daha dün yanımızda idi .. yaz gelsin artık .
Reklamlar
-
Enduro motosiklet üzerinden böyle bir yazı,hmmmm çok ilginç...
Reklamlar
-
-4 derece Yozgat'tan selamlaar. Kar yağdığı güne kadar binmeye devam.
-
Anfibi adlı üyeden alıntı
Enduro motosiklet üzerinden böyle bir yazı,hmmmm çok ilginç...
Kışın scooter candır o yüzden kışın xcity
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Stock Sever adlı üyeden alıntı
-4 derece Yozgat'tan selamlaar. Kar yağdığı güne kadar binmeye devam.
Aleyküm selam hemşerim bende yozgat lıyım hatta yazın 2 kez geldim yozgat merkez ve şefaatli ye
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
Kışın scooter candır o yüzden kışın xcity
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
Aleyküm selam hemşerim bende yozgat lıyım hatta yazın 2 kez geldim yozgat merkez ve şefaatli ye
Ben öğrenciyim abi, buralı değilim ama 4 yıldır buradayım, yozgatlı sayılırım.
-
Benim de çılgın bi Today'im var, max speed 55km/h olsa bile her işimi görüyo )
Yazdan çok güzel geçen bi günün hatırasını paylaşayım.
Nisan'a kadar güneşi görüp ufak ufak kaçamaklar yapabilicez sadece.
Not: drone çekimi için ekipmanları çıkarıp bu kılıkta oturup poz verdim sadece, trafiğe kapalı olmasa da kimsenin geçmediği bi orman yolu. Linç edilmeyeyim ayak üstü.
-
Ben öğrenciyim abi, buralı değilim ama 4 yıldır buradayım, yozgatlı sayılırım.
Yazın olmazsın olsan görüşürdük
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------
Birkan07 adlı üyeden alıntı
Benim de çılgın bi Today'im var, max speed 55km/h olsa bile her işimi görüyo
)
Yazdan çok güzel geçen bi günün hatırasını paylaşayım.
https://i.hizliresim.com/nQGLVa.jpg
Nisan'a kadar güneşi görüp ufak ufak kaçamaklar yapabilicez sadece.
Not: drone çekimi için ekipmanları çıkarıp bu kılıkta oturup poz verdim sadece, trafiğe kapalı olmasa da kimsenin geçmediği bi orman yolu. Linç edilmeyeyim ayak üstü.
Güzel poz olmuş ufak ufak kaçamak şart
-
Bunlar da benden olsun. 28 Ağustos 2018 rakım 2330 m. Hava 27 derece. Şu an burası kim bilir nasıldır? Düşününce bile üşüdüm.
-
İlk resimdeki manzara için üşümeye değer
-
Yazın olmazsın olsan görüşürdük
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------
Güzel poz olmuş ufak ufak kaçamak şart
Gelirseniz haber verin, büyük ihtimal burda olurum abi.
-
Gelirseniz haber verin, büyük ihtimal burda olurum abi.
haziran temmuz gibi motosiklet ile ordayım nisan gibi araba ile
-
haziran temmuz gibi motosiklet ile ordayım nisan gibi araba ile
Bu yaz testinin ordan saat kulesine çıkarken sağda kırmızı bi crf1000 africa vardı siz miydiniz abi ? Plaka hatırımda değil.
-
Bu yaz testinin ordan saat kulesine çıkarken sağda kırmızı bi crf1000 africa vardı siz miydiniz abi ? Plaka hatırımda değil.
Ta kendisi idi benim motor du
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:17 ----------
Plaka da kilit vardı ama ben çektim . Sonra polisler ve zabıtalar geldi . Motoru inceledi baya teşkilatta iştemiş ama daha gelmemiş . Kaldırımdan alayım mı dedim gardaşım kalsın burda biri çarpar falan dedi
-
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Neeee, birisi yaz mı dedi??? Ah bee, bende özledim yaylaları şimdiden
Ancak altımda AT olsaydı eğer, kışın da doğaya güzel kaçamaklar yapar, o motorun sunduğu arazi performansından mahrum kalmazdım sanırım
Elbet yazın dere tepe gezmek kadar keyifli olmuyor yağmurda çamurda sürmek, ama yine de her mevsim ayrı bi güzel...
https://i.hizliresim.com/7a8NNW.jpg
Ata kıyamıyoruz ... xcity ile kışın tadını çıkarıyoruz
-
Ata kıyamıyoruz ... xcity ile kışın tadını çıkarıyoruz
Oh oh miss, At yi şehir içi trafiğinde üzmemek lazım zaten. Yanına ufak bi skuter alarak en güzel kombinasyonu yapmışsınız.
Şehir içi skuter pratikliği, uzun yolda AT keyfi paha biçilemez, darısı başıma diyeyim
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Oh oh miss, At yi şehir içi trafiğinde üzmemek lazım zaten. Yanına ufak bi skuter alarak en güzel kombinasyonu yapmışsınız.
Şehir içi skuter pratikliği, uzun yolda AT keyfi paha biçilemez, darısı başıma diyeyim
Yaklaşık 25 yıldır evde en az 2 motosiklet oluyor . 5 tane olduğu gün bile oldu . Baba da motosiklet kullanınca sorun olmuyor .
9300 km se sezonu kapattık . 9000 i şehirler arası yapmıştır yolu
-
Bu yaz motorumun tadını hiç çıkaramadım uğraştım durdum Cafe racer yapacağım diye ve maddi nedenler ee öğrenciyiz haliyle sıkıntı oldu biraz :(
Ama inşallah yaza doğru ve yazın kendimi hazırlayıp yola vurucam kamp yapıcam gezicem tadını sonuna kadar çıkaracağım.
En büyük hayalim motorumla kamp yapmak(belki sizin için basit olabilir) kış kampı yaz kampı fark etmez doğanın ve motorumun tadını çıkaracağım herkese tavsiye ediyorum.
Bakalım bu dediklerim burada kalsın inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz...
-
frankestayn1 adlı üyeden alıntı
Bu yaz motorumun tadını hiç çıkaramadım uğraştım durdum Cafe racer yapacağım diye ve maddi nedenler ee öğrenciyiz haliyle sıkıntı oldu biraz :(
Ama inşallah yaza doğru ve yazın kendimi hazırlayıp yola vurucam kamp yapıcam gezicem tadını sonuna kadar çıkaracağım.
En büyük hayalim motorumla kamp yapmak(belki sizin için basit olabilir) kış kampı yaz kampı fark etmez doğanın ve motorumun tadını çıkaracağım herkese tavsiye ediyorum.
Bakalım bu dediklerim burada kalsın inşallah hepimiz hayallerimize kavuşuruz...
ömrümüz geçti motosiklet üstünde sabır ve sakin olduğun sürece yapmak istediğin her şeyi yaparsın emin ol
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
bu gün istanbulda donanlar burda mı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)