bir taksi düşünün,
sol şeritte ve sağ şeritteki kamyonu sollamıyor.
benimde ilerlememi engelliyor.
bir taksi düşünün,
sol şeritte ve sağ şeritteki kamyonu sollamıyor.
benimde ilerlememi engelliyor.
10-15 saniye daha takipte kalsaydınız? Acil bir yere mi yetişiyordunuz?
Eskiden şirket arabamda baskı balata problemi oluşmuştu, gazı köklüyorsun araba 3. viteste bile 30'a 40'a anca çıkıyordu. Esenler'den Kadıköy'e arabayı bağırta bağırta 30 ile götürebilmiştim. Hey gidi hey taksiyi görünce aklıma o anım geldi.
Videoyu paylaşan arkadaş ne yapmak nereye varmak istemektedir? Sayın Bahçeli geldi aklıma.
Ben bu videoyu neden izledim? Kafamda deli sorular.
Şaka bir yana ayda 50 kere denk gelinen sıradan bir olaydır.
Bu ne şimdi
İllüminatinin gizli mesajları var vidyoda.İzleyenlere geçmiş olsun...
Gayet normal bir sürüş şekli. motosiklet için de bir risk oluşmamış. Esas yanından geçerken taksi gazlasa o zaman gör sen tehlikeyi.
12.sanıyede yolu okuyup gecmıstım ben , vıdeo sona ermıstı. aradakı 15sn fazladan olmus
Videodaki otomobil sürücüsünde "şerit" kavramı oluşmamış...
Ne kadar anlatmaya çalışsanız boş ...
Gereksiz şerit işgali yaparak trafiği aksatmaktan ceza yazılmadıkça da anlayacağını, önemseyeceğini beklememek lazım.
Bu videodaki otomobil sürücüsünün hatalı davranışını göremeyen arkadaşlar lütfen trafik kurallarını tekrardan bir okusunlar... Malum, babanızın otoyolu değil orası ...
Hatayı görüp de, kanıksayan ne var bundacı arkadaşlar ise daha vahim bir vaka ...
Kanıksarsanız, çözümün de bir gereğini görmezsiniz, haliyle ...
Böyle gider ...
Çoğu gün karşılaşılan bir durum, fazla bir atraksiyon göremedim. Yalnız laf arası belirteyim; alet güzel ivmelenmiş
Emniyete gönderin videoyu, cezayı keserler.
Sarı taksi demişken,bugün onlarca taksiciye kısa mesafeye gitmek istemedikleri için ceza kesmişler.
Beter olsunlar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:27 ----------
Aynen böyle hödüklerden yol istenmez alınır. Araba ile defaten karşılaşılan durum fırsat bulunca sağdan sollanıp yol alınır. Genelde virajlarda sollarım böylelerini zaten düzde basarlar. Virajın içinde de frene basar it herifler.
bu hareketler tehlikeli bi gün sonu kötü bitebilir dikkat et
taksici tam sağlama yaptığın esnada sağa geçmeye karar verseydi? muhtemelen şu anlarda azot döngüsüne dahil olmuş oluyordun.
yol istenmez alınır tabi ki..
kendini öldürüp, intihar süsü verme dostum.
Video sahibi görgüsüz şımarık ne oldum delisi ,bir megolman tip. Eli yüzü düzgün motor almış onun ile hava atma amacında .
Hava atacak isen ortaya bir deger koy mal ile hava atmak görgüsüzlük tür . Bizim kültürümüzde yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)