Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Büyük indirimlere hazır mıyızzz ??

REKLAM ALANI
    okanbagiscan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende yılbaşından sonra yada sezon açılırken seçim sonrası alamam diye geçen hafta aldım motoru.Brandayı açıp silip kapatıyorum yaz gelene kadar nasıl geçecek zaman

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı dsdasdasd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar doların düşmesiyle motor fiyatlarında önümüzdeki 1-2 ay içinde büyük indirimler bekliyorum.

Eee yani bu fiyatları ortalama dolar kuru 6.2 den verdiler bize.Haksız mıyım ?? Ben umutluyum iner bence yakında.

İndirmez de stok yaparlarsa o motorları maliye zabita artık neresi olursa şikayet edecem,evet.
    siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.

Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.

Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D
    logaritma bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    siz şimdiden şikayet etmeye başlayın. Çünkü Honda ve Yamaha fiyatları 6.2 kurdan hesaplamış olsaydı birdaha sayfalarına dahi giremeyebilirdiniz :D Siz bırakın 6.2 yi. 2019 Yeni stoklu modelleri 5.2 den hesaplarında bile fiyatlar yükselecek.

Türkiyede kendi bünyesiyle varolan honda yamaha gibi firmalar her ay ithalat yapmıyor. Parçaların fiyatları güncel kura göre değişebilir ama motosikletleri genelde ocak şubat arası çekiyorlar. Ara dönem belki bazı ufak tefek modeller geliyor. Zaten kardeşim mantık olarak düşün. sene başında dolar 3.77 civarındaydı. Düz africa twin fiyatı 56 bin süper tenere fiyatı 70 bin gibiydi. Eğer kura göre fiyat güncellemesi yapsalardı. 7 lira olduğunda düz africa 112 bin tl süper tenere 140 milyar olurdu. Bu fiyatları görmediğimize göre demekki ara dönemde bu tip büyük motosikletler ithal edilmemiş Markaların şu an ki fiyat artışına bakılacak olursa honda ve yamahanın taş çatlasın yaptıkları zam belli 3.77 kura 4.5 den hesaplamıştır.

Bu arada böyle haberlerde gördüğünüz herşeye inanmayın manavda satılan domates değilki bu zabıtaya müdahale etsin :D
    Ben yazmaya üşendim sen yazmışsın .. daha çok arada teknik detaylarda varda bu kadarıda yeterli bilgi.

inzell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Valla Avrupa fiyatlarına bakın, bizim fiyatlar hep aşağıda.
    Normalde tam tersi olurdu, bizde pahalı olurdu. Aynı benzin gibi.

Rakaful - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İndirimin başındaki B'yi unutmuşsun kardeş.

Motosikleti
    MT 25
    Alıntı dsdasdasd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk mesajimdan da anlasilacagi uzere kur 6 tl ve uzerindeyken ithalat yapildiysa fiyatlar iner dedim.

yazdigimi anlayabilsen ne guzel olurdu...
    Kur yıl ortası zirveyi buldu genellikle ithalatlar 1.çeyrek yapılıyor. Yani ocak şubat mart gibi

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Alıntı moonspell07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hayal dünyasında mı yaşıyorsun anlamadım? Dolar düştü evet , yakıt (benzin, mazot) fiyatlarından başka fiyatı düşen tek bir ürün göster dişimi kıracağım.Millet olarak az çalışarak çok kazanma peşindeyiz böyle bir durumda motosiklet fiyatlarının vergi indirimi olmadan düşmesini hayal etmek deli saçmalığından başka birşey değil. İndirimi bırak zam yapmazlarsa dua et bence.....
    27 kasım da yazmışım. 1 hafta geçmeden honda dan zam haberi geldi. Hayaller indirim gerçekler kazıklı voyvoda

eray123 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ ZX-6R NİNJA
    dolar 5,4 euro 6,1

Motosikleti
    Artık Yok...
    bu konu açıldığı günden beri bırak motoru gofrete bile 2 kere zam geldi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    arkadaslar sanirim toplum olarak buyuk indirimlere hazir degiliz

yoksa enflasyon dusuyor iste tuik acikladi,
    koskoca tuik yalan mi soyluyor....

kendileri cook guvenilir bir kurumdurr.

Exectus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA R25
    Ellerindeki malları bitirsinler esas eğlence ozaman başlayacak :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı eray123 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dolar 5,4 euro 6,1
    Onumuzdeki yil bugun dolarin 7'yi gecmesi garanti gibi de, 8-9 olur mu bilemiyorum.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)