Alıntı Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı Mesajı göster
Aynından istiyorum

Lakin bir dizlik de fena olmazdı sanki, hele o taşlık yerde... Aman diyeyim.

Güzel resimler. Motosikletleri beşleyesim geldi
Dizlik var hocam haklisin bazen ihmal ediyoruz. Şimdi yeni ekipman seti hazirliyorum bunlar arazide kullanişsiz oluyor özellikle kask. Eve geldiğimde atleti birak montun icine giydiğim elbise bile su gibi oluyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:21 ----------

Lifanla ilk çamur deneyimi ilk deneme oldugundan tam hakkini veremedim asıl video şuan hazirlaniyor bitince ayri bir başlık altinda onu da atarim iyi seyirler;

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

[/COLOR]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------

Bugün, lifanın arka salıncağında bazı yerlerde boyada atmalar vardı o yerlerde zamanla paslanmalar büyümemesi için nalburdan 10 tl'ye aldığım siyah yağlı boya ile rötüşler yaptım gayet iyi durdu ama ilerde toprağa, suya karşı ne kadar dayanır göreceğiz şöyle bir before after yaptım ;
[IMG][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:04 ----------

Eski sahibi motor yağını biraz fazla eklemişti aldığım gün eve gelince hemen motor yağını değiştirmiştim içinden 1.3 - 1.4 litre kadar yağ çıkmıştı sanırım ondan kaynaklı olmalı ki motor çoğunu karbüratörden atmış bugün hava filtresini temizleyeyim diye açtığımda bu görüntüyle karşılaştım toz toprak yağ her şey vardı. Hemen aklıma eski motorumdaki filtre geldi onu söktüğümde yıkayıp saklamıştım gidip hemen onu taktım ve bir sorunu daha çözmüş olduk
[IMG][/IMG]