiği için burada paylaşıyorum, sizlerden ricam twitter ve diğer sosyal medya uygulamalarında kendisine gerekilen desteği vermenizdir, çok klişe olacak biliyorum ama bu olayı sizin bir yakınınızın yaşamaması sadece tesadüftür.

özlem hoca konuşmamızda olayı şu şekilde anlattı;

"üniversitede gerçekleşen önemli bir toplantıya yetişmek üzere aracımı sürüyordum, bu esnada trafik polisi durmamı istedi, ehliyet ve ruhsatı kendilerine verdiğimde ehliyetimin kırık olduğunu öne sürerek bu ehliyeti kabul etmeyeceklerini bildirdiler, kendilerine ehliyetimin olduğunu ve ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza veremeyeceklerini söyledim, önemli bir toplantıya yetişmek durumunda olduğumu belirttim, kendileri bana herhangi bir şey söylemeden uzun bir süre beklettiler, kendimi tanıtarak sizin gibi bir çok polis öğrencim var bana saygıda kusur etmezler, ben sizleri onlardan ayırmıyorum dedim, o sırada polis "banane öğretmensen, hocaysan" dedi ve ehliyetim olmasına rağmen ehliyetsiz araba kullanmaktan ceza kesti, uzlaşmacı bir tavırla memur olduğunu sabit bir gelire sahip olduğumu bu cezanın hem ağır hem de lüzumsuz olduğunu söyledim diğer polis cebinden çıkardığı telefonla beni videoya kaydetmeye başlayınca sinir krizi geçirdim, ben de polis memurlarının ve polis arabasının fotoğraflarını çektim, toplantıya gitmek üzere yola koyuldum aradan 1 ay geçtikten sonra video görüntülerinin basına servis edildiğini üzülerek öğrendim, hukuki olarak sürecin takipçisi olacağım."
    Eğer olay yukarıdaki gibi olduysa. Öğretim görevlisi haklı. Ehliyeti olan bir kişiye ehliyetsiz araç kullanma cezası kesmek görevi kötüye kullanmak değilse görevinden habersiz olmaktır.

hachiko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio X9 500
    https://m.hln.be/bizar/turkse-vrouw-...pular%26p%3D56

Yurtdışındaki bazı ajanslara düşmüş :D
    sey_47 ve shooter1 bunu beğendiler.
    100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im

natila - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf150 + HD sporster xl 1200 custom cb
    sinir krizi geçirdim diyo bi de utanmadan... gariban millet ne yapsın? cezayı yiyince yerleremi atsın kendini? arkadaşlar bu tür kadınlar hayatta hiç zora gelmemiş, tüm işlerini kocaları yapmış, hayattan bihaber insanlardır... söylesen git BİM den bi süt al diye ne bimi ben bime mime gitmem der sosyetik...

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    İlk aklıma gelen yüzüklerin efendisindeki uçan ejderhalar...Jurasik park ta olur...

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı hachiko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://m.hln.be/bizar/turkse-vrouw-...pular%26p%3D56

Yurtdışındaki bazı ajanslara düşmüş :D
    ülkece utandık
    sene 2014 ilk trafik cezamı yedim bende mi bağırsaydım
    192 tl ödemiştim öğrenci için o zaman çok paraydı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    aklima ne geldi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

Alıntı sultanselim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen ne terbiyesiz bir insansın ya ne utanmaz ne arlanmaz bir adamsın sen. barbar herif mağarada mı büyüdün?

hangi gerekçe ile olursa olsun bir kadına ağzına iki tokat vurmayı nasıl aklına getirebiliyorsun? Yazıklar olsun sana. Bir de trakya insanı olacaksın trakya insanı medenidir sen hangi mağarada büyüdün oğlum? ağzına 2 tokat vurmakmış.

senin hiç kadın yakının yok mu? senin ailenden birisi için senin gibi mağara adamının birisi bu cümleyi kursa ne yaparsın? Yazıklar olsun sana gerçekten. Bir Mustafa Kemal Atatürk'ün kadına eğitimcilere verdiği değere bak bir de sözde onun izinden yürüyen yeni neslin kadına yaklaşımına bak.

Yazıklar olsun sana da seni yetiştirene de.. Terbiyesiz herif
    Ne yalan soyleyeyim, polislerin yerinde olsam aynisi benim de aklimdan gecerdi. Yapmazdim tabii ki, yanlis cunku, ancak aklimdan gecerdi. Kadin oldugu icin degil tabii ki, yapan erkek olsa da gecerdi. Hatta belli bir yasin uzerinde cocuk ta olsa gecerdi. Yapan kucukse sorun yok, bir iletisim sekli cunku onlar icin. Ancak belli bir yasin uzerinde normal degil. Belli ki teyzenin bir psikiyatriste gorunmesi lazim. Olay "sinir krizi" ifadesiyle normallestirilecek bir durum degil cunku... Kimse o polislerin yerinde olmak istemezdi. Herifler gorevlerini yaparken tacize ugruyorlar dengesizin biri tarafindan. Elleri kollari bagli.

Motosikleti
    MT-25, Versys650, GV250 (Satıldı) Çinlilere muhtaç
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aklima ne geldi?

http://www.youtube.com/watch?v=f5DVJbNCdRM

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:16 ----------

Ne yalan soyleyeyim, polislerin yerinde olsam aynisi benim de aklimdan gecerdi. Yapmazdim tabii ki, yanlis cunku, ancak aklimdan gecerdi. Kadin oldugu icin degil tabii ki, yapan erkek olsa da gecerdi. Hatta belli bir yasin uzerinde cocuk ta olsa gecerdi. Yapan kucukse sorun yok, bir iletisim sekli cunku onlar icin. Ancak belli bir yasin uzerinde normal degil. Belli ki teyzenin bir psikiyatriste gorunmesi lazim. Olay "sinir krizi" ifadesiyle normallestirilecek bir durum degil cunku... Kimse o polislerin yerinde olmak istemezdi. Herifler gorevlerini yaparken tacize ugruyorlar dengesizin biri tarafindan. Elleri kollari bagli.
    Siddet sizin ruhunuza işlemiş. Allah bilir kadincagiz ne yasadi! Kadincagiz sadece desarj icin çığlık atmış. Çığlık atan kadina vurmayi mi soyleyini ararsin, daha beterini mi ararsin? Ulasim araci olarak motosiklet kullanma ile motosiklet ruhu icin kullanma arasindaki fark bariz. Ne hale geldik Yarabbim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:13 ----------

Muhendis, ogretmen vs olup da atanamayip mecburen Kayserili mantigi ile polis olanlarin ogretim gorevlisine boyle davranmasi dogal olarak asagilik kompleksi

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı Zeybeks adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Siddet sizin ruhunuza işlemiş. Allah bilir kadincagiz ne yasadi! Kadincagiz sadece desarj icin çığlık atmış. Çığlık atan kadina vurmayi mi soyleyini ararsin, daha beterini mi ararsin? Ulasim araci olarak motosiklet kullanma ile motosiklet ruhu icin kullanma arasindaki fark bariz. Ne hale geldik Yarabbim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:13 ----------

Muhendis, ogretmen vs olup da atanamayip mecburen Kayserili mantigi ile polis olanlarin ogretim gorevlisine boyle davranmasi dogal olarak asagilik kompleksi
    Polislerin öğretim görevlisine herhangi bir kötü davranışı söz konusu değil videoda. Nereden çıkardınız anlamadım doğrusu. Adamlar işlerini yapmaya çalışıyorlar.

Bu arada "motosiklet ruhu için" kullanıyor olmak (her ne demekse ), yukarıda başka bir arkadaşın yazdığı gibi Trakyalı olmak, bir meziyet değil. İyi insan iyidir, motosiklet kullansa da, kullanmasa da, hangi şehirden olursa olsun, erkek veya kadın, polis veya öğretmen, farketmez. Problemli kadın da vardır, erkek te, öğretmen de, polis te, Trakyalı da, Kürt te, Türk te, vs. vs.

Motosikleti
    MT-25, Versys650, GV250 (Satıldı) Çinlilere muhtaç
    Alıntı hasmet adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Polislerin öğretim görevlisine herhangi bir kötü davranışı söz konusu değil videoda. Nereden çıkardınız anlamadım doğrusu. Adamlar işlerini yapmaya çalışıyorlar.

Bu arada "motosiklet ruhu için" kullanıyor olmak (her ne demekse ), yukarıda başka bir arkadaşın yazdığı gibi Trakyalı olmak, bir meziyet değil. İyi insan iyidir, motosiklet kullansa da, kullanmasa da, hangi şehirden olursa olsun, erkek veya kadın, polis veya öğretmen, farketmez. Problemli kadın da vardır, erkek te, öğretmen de, polis te, Trakyalı da, Kürt te, Türk te, vs. vs.
    Videonun bastan itibaren acik olmadigini, kadincagizin bu hale gelmesinin nasil olduguna dair bir fikir yurutemiyorsunuz. Hicbir normal insan durduk yere bu kadar haykiramaz. Polisler suclu demiyorum, pesin hukum kurulmasina karsi cikiyorum. ‘Her ne demekse’ tabirinizi ise hicbir zaman anlayamayacaginiz icin es geciyorum

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı PETRICHOR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polis ve jandarma ekipleri ceza yazdıkları kişi yalan beyanda bulunursa diye kanıt olsun diye video çekerler "zor kullandılar" veya "ben küfür etmedim zorluk çıkarmadım" diyecek olurlarsa diye video çekimi yapılabilir ve bu savcıya gösterilebilir, bilginizin olmadığı konularda yorum yapmayın.

burdaki polisin tek hatası var o da bu videonun internete sızmış olması, kendisi mi sızdırdı yoksa başka biri mi bilemiyorum.
    Evet, bu yetkileri var ama ekip aracının görünür bir yerinde kamera kaydı yapıldığını belirtir yazı olması gerekir, aksi suç olur. Ha bunu medyada paylaşmak külliyen suç, hukuk devletinde öttürürler adamı ....

tyrung - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Monster 696, Vespa Primavera
    Mevzu ayyuka çıktı.
    Hanımefendinin ehliyeti kırık diye "ehliyetsiz" diye işlem yapılmış. Sinir krizi bu sebeple.

1 ay önce yaşanmış.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birincisi, hiçbir polis ehliyet kırık diye ehliyetsizlik cezası yazmaz. büyük bir yalan ile karşı karşıyayız.

ikincisi, bayan değil kadın diyeceksiniz.
    sey_47 bunu beğendi.

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    ya bu ekşide dallamanın biri yazdı diye hemen inanmak ne kadar doğru?

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)