honda Africa Twin sis lambası montajı
Reklamlar
-
https://youtu.be/3JAgDWOGKEc
arkadaşlar link attığım video da işlemin sonu var .. ne yazıkkı çalışırken video çekemiyorum ama kısa bir anlatım yapayım
sisler aliekspreden ortalama 200 liralık sis
kablo tesisatını oto sanayiden yağmur su geçimez klima kablosu ve soketlerinde yaptım yaklaşık 50 lira...
orjinal gösterge tablosu kenarında bulunan sis soketi var ona uyumlu soket 30 lira
orjinal sis düğmesi 12 lira idi ben 15 liraya doğan slx sis düğmesini uydurdum
orjinal kesme biçme yapmadan yola devam ...
https://youtu.be/3JAgDWOGKEc
video linki...
Semtin Haylazı
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
Videoda birilerine laf sokmuşsunuz sanki 😂
-
-
afat adlı üyeden alıntı
yaw onu nerden attın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Videoda birilerine laf sokmuşsunuz sanki 😂
olmaz diye bişey yok...
uydurmaya çalışınca bize laf sokanlar oluyorda
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Güzel çalışma elinize sağlık. Sadece " orijinal sis düğmesi 12 lira idi ben 15 liraya doğan slx sis düğmesini uydurdum " dediğiniz kısma takıldım, neden orjinali daha ucuzken daha pahalı başka yöntemi tercih ettiniz? Sebebi neydi ki?
Orijinal düğmenin de 12 tl olması garip geldi, yoksa orjinal 120tl mi demek istediniz? Uydurduğunuz düğme de gerçekten yakışmış bu arada
-
SuleymanE adlı üyeden alıntı
Güzel çalışma elinize sağlık. Sadece "
orijinal sis düğmesi 12 lira idi ben 15 liraya doğan slx sis düğmesini uydurdum " dediğiniz kısma takıldım, neden orjinali daha ucuzken daha pahalı başka yöntemi tercih ettiniz? Sebebi neydi ki?
Orijinal düğmenin de 12 tl olması garip geldi, yoksa orjinal 120tl mi demek istediniz? Uydurduğunuz düğme de gerçekten yakışmış bu arada
120 lira demek istemiştim yanlış yazmışım şimdi daha zamlanmıştır ben sene başında yapmıştım
-
Ramazan Can adlı üyeden alıntı
yaw onu nerden attın
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:51 ----------
olmaz diye bişey yok...
uydurmaya çalışınca bize laf sokanlar oluyorda
gold üyeliğim var aylık 9,90tl
-
bizim üyelik gariban işi hoş gör aidatsız beleş
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
Güncel leyelim gözden kaçmasın
-
-
Moderatör
Servisçilik yaramamış, çökmüşsün iyice Ramço
-
bende geçen arkadaşın afrikasına bağladım givi marka hiç orjinal sis soketini falan kullanmadım lego gibi bağladım 25 dakika ayarlamasıyla odaklamasıyla yarım saat falan sürdü. Üstelik akü ve kontaktan kutup aldım. Sizinki baya orjinal olmuş :D göstergesi falan orjinal soketi kullanmadığım için göstegedeki logo çalışmıyor bunda
Bu arada videoya anahtar kelime etiket falan ekleyin africa twin sis farı vs yazınca çıkmıyor youtubeda.
-
Dostum bıraktım servisi otobüsü 2016 yılında bitti o iş yine yollardayız ama
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
bende geçen arkadaşın afrikasına bağladım givi marka hiç orjinal sis soketini falan kullanmadım lego gibi bağladım 25 dakika ayarlamasıyla odaklamasıyla yarım saat falan sürdü. Üstelik akü ve kontaktan kutup aldım. Sizinki baya orjinal olmuş :D göstergesi falan orjinal soketi kullanmadığım için göstegedeki logo çalışmıyor bunda
Bu arada videoya anahtar kelime etiket falan ekleyin africa twin sis farı vs yazınca çıkmıyor youtubeda.
Bu konulara yabancıyız biraz aslında haklısın
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:48 ----------
Lucas adlı üyeden alıntı
Servisçilik yaramamış, çökmüşsün iyice Ramço
dostum bıraktım o işleri servis otobüs ömrümü yedi 3 seneye yaklaştı .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)