geçmiş olsun hocam,2 ay evvel bende kaza yapmıştım ufak bir bacak şişiğiyle atlatmıştım halini anlıyorum,kendine iyi bak çabucak iyileşirsin umarım
geçmiş olsun hocam,2 ay evvel bende kaza yapmıştım ufak bir bacak şişiğiyle atlatmıştım halini anlıyorum,kendine iyi bak çabucak iyileşirsin umarım
Çok geçmiş olsun.
Önemli olan nereye gittiğin değil, nasıl gittiğindir...
büyük geçmiş olsun ama üzülecek durmumuz cok yasalarımız maalesef suclulardan yana nasıl bir türkiye de nasıl bir kanun var anlamyıorum konya mt deki bir arkadaşımıza araba carptı araba o kadar suratli ki arkadaş ön kabuttan cama carptıktan sonra 25m kadar ileriye atmıs araba orda ama adam kaçmıs ehliyet yok diye hiç bir seyden faydalanamıyor arkadaşımız hastanede yattı motorsiklet perisan ama destek yok hiç bir yerden olacak şeymi Allah kazadan korusun
orveg abi çok geçmiş olsun allah kötüsünden saklasın
Motorun trafik sigortası varsa Milli Reasürans Şirketinin sanırım bir fonu var buradan kaza ile ilgili Masrafları hastane, tedavi ve araç dahil karşılıyorlar. Ama Aracla kaza geçiren şahsın Ehliyet Ruhsat Trafik Sigortası ve Taşıt vergisinin yatmış olması gerekiyor.Bunlar varsa bu fondan karşılanma olasılığı var. Yinede de hata yapmayalım. Bu konuda otorite olmuş sigortacılar da bunu bilir ama işlerine gelmez açıklamak, Araştırırsanız bulabilirsiniz. Sitede buna benzer bir bilgi paylaşımı vardı. Tabii ki kaza geçirmek istek dışı bir olay. Kimse isteyerek kaza geçirmez. Önemli olan Kazalarla ilgili bilgilendirme çalışmaları yapmak. Amerikalılar oturup Hurt Raporu hazırlıyor ama bizim ülkemizde Allah'a emanet bir anlayışla önemsenmiyor bu konular. Adana'da Arka arkaya patlayan iki bomba olayında da halk sinema seyreder gibi seyretti.Ve ondan dolayı yaralı sayısı çok. Trafik kurallarına kim uyuyorki ? Herkes trafiğe uyuyor Trafik kurallarına değil. Bence Televizyonlar ve medya kanalları Sanatçılar(?) dan çok Bunlarla ilgilenmeli. Biz millet olarak işin kolayını severiz. Sirkenin bedavasını, Kurtuluş savaşı dönemindeki halk ile şimdiki halk arasında dağlar kadar fark var.Kimse bilginin önemini daha kavramamış. Şu an dedikodu bizim için daha önemli ve reyting alan konular. Yok Seda Sayan'ın düşürdüğü çocuk, Gülben Ergen'in Frikiği kazalardan ve nedenlerinden daha önemli hale getirilmiş. Kazayı insanlar yapar. Şöfor Eğitim kitaplarında bile Motosikletlerle ilgili bilgiler bir sayfayı zor doldurur. Eğer bizim gücümüz varsa bunu dayanışma içinde birlikte yapabiliriz. Bilgilerimizi paylaşabiliriz. Bu arada Kardeşime de geçmiş olsun bir an önce acıları geçsin.
bu yine siteden yapmış olduğum bir alıntıdır. Yazan arkadaşa emeği için teşekkür ederim. Ayrıca bu bilgileri kitabımda izin verirse kullanacağım.thewall adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Orveg, herşeyden önce tekrar geçmiş olsun, özelden mesaj atmıştım, bilmem ulaştı mı?
Sigorta olayına gelince, dediğin doğru. "Bürokrsai işlerin bitmemesi için uğraşır ki yapacak işi olsun" diye bir sözü var bir filozofun(şimdi adını hatırlayamadım). Bizim devlet işleri de böyle. Hep bürokrasi. Ama kitabına uydurdun mu olay çözülüyo. Yani olan yine dürüstlük yapana oluyo.
Umarım eski sağlığına en kısa zamanda kavuşursun. Geçmiş olsun kardeş!
"Bir adamın makosenleriyle bir kilometre yürümeden onun hakkında karar verme." (Kızılderili Atasözü) - (Clint is Cloud)
ORVEG yazini okuyunca tüylerim diken diken oldu, gecmis olsun demek kolay, gecene kadar neler yasanir hangi acilar cekilir kimse bilemez. umarim hepsinin üstesinden gelirsin.
entellektüel ve thewall sizlere de bu ara tesekkürler
all you need is love
evet,başlık tuhaf görünüyor,kimse hiçbi zaman kaza yapmasın umarım...
arkadaşada çok geçmiş olsun...
geçmiş olsun dostum. hani derler ya verilmiş sadakan varmış. bundan sonraki hayatında kazasız günler dilerim. byy.
Gecmis Olsun Allah Sifalar Versin Sana Akilli Adammisin Bende Gecen Gun Avsada Dustum Ufak Tefek Siyriklarla Atlattik
geçmiş olsun...motor hurdaya çıktı heralde
MOTOR GÜÇLÜ ADAM İŞİDİR
aman kardeşler biraz daha fazla dikkat gerektiyors sanırım motorsiklet kullanmak sadece senin dikkatli olman yetmiyor motorlar pek galeye alan olmadığı içn sen dikkat etsende karşı taraf dikkat etmiyor her gün haberlerde kazasız gün gçmiyor cok üzülüyoruz kaza yapanlara Allahtan acil şifalar dilyorum kaza yapmayanlara istirham ediyorum lütfen gaz'a gelmeyin
Yakın bir zamanda kaza geçirmeyi planlamaktayım.Verdiğin bilgiler için teşekkürler.
Başlık, iyi niyetle verdiğin mesajı tam karşılamıyor. Revize edebilir misin? Kaza sonrası için hastane masrafları ve sigorta uyarısı gibi mesela
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Bencede başlık biraz garip durmuş. Geçmiş olsun
selamun aleyküm ..ya arkadaşlar ben bir taksiyle çarpıştım motorun sigortasından faydalanmak için ne yapmama gerekir..motorumu yaptırta bşlşrmşyşm
neber
ya kısa ve net
türkiyede yaşıosan hiç bir güvencenin olmadıını bilerek yaşarsın yoksa yaşayamazsın
neden başka ülkelerde yetişmiş insanlar türkiyede yaşayamazlar sebebi açık ve net
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
abi warya turkler adam olmaz bu kanunlardada bisi cikmas en iyisi yaninda bi tane silah tasimak
imzam yok parmak bassam olurmu
Öncelikle geçmiş olsun devletin bu tuhaf kanunları hep ınsanları kotu seyler dusunmeye zorluyor hep
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)