https://www.youtube.com/watch?time_c...&v=ik4ZUYNR704
oialdemir, bayağı güldürdün beni tam da evde, yağmur yağarken kahvemi yudumluyorum şu an
Bu arada bir kaç kez aynen öyle yağmurda sürmek zorunda kaldım işe giderken, emniyet şeridinde bildiğin nehir akıyordu hem de Dominarı daha yeni aldığım günler sayılırdı, neyseki benim yağmurluklar tamdı, ayakta çelik burunlu kaymaz taban uzun lastik çizme vardı, ona rağmen montun kol içleri ve eldivenim pestil gibi oldu. işte böyle bir kaç günün sonunda ben böyle havalarda motora binmeme kararımı kesinleştirdim. Beni bu kötü havalar mahvetti anlayacağın
O köprü altlarındaki motorcu birikmesi ne acayip bi manzara ama, ben de öyle geçerken, bana deliye bak hala sürüyor gibi bakıyorlardı.
Bildiğin nehirde sürmüşsün videonun ortalarına doğru, tam delilik, crazyrider mode on! başlığı açan arkadaş bunu görürse ya bi daha motora binmez ya da karda doluda bile biner.
Sen bir de eve gidiyorsun, çeksene kenara arkadaş, hadi biz işe yetişecez diye mecburen gittiydik, sağanak altında
Benim böyle sürüşler için full yağmurluğum, 2 adet biri kısa biri uzun çelik burunlu ve kaymaz tabanlı lastik çizmem olmasına rağmen vazgeçtim bu sevdadan. temiz temiz metro, vapur geçiyorum karşıya. Senin videoya bakıyorum tam deli işi, benim sürdüğüm günlerde hem iştekiler hem evde eşim bana sen tam zır delisin demişlerdi.
Şimdilerde normal adam numarası yapmak için binmiyom daha.
Bu arada motorun lastikleri ne marka model, ben de onlardan istiyom.
Şaka bi yana resmen yağmurda sürmenin over the top'ını yapmışsın, ne diyeyim, helal olsun. Motor da lastiklerde verimliymiş, hatta kamera da.
Ben bir sonraki motor olarak Leoncino alacam aga.
Yav bu arada o yerdeki motorun sahibi boğulmuş mu aga?
Şaka bi yana şu videoyu izlemeynler izlesin sonuna dek, bi ara yağmur hakikaten Nuh Tufanına dönüşüyor, duş yapıyor arkadaş, yolda yerde yatanlar, ölüler, ölmemek için bekleşenler, işkence çekenler, bizimki gidiyor, sanırsın ghostrider, oradan geçen o değil mübarek.
Valla bu video ile kanalına +1 abone kazandın, takipteyim seni.
Kendi kanalımda en acayip sürüşler diye oynatma listesi açmama neden oldun arkadaş.
Dur ben şunu bloguma da koyayım da tıklanma rekorları kırdıytayım sana.