Büyük indirimlere hazır mıyızzz ??
Reklamlar
-
Bende yılbaşından sonra yada sezon açılırken seçim sonrası alamam diye geçen hafta aldım motoru.Brandayı açıp silip kapatıyorum yaz gelene kadar nasıl geçecek zaman
Reklamlar
-
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
Evet arkadaşlar doların düşmesiyle motor fiyatlarında önümüzdeki 1-2 ay içinde büyük indirimler bekliyorum.
Eee yani bu fiyatları ortalama dolar kuru 6.2 den verdiler bize.Haksız mıyım ?? Ben umutluyum iner bence yakında.
İndirmez de stok yaparlarsa o motorları maliye zabita artık neresi olursa şikayet edecem,evet.
siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.
Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.
Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.
Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş
Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.
Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D
Ben yazmaya üşendim sen yazmışsın .. daha çok arada teknik detaylarda varda bu kadarıda yeterli bilgi.
-
Valla Avrupa fiyatlarına bakın, bizim fiyatlar hep aşağıda.
Normalde tam tersi olurdu, bizde pahalı olurdu. Aynı benzin gibi.
-
İndirimin başındaki B'yi unutmuşsun kardeş.
-
dsdasdasd adlı üyeden alıntı
ilk mesajimdan da anlasilacagi uzere kur 6 tl ve uzerindeyken ithalat yapildiysa fiyatlar iner dedim.
yazdigimi anlayabilsen ne guzel olurdu...
Kur yıl ortası zirveyi buldu genellikle ithalatlar 1.çeyrek yapılıyor. Yani ocak şubat mart gibi
-
04 Aralık 2018, 16:14
moonspell07 adlı üyeden alıntı
Hayal dünyasında mı yaşıyorsun anlamadım? Dolar düştü evet , yakıt (benzin, mazot) fiyatlarından başka fiyatı düşen tek bir ürün göster dişimi kıracağım.Millet olarak az çalışarak çok kazanma peşindeyiz böyle bir durumda motosiklet fiyatlarının vergi indirimi olmadan düşmesini hayal etmek deli saçmalığından başka birşey değil. İndirimi bırak zam yapmazlarsa dua et bence.....
27 kasım da yazmışım. 1 hafta geçmeden honda dan zam haberi geldi. Hayaller indirim gerçekler kazıklı voyvoda
-
04 Aralık 2018, 17:43
-
04 Aralık 2018, 17:49
bu konu açıldığı günden beri bırak motoru gofrete bile 2 kere zam geldi.
-
04 Aralık 2018, 18:05
arkadaslar sanirim toplum olarak buyuk indirimlere hazir degiliz
yoksa enflasyon dusuyor iste tuik acikladi,
koskoca tuik yalan mi soyluyor....
kendileri cook guvenilir bir kurumdurr.
-
04 Aralık 2018, 18:28
Ellerindeki malları bitirsinler esas eğlence ozaman başlayacak :D
-
04 Aralık 2018, 18:51
eray123 adlı üyeden alıntı
dolar 5,4 euro 6,1
Onumuzdeki yil bugun dolarin 7'yi gecmesi garanti gibi de, 8-9 olur mu bilemiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)