galericiden motosiklet almak
Reklamlar
-
araba alırken daima galericiden uzak durun demişlerdir.
km düşürme, hasar kayıtsız tamir bakım, ince boya, vb sahtekarlıklara başvuruyorlar dediler.
bende dün bu ilanı gördüm.
14.500 r25 satıyorlar. sizce galeriden böyle uygun fiyata motosikletler alınır mı?
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...23768687/detay
Reklamlar
-
motosikletin ilanına girince gözüme batan o rezalet zincir dişlisini görünce kim olursa olsun o motosikletten uzak dursun derdim
14.500 tlni huzursuz bir birliktelige vermek istersen karar senin.
-
Bir söz vardır Anasını boyayıp babasına satar diye. Galerici kelimesi duyunca aklıma hep bu geliyor. Temiz eli yüzü düzgün birinden almak daha güvenli diye düşünüyorum.
-
Şahsen galericiden herhangi bir araç almamayı boşverin, şahit olduğum birkaç ve bizzat başıma gelen bir olay yüzünden, nakit para ödese dahi galericiye araç satmam. size de böyle yapmanızı tavsiye ederim..
Meşhur dolandırıcı Sülün Osman'ın kendi gibi meşhur bir beyanatı vardır: Hayatım boyunca beni dolandirmaya kalkmayan kimseyi dolandırmadım demiştir. Bu tür durumlarda dolandırılan hemen
herkes çok iyi bir fırsat yakaladığını, 10 liralık malı 3 liraya kapatıp 7 lira kâr ederim şark kurnazlığının kurbanı olur..
-
Başlığı "Galeriden başıma bela almak" olarak okudum
-
zincire dokunan tetanoz oluyor
-
Galecilerin Hepsi Kötü Değil Ama O Nasıl Bi Zincir Ya Rabbi
-
zincir milattan önce demirin keşfi ile bulunmuş ve öylece kalmış sanki.
-
Sadece galerici diyip genellemek olmaz komisyoncudan bişey alınmaz
-
Galericileri günahım kadar sevmem ama daha aracın üstüne binmeden, hiç gaza basmadan düzgün kullanılmış mı yoksa hor mu kullanılmış, diye test etmeden sadece bir fotoğrafla aracı ve galericileri yaftalamak ne kadar doğru sizce bence %100 DOĞRU
-
Yüksek ihtimal bela açar.
Adam 14.500 e satıyor bu aracı.
Galeri dediğin 1.500-2000 den aşağı kar koymaz.
Satıcıdan ne kadara aldı ? 12500'e mi, R25'i ?
Sıkıntısız R25 o fiyata gitmez, gel gör ki, galerici de düzgün malı ölü fiyatına satmaz.
-
Sadece sağa yatmıştır demişler, sol gidon topuzu hasarlı, paslı.
Sol motor kapağında çizikler var. Ne oldu da söküldü orası.
Alırsan zincir ve lastik masrafın var.
Katlanır plaka var, büyük olasılıkla apaçi motoru.
Ucuz da değil. Boşuna macera.
-
O motor hem sağa hem sola defalarca yatmış aşikar..Önde de bi yamukluk var gibi sanki ya da ben yanlış görüyorum.
-
Net Cevap: Alınmaz.
Nedenini örnek vererek açıklayayım. Bir motor almaya heveslendim, sahibiyle görüştük, ufak bir hasar kaydı varmış, 3 bin tl lik onarım (grenaj değişimi vs) görmüş. Sorun etmedim. Telefonda motor başında ufak bir ikram yaparım dedi. Gittim motoru inceledim, içime de sindi, almak istedim. Fakat sahibi alıcı olduğumu ve motoru beğendiğimi görünce hiç indirim yapmak istemedi. Sahibi 27 dedi ben 26 dedim, haydi ortası olsun dedim yine yanaşmayınca bende almaktan vazgeçtim.
Aynı motor bir ay satışta kaldı, satılmadı. Daha sonra bu motoru birkaç ay sonra galeri ilanında gördüm. 35bin tl fiyat yazmış. Açıklamada da kazasız, çiziksiz, hasar kayıtsız tertemiz motor yazıyor. Karıştırmama hayatta imkan yok, plakasından donanımına kadar biliyorum, aynı motor. 27 bine satılmayan hasar kayıtlı motoru kazasız diye 35e millete itelemeye çalışıyor. İşte galerilerin para kazanma mantığı bu...
Bu sadece motosiklette karşılaştığım bir olay. Otomobil bakaken ne yalanlar, ne ahlaksızlıklar, ne şerefsizlikler gördüm anlat anlat bitmez...
Galericiler için yalan söylemek, nefes almak gibi bir şey sanırsam. Daha düzgün bir galericiyle karşılaşmadım desem yalan olmaz.
-
olay galerici olayı değil aslında geçenlerde tvde izledim turist yolcu kılığında taksiye biniyor vatandaş bi fiyat kilediler adama ki ahlaksız teklif yapan ible oldu yani bizim insanımız bu hale geldi
-
Bana mı öyle geliyor yoksa motor, arkasindan bakınca beni alma diye mi bağırıyor?
Galericiden alınır mı bilmem ben hiç tecrübe etmedim ama bu motor alinmaz.
-
aman diyim şuan fiyatı uygun olduğundan dolayı aklınıza yatabilir ama motor bu hayatı dolu dolu yaşamış düşmüş kalkmış herşeye rağmen hala ayaktayım yıkılmadım der gibi.
-
çok güzel cevaplar aldım. hepinize teşekkürler.
muhtemelen 20 bine sıfır 2017 r25 alacağım bayiden. abs siz.
-
galerilerden uzak durun abi.
aman allah korusun.
-
arkadaşlar çok çok afedersiniz biraz abes bir örnek olacak fakat,
galericiden değil araba motor almayı abi kelepir çok güzel bi hatun var hem de bedava al işin gör dese ona bile yapıştrmam kesin aids falan vardır diye. o derece yalancılar. şimdi işini hakkıyla yapanı dürüstünü tenzih ederim diyeceğim de malesef ömrü hayatım boyunca bir tane bile dürüst galerici ve taksiciye rastlamadığım için bu iki meslek erbabına sümüğümü atmam
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)