Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Aralarında kaldım ?

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ......
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben işe gidip gelirken bile kullanmıyorum. İş yerinin servisine geçtim birim değiştirince. Cuma günü doktora gideceğim belim için. N'olur n'olmaz die motorla gideceğim işe yağmur yağmazsa. Doktor tekrardan ameliyat derse belim için baya bir süre binemeyeceğim demektir.

Kazada fena darbe aldı ve artık ben oldum der gibi. Psikolojimi alıştırmaya çalışıyorum ama zor geliyor. Bakalım ne bekliyor bizi. Yaza kadar baya bir süre motora ara verebilirim.
    Aman kankam dikkat et saglik daha onemli..başlarim motorun tekerine,kerameti ne?
    Metos bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Görünüş olarak arkadşında yazdığı gibi açık ara cb 250 r , çok nadiren hızlanma vs olacağı içinde tork ve fazla beygir yakıt tüketimi avantajı ile karşılaştığında avantajsız kalıyor , görünüşüne aldandım ve şehir içi kullanımı daha rahat olduğuna inandığım için cb250R a karar verdim ama hangisini ucuza bulursam abs li yapışadabilirim hala kararsızım öncelik rahat kullanım tabi :D

uzay gemisi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    09
    cb250r ybrden hallice onu söyliyim de

Motosikleti
    Ktm duke 250
    2017 duke 250 kullanıcısı olarak söyleyeceğim şudur imkanın varsa bayilere git hepsini bi dene, 2 tur at hangisinde rahat hissediceksen onu al. ağırlıkları, karakterleri farklı motorlar sana hangisi uyar net birşey söylemeyiz biz. ben motorumdan gayet memnunum o baska mesele
    Metos bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)