Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

İstanbul Havalimanı otopark ücretleri belli oldu..

Motovento
    REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Büyük bir transporter tarzı bir aracı yanaştırıp günlük park edin ve gelen geçen motosikletleri yarı fiyatına kızakla içine alın daha ucuz fiyata

Günlük 60 lira otopark ücreti verseniz; 10'ar liradan 5-6 motosiklet nasıl olsa denk gelecektir Yan yana 2 tane sığdırabilirsiniz...

Sığdırabilirseniz küçük otomobillerden de çekebilirsiniz içine ...

Çok mu zihni sinir bir proce olarak göründü?

E orası yeni havalimanı

Çok da mantık şeetmemek gerek...

Aramamak gerek ...
    espresso bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    54RR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --12 R1 Crossplane
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5km gidiş,5km dönüş,toplam 1 saat sürer, 6 tl lik yakın yere koysan daha iyi olmazmi?

Hee yururum hemde spor olur dersen orasi ayri..
    Hem spor işte bir keresinde arabayı nasıl uzağa bıraktıysam dönüşte yolu bulamadım
    İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.

levend84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ......
    Alıntı 54RR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hem spor işte bir keresinde arabayı nasıl uzağa bıraktıysam dönüşte yolu bulamadım
    He yaa,

Bir keresinde,antalya´da parkettigim sokagi bulamadim.

Ulan her sokak basinda kumandaya basa basa nerdeyse pili bitirecektim..belki uzaktan dortluleri yakip sondururum hesabi,ama yok,kamikaze gibi dolanmistim.
    54RR bunu beğendi.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bizim bir abi Ortaköy'de arabayı parketti. Sonra parkettiği sokağı unuttu. Kuzey'i araya araya bir hal oldu, bir baktıki Güney'de araba

Motosikleti
    Suzuki VStrom 1000 ABS 2014
    İstanbul havalimanında motosikletler için Yeşil otoparkta ayrılmış alan var.
    Girişte kamera plakayı sadece önden okuyabildiğinden bariyer açılmıyor.
    bilet düğmesine bas. arkadan telefon düşmesine bas. operatöre plakanı söyle.
    operatör elle giriş yapınca bilet geliecek, bariyer açılacak.
    kazasız sürüşler, kazasız uçuşlar.
    splender bunu beğendi.

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Atatürk havalimanındada fiyatlar böyle ve 15 katlı otopark genelde fulle yakın oluyor uygun fiyat koysalar düşünemiyorum otoparkın halini 1000 lerce personel var ve çoğu araçlarıyla gitmiyor fahiş ücretlerden dolayı

splender - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF R25
    Şu olay bir an önce kesinleşse de biz de bilsek ne kadar ödeyeceğimizi.
    Asıl mesele yeni havaalanı yakınlarında kiralık ev bulmak :(

bindiregandi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    direkt kapı önüne bırakıp gidicen. çekici daha ucuza götürür.
    HRider bunu beğendi.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Yeni havalimanına motosikletiyle giden arkadaşlarım, 7 ekimde bir toplantı için 1 gecelik antalyaya uçacağım havalimanında motosiklet park durumu nedir. Konunun başında fiyatları belirtilmiş fakat daha önce giden tecrübeleri olan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum. Motosikletle gitmek mantıklımıdır, güvenlimidir. Biraz hızlı hareket etmem gerekiyor uçak sabah çok erken otomobille trafiğe girmek istemiyorum servislerinde saatlerinden emin olmadım. Motosikletler için özel bir alan mı var bu alandan sonra iç hatlara geçmem çok uzun sürer mi yanımda iki adet valiz olacak. Hiç bulaşmadan taksiyle gitmek mi mantıklı olur.

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni havalimanına motosikletiyle giden arkadaşlarım, 7 ekimde bir toplantı için 1 gecelik antalyaya uçacağım havalimanında motosiklet park durumu nedir. Konunun başında fiyatları belirtilmiş fakat daha önce giden tecrübeleri olan arkadaşlarıma şunu sormak istiyorum. Motosikletle gitmek mantıklımıdır, güvenlimidir. Biraz hızlı hareket etmem gerekiyor uçak sabah çok erken otomobille trafiğe girmek istemiyorum servislerinde saatlerinden emin olmadım. Motosikletler için özel bir alan mı var bu alandan sonra iç hatlara geçmem çok uzun sürer mi yanımda iki adet valiz olacak. Hiç bulaşmadan taksiyle gitmek mi mantıklı olur.
    yeni havallanına ben belediye otobüsü ile gittim. tabi öğle ve 19 mayıstı. belediye otobüsü yardır yardır gidiyordu. ama havalanı çok büyük. yürü yürü bitmiyor. otoparkı bilmiyorum ama o da daha da dışarda olacağını düşünerek yolda geçeceği zamandan çok otoparktanuçağa binenekadar geçecek
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yeni havallanına ben belediye otobüsü ile gittim. tabi öğle ve 19 mayıstı. belediye otobüsü yardır yardır gidiyordu. ama havalanı çok büyük. yürü yürü bitmiyor. otoparkı bilmiyorum ama o da daha da dışarda olacağını düşünerek yolda geçeceği zamandan çok otoparktanuçağa binenekadar geçecek
    Havalimanına motosikletle giden bir video buldum. Buradaki arkadaş motosikletlere ücretsiz olduğunu söylüyor. Hatta bariyerin yan tarafından güvenlik yönlendirmesiyle geçiyor. 12.dakika. Umarım daha önce giden arkadaşlarda fikir verir keyifli keyifli giderim

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)