Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BURSADAN İZMİRE MOTOR GETİRMEK.

REKLAM ALANI
    Carlsberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R25
    En mantıklısı yine otobüs gibi...

Alıntı liquem adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir aracı firma ile konuşuyorum sevk irsaliyesi ve fatura kesiyorlar şirketleri adına öyleyse tamam bu iş fiyatta oldukça makul
    Firma ismi nedir?
    Taklitler Aslını Yüceltir!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT 25
    mototrans firmanın adı.

Motosikleti
    MT 25
    Arkadaşlar Motor Bayiden Hiç görmeden Tamemen Kumar oynayarak satın aldım kendileri faturaları kestiler. Fotoğraflarını attılar. Bayi adına bir sıkıntım yok şuan motoru almış gözüküyorum. TransMoto da şuan motorun taşımacılığını yapıyor gözüküyor. Umarım kazasız belasız gelir görüşlerimi paylaşırım sizlerle.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Arkadaşlar motorsikletim elime ulaştı İnternetten hiç yüzyüze görmediğim başta sevtaş sevimler otomotiv ve mototrans ve yol yardım firmasına teşekkür ederim tek sıkıntı akü yok artık yarın vurdurup aküyü sarj edecegiz

bursalıali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial RX3İ EVO-Honda Falcon NX4- FYM 250
    Liquem demir atın Kuba imiş de model ismi ve teknik özelliklerini de paylaşırsan pek çok genç kardeşimizin de ilgisini çekeceği kanaatindeyim . Kazasız,cezasız , belasız ve mutluluk dolu günlerde sürmen temennilerimizle.

UğurDankı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS TİTANİC 150-R
    Motoru alacağınız bayi ile görüştünüz mü belki size gönderebilirler yada anlaşmalı firmaları ne bileyim iş yaptıkları bir kamyoncu dayı vardır vs?

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)