Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Suriyeliye motor satmak

Motovento
    REKLAM ALANI
    YBRMANİA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR(14)-YAMAHA YBR(12)
    Zor durumda kalmadıkça şunlardan birşey alıp,satmayın.iyice çöktüler vatanımıza.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    afat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YZF R125-->MT-25
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hey, MrMud, çamur at izi kalsın ne ya! Konu Suriyeli değil. 3-4 milyon İngiliz de gelse aynı, 3-4 milyon Alman da gelse aynı olurdu, sıkıntı bakımından ... Çünkü konu, birden gelen 3-4 milyonluk kültürel olarak ayrı bir kitle... Yoksa, hiç bir milleti hakir göremeyiz. Ve tamam, insanlık namına elimizden geleni de yapalım, ölçüsü içinde ...

Balkanlardaki, Türk cumhuriyetlerindeki, Kıbrıs'taki soydaşlarımız ve elbette Kuzey Irak'taki Türkmen kardeşlerimiz için kapılarımız ardına kadar açık olmalıdır; o ayrı... Aynı kültürdeniz ... ve Türkiye Cumhuriyeti Nuh'un Gemisi'dir sonuçta ...

Ha, şahsen, dur biraz sulandırayım da bağlayalım konuyu, şahsen ben Ukraynalıların da sorun olacağını zannetmiyorum, gelecek olsalar

Sonuçta, İskitlerden kalma bir kuzenliğimiz olsa gerek Karadeniz'in kuzeyi ile
    Yukarıda örnek verdiğiniz milletlerden hiç biri ortak yaşam kurallarına ve düzene aykırı davranacak milletler değiller. Fakat suriler ne yazık ki uyum sağlayamıyorlar, sağlayamayacaklarda. Surilerle alışveriş yapmam.

Mmotorcuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yok
    Çoğunun vatandaşlığı bile var zaten :D Bizden iyi biliyorlar dilimizi :D

PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    3 - 4 milyon değil arkadaşlar 8 milyon kayıtlı suriyeli vardı. Kayıtsızlarla beraber 12 milyon olduğu söyleniyordu geçen yıla kadar. Sonra geçen yıl kayıtlı olanların 4 milyonu T.C vatandaşlığına geçti. O saatten sonra basında ve çeşitli yayın kuruluşlarında 4 milyon suriyeli 4 miyon suriyeli diye diye sanki ülkede sadece 4 milyon suriyeli varmış algısı yaratılıyor. Yahu sadece 3 buçuk milyon kayıtlı istanbulda var zaten.
    Bunu anlamak zorda değil Metrobüsle iki sefer tüyaptan cevizlibağ aktarma yap zaten tablo ortada türkçe konuşan yok. Hepsi suriyeli. Gelelim motor satma mevzusuna ; bu gün suriyeli ye motorunu satan yarın arabasını da satar . 😉👍

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    12 milyon ne ya? O kadar oldular mı? Biz kaçtaydık ... 75-80 mi ...

Dur bölemedim şimdi ... hadi 84'üz de... 12 daha ekle , etti 96 ... 12, 96'nın kaçta kaçı... 8'de 1'i mi... he ...

%12,5 eder ... Nasıl yani, resmi tc kimlikli nüfusun %12,5'i Suriye kökenli Türk vatandaşı mı?

Amerika'ya göçmüş olanların, nereden gelmiş olurlarsa olsunlar, göğüslerini gere gere "I'm American!" dedikleri gibi "Türküm ben" diyorlarsa, sorun yok ...

Ha, bu arada, bu oranla, hangi büyük ilde, küçük ilde, ilçede, mahallede, muhtarlık seçiminde bile oy kullansalar, ağırlıklarını hissettirirler.

Seçim sonuçlarını falan şimdiden merak etmeye gerek kalmadı demektir ...

Hadin hayırlı uğurlu olsun ...

Yalnız, sorun, "Ben Türk değilim" derlerse başlayacak ...

Yahu, biz bunları hangi ara aldıydık?!

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

Leyn, yarın, 40-50 yıl sonra, Suriye, çıkar da, soydaşlarımın haklarını savunuyorum derse ne olacak?

Azınlık hakları, soydaşların haklarının korunması vb konular Osmanlı'nın iç işlerine karışmak için batılı güçlerin kendilerine buldukları en temel gerekçeydi... Sonunda Balkanlar elden çıktı...

40-50 yıl uzak bir gelecek değil.

Bastona dayandığınızda, torunlarınız bunlarla mı uğraşacak?

Nasıl bir boka bastık ?!

N'oluyor lan?
    Metehan07-70 bunu beğendi.

Moderatör Levent - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R 1200 GS Adventure
    Alıntı Lucas adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen satabilir misin bilmem ama onlar bize satabiliyorlar demek ki ilan verdiklerine göre.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...18684221/detay
    Orijinal'i de Orjinal yazdıklarına göre kesin satılır.

Metehan07-70 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı GezeGeze adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    12 milyon ne ya? O kadar oldular mı? Biz kaçtaydık ... 75-80 mi ...

Dur bölemedim şimdi ... hadi 84'üz de... 12 daha ekle , etti 96 ... 12, 96'nın kaçta kaçı... 8'de 1'i mi... he ...

%12,5 eder ... Nasıl yani, resmi tc kimlikli nüfusun %12,5'i Suriye kökenli Türk vatandaşı mı?

Amerika'ya göçmüş olanların, nereden gelmiş olurlarsa olsunlar, göğüslerini gere gere "I'm American!" dedikleri gibi "Türküm ben" diyorlarsa, sorun yok ...

Ha, bu arada, bu oranla, hangi büyük ilde, küçük ilde, ilçede, mahallede, muhtarlık seçiminde bile oy kullansalar, ağırlıklarını hissettirirler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:10 ----------

Leyn, yarın, 40-50 yıl sonra, Suriye, çıkar da, soydaşlarımın haklarını savunuyorum derse ne olacak?

Azınlık hakları, soydaşların haklarının korunması vb konular Osmanlı'nın iç işlerine karışmak için batılı güçlerin kendilerine buldukları en temel gerekçeydi... Sonunda Balkanlar elden çıktı...

Nasıl bir boka bastık ?!

N'oluyor lan?
    Bırak Suriyelileri üreyedursunlar, sen konuya gel hele.
    http://http://www.motosiklet.net/forum/baris-susut-mt-il-gruplari/23272-%5Bisparta-mt%5D-13.html#post4409044

PAPAZ_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV650
    [QUOTE=GezeGeze;4409785]12 milyon ne ya? O kadar oldular mı? Biz kaçtaydık ... 75-80 mi ...

Nasıl bir boka bastık ?!

N'oluyor lan?[

Kardeşim benim belki ıspartada çok fazla olmaya bilirler ama istanbulda biz metroda , metrobüste , otobüslerde onların yüzünden yer bulamıyoruz. Birde burdakiler çok saygızlar. 60 yaşında teyzeler amcalar ayakta giderken , 20-25 yaşındaki suriyeli veletler oturuyorlar. Bu insanlarda saygı diye birşey yok. Sanki biz onların ülkesine sığınımışız gibi , biz onlara mecburmuşuz gibi davranıyarlar. Heee birde 40-50 yıl sonra torunlar bunlarla uğraşır demişssin Kesinlikle sürmez kardeşim 25 seneye anamızı ağlatırlar. İşleri güçleri yok ama hepsinde 5-6 tane çocuk var. Paso ürüyorlar.. Zaten hatayda ve şanlıurfanın bazı ilçelerinde yerli halktan 1000 -1500 fazla nüfusları var bu gün adaylığını koysa direk belediye başkanı adamlar. Durum vaziyet kötü kollayalım totoyu 😉 selamlar ıspartaya .✋

Taner YILMAZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sırasıyla: Hyo GT250R, YAMAHA R1, HONDA 1000 RR,
    Alıntı MrMud adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hastahane meselesinde olmasi gereken bu değil mi, bunda tuhaf olan ne anlamadım.

Kaldı ki ya yanlış okumuşsunuz yada yanlış kaynaktan okumuşsunuz.
    Sınava girmeden kafasına göre üni. okuma şansı yok hiç birinin net, çok araştırdım bu konuyu.

Meksika hava alanını "3. Havalimaninda su basma rezaleti !!!" Diye manşet atıp kendi seçmenini gerizekalı yerine koyan "Falancı" siyasi görüş yandaşı medyanın haberine denk gelmişsinizdir.

Mevcut iktidar zaten evlere şenlik, ama mevcut muhalefette resmen biz daha beteriz diye haykırıyor maşallah.
    BAĞ-KUR ÖDEMESİNİ İKİ ÜÇ AY AKSATAN İŞ YERİ SAHİBİ
    DEVLET HASTANESİNE GİTSE BİLE SİGORTASI ASKIYA ALINDIĞI İÇİN ÜCRETLİ TEDAVİ OLUYOR.
    Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..

Motosikleti
    xmax 250 abs
    ben günahımı satmam onlara değil motorumu...

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)