Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Elcik sorunu

REKLAM ALANI

Arkadaşlar öncelikle selamın aleyküm dün elcik koruma aldım topuzun ucundaki parçayı çıkardım yalnız topuzun içindeki civatanın girdiği parçanında çıkması gerekiyor ne yaptımsa çıkaramadım.
    Yardımcı olabilecek birileri olurmu acaba.??
    Bu arada motor mt25

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    O parça normalde öyle kısa birşey değil. Uzun ve birden fazla noktadan lastik conta ile sıkıştırılmış bir iç ağırlıktır. Onu çıkartmak yerine yeni aldığınız parçayı (sanıyorum uçtaki gidon ağırlığı) modifiye etseniz, gidona uydursanız daha iyi gibi.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    civatanın girdiği parça lastikli bir somundur , sıktıkça gidonun içinde genişler ve topuzu sabitler , civatayı tek olarak içeri uzat somuna bir iki diş tuttur sıkmadan esneterek çek dışarı gelir..

Kural [ Z ] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bkz. İmza =>
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    civatanın girdiği parça lastikli bir somundur , sıktıkça gidonun içinde genişler ve topuzu sabitler , civatayı tek olarak içeri uzat somuna bir iki diş tuttur sıkmadan esneterek çek dışarı gelir..
    Sonradan takılanlar ile bazı modellerde bahsettiğiniz gibi. Ancak diğerlerinde ağır, uzunca bir mildir ve çıkarmak pek te kolay değil. Eğer çıkmıyor ise büyük ihtimalle bahsettiğim tip. Bu durumda ya bir çektirme ile söküp istediğiniz parçayı takacaksınız, ya da yeni topuzu modifiye ederek (içeride kalan kısmı traşlayıp kısaltmak gibi...) kullanacaksınız.
    ...

Cevaplarınız için teşekkürler içindeki parça sabit gibi duruyor ve bende vazgeçtim elcik işinden zarar verecekmişim gibi bir kanı oluştu bende

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)