Arkadaşlar aranıza yeni katıldım, ilk önce merhaba diyeyim. Ben üç senedir motosiklet kullanıyorum ama işlerim dolayısıyla giremiyorum bu tür forum sitelerine. Her türlü eleştiriye açığım eğer hatam varsa söyletin ders çıkartayım.
Ben motosiklet ve araba kullanırken son derece sakin, sabırlı kullanan birisiyim. Ama son yaşadığım olay beni çileden çıkarttı. Bu gün motosikletimle giderken kavşaktan çevre yoluna çıkacaktım. Neyse orada koskoca dur yazısı yazıyor bende durdum. Herşey buraya kadar normaldi sonrasında arkama bir kedi yanaştı ben beklerken geldi plakama hafif dokundu. Ne var dedim sonra el kol yapmaya başladı ''yürüsene lan'' diye bağırmayı da ihmal etmiyor bu arada. Neyse yolu kapatmamak için çevre yoluna girip sağa çekip bunu beklemeye başladım. Sinirimden ölüyorum, o anda yanımda olsa ne yapardım ben bile kestiremiyorum. Bununda çevre yoluna girdiğini gördüm durdurmaya çalıştım ama bastı gitti resmen kaçtı. Hem bana atar yapıyor kız arkadaşının yanında hemde kaçıp gidiyor. Bunlardan gına geldi birisini iyi bir elime alıp pataklıycam ama ne zaman bilmiyorum. Bu olaylar bende birikim yapıyo ve en sonunda şişkinlik yapıyor. Bıktım artık cinnet geçirmek üzereyim hayır araba gelirken ben nereye gidebilirim ki yol versem o da gidemeyecekti kız arkadaşına mı artislik yaptı bilmiyorum ?
Vel-hasıl kelam bu nedenlerden dolayı baya bir müddet motosikleti bırakmayı düşünüyorum yoksa hapse girecek gibi hissediyorum acaba bir dahakine dövsem de rahatlasam mı ? Siz bu stresle nasıl başa çıkıyorsunuz ?