Satıcılarda hele ki işi bilmeyen yaptığını abartanlarda görüyorum ki motorun anasını bellemiş hor kullanmanın dibine vurmuş yaptırınca da bakımlı ve sorunsuz görünme çabası.Geçen sene 1000rr ilanlarına bakarken 20 küsur bindeki motorun egzantrik zinciri ve gergisi değişmiş.Debriyaj balatası değişmiş aga motor sezona hazır bakımlı dedi arayınca da.Anladım ki tekerin kralını kesicinin babasını yapmışlar.Senin ilanda ki ile eşdeğer hemen hemen.Ucuz etin yahnisi olayı.git ybr al cbf al o paraya çiçek gibi.
İhtiyaçtan satılık demiş,sonra takas düşünülür demiş. Burada bence tutarsızlık var.
Diğer mevzuda linki atılan motosikletler çok güven vermiyor. Bütçeye göre gerekirse 125-150 cc alın ama daha güven veren,temiz aletlere bakın.
Varsın daha yavaş gitsin ama kafanız rahat olsun.
İlla ki 250 cc istiyorsanız Sym Wolf 250'lere bakın.
Misal;
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...29428566/detay
aynı şehirde olsan , inceleyebilirsin.
Ne çıkacağından emin olamadığın motor için o risk alınmaz bence.
Niye şaşırıyorsunuz ki şu motorun krankında kronik problem olduğunu bir ben mi biliyorum? 20 binden sonra bu motor için sık rastlanan bir durum.
Motoru aldık arkadaşlar grenaj 10 üzerinden 7 diyelim ..Gidişi falan fena değil motorcuya götürdük iyi dedi motoru için..Sanki bana hafif debriyajda kaçırma var gibi geldi..Bu paraya o kadar olacak en azından arkadaş hayalini gerçekleştirdi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim arkadaşlar akşam ben bi deneyeyim..Yalnız ben pek haz etmedim burgmanden sonra
cincir
michell
Para kazanmak için koyduğu ilana özen göstermeyen kişi motoruna özen göstermiş midir, bilmiyorum.
8e aldık .. Arka fren biraz zayıf , debriyajda kaçırma var.. Arkadaş gelirken test etmiş motoru..Bakalım artık..
Aldıysanız "Güle güle kullansın" demek kalır bize.
motorun sahibini tanırım uzaktan... almayın sakın...
millete ses duyuracagım diyene anasını ağlatır motorun... sakın uzak durun....
Gec kaldin ferhatkars hocam...
arkadaşa yazdım zaten... millete ses duyurmak için anasını ağlatır motorun...
kızılayda görürdüm bunu hep...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:20 ----------
hayırlı olsun diyelim o zaman... geç kaldık dediğin gibi... :(
4 teker gövdemi ,2 teker aklımı alır...
iyi geceler. şu motora bir yorum yapar mısınız?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...19533970/detay
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:59 ----------
güncel arkadaşlar. yorumlarınıza ihtiyacım var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)