Motosiklet kazası geçireceklere...(lütfen okuyun)
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 19:09
Arkadaşlar takip eden ve beni tanıyanlar bilir geçen hafta bugün bir trafik kazası yaptım...Yolda seyir halinde beyaz bir panelvanı sollarken aniden ki sanırım onuda biri sıkıştırdı direksiyonu sola kırmak zorunda kaldı ben zaten aracı sollamaya başlamışım bana gelip yandan çarptı hızım yaklaşık 90km falandı...orta Refüje düştüm kafamda kaskın olması büyük bir olayı bertafar etmiş olmalı çünkü vücdümün her yerinde yara olmasına karşın yüzümde bir çizik bile yok...Neyse ambulans geldi acile k ldırdılar. bu arada bana çarpan araba kaçmış...Ayağımıza dikiş attılarsol el serçe parmağım ters dönüp bir kaç yerindn kırılmış. doktor ameliyat olup platin parça takılacağını söyledi...Buraya kadar herşey normal...
Ne olduysa bundan sonra başlıyor...Sigortanın bu hastane ücretini ameliyat ücretini karşılaması için (biliyorsunuz tasarruf bunlar) motorun ruhsatı ehliyetin motorun sigortası alkol muaniyen bunlar kolay sana çarpan aracın ruhsatı(çalıntı olursa yine bittin) sürücüsünün ehliyeti alkol muaniyesi sigortası eee bana çarpan adam kaçtı nasıl bulacağız?
bu masraflar bir yerimize girecek derken başka bir çözüm yolu bulduk ben allahtan hiç bir yere ifade vermedim ne polise ne de başka bir yere tabi hastenede öyle kayıtlı ama resmi değil...
Biz ne yaptık motor kazası olarak değil gittik karakola yayayken arabanın bana çarptığını söyledim...böylece çoğu şeyden yırttım ve sigortadan hastane masrafları ödenecek
bu sağlık tasarrufu devletimizin şuan ki politikası vatandaşını zorla yalancı yapar. Hastanede yattığım süre zarfında herkes bundan muzdarip olduğunu anladım...
Kaza yapacak arkadaşlara şimdiden duyrulur...
Reklamlar
-
07 Ağustos 2006, 19:16
öncelikle geçmiş olsun arkadaşım... zeki ol herşey olur mantıgıyle halletmişin tebriklerrr...dediğin gibi yalancı olmayı istemezdık ama bu izlenen politika insanı gerçekten yalancı yapar....
-
07 Ağustos 2006, 19:18
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
-
07 Ağustos 2006, 19:18
ne yazık ki çok acı gerçekler var maazallah insanın başına bi şey geldimi en az on tane daha sorun çıkıyo başka yerlerden bunun için zaten herkes tedirgin herkes umutsuz kimsenin ne devlete ne birbirine güveni var tekrar geçmiş olsun arkdaşım inşallah herşey daha iyi olur hepimiz için
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
-
07 Ağustos 2006, 19:29
özel sağlık sigortasımı bu
-
07 Ağustos 2006, 19:30
yok be bildiğin devletin verdiği sağlık sigortası
-
07 Ağustos 2006, 19:58
İngiltere topraklarına ayak bastığınız anda ingiliz kraliyet hükümetinin güvencesinde oluyorsunuz.dişiniz ağrısa,gözünüze çöp kaçsa kendisini sorumlu kabul edip tedavi ediyor.Medenii ülkelerde sağlıktan ve sosyal güvenlikten tasarruf yapılmıyor.
Geçen ay iş seyahatim esnasında iş arkadaşlarımdan Fransız ve Polonyalı olanları bir sohbet anında,bizimde geçen yüzyılın başında emperyal bir devlet olduğumuzu nasıl olupta bu gün bu özelliğimizi terk ettiğimizi anlamadıklarını söylediler benim boğazım düğümlendi.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
07 Ağustos 2006, 20:16
Süper Moderatör (BBRR)
başlığı düzeltelim derim kaza geçireceklere lafı olmamış sanki planlı kaza yapma amacı güdenlere seslenilmiş gibi durmuş
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
07 Ağustos 2006, 20:18
burası türkiye, akıllı olan hayata kalır işte.. peeh
-
07 Ağustos 2006, 22:26
zekice
malesef dostum bizi bu duruma getiren üstlere yazıklar olsun
bu arada bence de başlığı düzeltmelisin biz Allah korusun kimse kaza yapmasın diyoruz sen kaza yapacaklar diyosun yanlış bence
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
-
07 Ağustos 2006, 22:37
çok geçmiş olsun bi arkadaşımız haber verdi senin kaza yaptığını! çok üzüldük şimdi sen sağ salim biraz hasarla yazıyorsunya şükürler olsun (yinede içim acıdı eee yaşayan bilir )boşver formaliteleri sana kötü bişey olmadıya ......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
07 Ağustos 2006, 23:00
Boyle bir durumda garanti sigortasi hesabina basvurmaniz gerekir. Size carpan aracin kaskosu ya da trafik sigortasi yoksa ya da araca kacmissa garanti sigortasi hesabi masraflarinizi karsilar.
-
07 Ağustos 2006, 23:31
benden çok yaşayacaksın cinedev,aynı şeyi yazacaktım,toplum olarak bizim asıl sorunumuz haklarımızı bilmemek,garanti sigorta fonunu incelesin arkadaşlar googleda aratıp...
-
08 Ağustos 2006, 00:53
geçmiş olsun arkadaş,bizi böyle sahtekarlığa itenler utansın
-
08 Ağustos 2006, 01:28
gecmış olsun kardesım. peki motorunda hasar yok mu? onu nasıl karsılayacaksın?
-
08 Ağustos 2006, 01:32
öncelikle geçmiş olsun ve fikir gerçekten çok güzel
-
08 Ağustos 2006, 02:23
çok geçmiş olsun önce.allah daha kötü selerden korusun.
Ne olursa olsun yaşamaya mecbursun...
-
08 Ağustos 2006, 03:54
geçmiş olsun hojam tekrardan..
-
08 Ağustos 2006, 09:31
geçmiş olsun arkadaşım allah beterinden hepimizi korusun.
UKİTA SAMATO KAMASA MAKONİ
-
08 Ağustos 2006, 10:04
Çok geçmiş olsun. Allah beterinden korusun.
[B][COLOR="Red"]Ülkemizin eğitimli insanlara ihtiyacı var. Lütfen ilk öğretimi destekleyelim[/COLOR][/B].
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler