Motoru 40 gundur yikayamiyorum :(
Reklamlar
-
logaritma adlı üyeden alıntı
yıkatırken dikkatli olun bari .. sonra dünyada olmıyan sorunlar bizim ülkede kronik sorun haline geliyor . marş motoru bozuluyor , benzin pompası bozuluyor, amortisör keçelerinden garç gurç sesler geliyor.. dayıyorlar bilmem kaç barlık su tabancasını motora..
işte o yüzden 1 yıldır sadece kendim yıkıyorum
o tazyikli su tabancasını motosiklet üstüne araba yıkarmış gibi yıkayanları görünce sadece kendi işimi kendim görüyorum kafa rahat oldu her zaman bu sebepten
Reklamlar
-
emirs adlı üyeden alıntı
adana'ya gelin hocam ayna gibi motorla gezersiniz.
Alemsin valla :D
-
canım benim
-
Bu konuyu açan arkadaş benle 1 hafta takılsın, 1 hafta içinde aklını ekmek içi yaptırıp yedirtiyim :D
-
MrMud adlı üyeden alıntı
Bu konuyu açan arkadaş benle 1 hafta takılsın, 1 hafta içinde aklını ekmek içi yaptırıp yedirtiyim :D
eheh şimdi çamur içinde yüzse umursamayacağın motorla tertemiz olması gereken motorları karıştırmayalım.
Street Glide Special Black Edition motorum ışıl ışıl olması gerekiyor
deeeeermişimmm
-
01 Aralık 2018, 09:55
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
eheh şimdi çamur içinde yüzse umursamayacağın motorla tertemiz olması gereken motorları karıştırmayalım.
Street Glide Special Black Edition motorum ışıl ışıl olması gerekiyor
deeeeermişimmm
Valla değil street glide black edition, babamın oğlu olsa tanımam :D
+299 Gitmek cesaret ister, Enduro yapmak yetenek.
Cesaret aptalda da var, ama yetenek herkeste yok...
-MrMud
-
01 Aralık 2018, 11:08
20 seneyi aşkın süredir iki teker üzerindeyim. Bu süre zarfında birçok motosikletim oldu. Boya veya bakım için zaruri haller dışında bu güne kadar sadece 3 kez motosiklet yıkadım. Motosikletimi satmadan önce sadece bir tanesini yıkayıp resimlerini çekip satmışımdır. Diğerlerinde üzerindeki çamura kadar aynen duruyordu. Çok mu hijyeniğim ne
Zaten bir tur atınca kirlenecek, ne uğraşıcam temizlemekle. En fazla bir zincir yağından ağırlık yapmaya başlamış arka jantı benzinle yıkarım, oh mis gibi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)