Hindistanda üretilen klasik görünümlü tek silindir 4 zamanlı 300cc 27hp 28nM 6 vites yeni jawa tanıtıldı.
https://www.jawamotorcycles.com/motorcycles/jawa
Hindistanda üretilen klasik görünümlü tek silindir 4 zamanlı 300cc 27hp 28nM 6 vites yeni jawa tanıtıldı.
https://www.jawamotorcycles.com/motorcycles/jawa
Mahindra tarafindan üretilen bir model.
Retro çizgileri korunmuş,güzel makina.
Çocukluğumda babamda vardı. Hala o patırtılı sesi kulağımdadır. Eğer ülkemizde gelirse fiyatı aşırı şekilde abartılmaz ise- zira bu tarz retro makinelerin mudilerine göre bir miktar pahalı olması kabul edilebilir- ciddi olarak düşünebilirim.
türkiyeye geldiğinde ural gibi royal enfield gibi saçma sapan bir fiyatla gelirse hiç gelmesin daha iyi, ama fiyatı da uygun olursa hiç düşünmem alırım müthiş görünüyor, titreşim olacak gibime geliyor oldukça ama olsundu
Reklam çok komik ya...
Güzel retro tarz (hatta tarz değil bildiğin eskinin ta kendisi...), yalnız bana tek silindir gibi gelmedi; her iki tarafta egzos borusu var, sırf şekil olsun diye iki boru koymazlar herhalde öyle değil mi?
Gelmezki gelsede kaç para olur kim bilir.
Reklamdaki Egzoz sesi orjinal sesiyse gayet hos bi sesi var makinanin. Kulaklikla dinlerseniz fark edersiniz.
Valla helal olsun eski orjinalinin birebir aynısını muhafaza etmişler.. sırf bu yüzden takdirimi kazandı.. Güzel rakamla gelse niye alınmasın alınır.. neticede türkiyede eskiden beri gelen bir jawa ve mz ci kitle vardır..
Jawa dediğin iki zamanlı olur
Vaaay, beni aldı götürdü 90 ların başına. Yalnız her şey iyi güzel de, o eski Jawa daki tın-tın-tın sesini veremez ama.
Retro çizgisini hiç bozmadan yapmışlar fiyatı uygun olursa alınır güzel güzel binilir
ohaa süper kesin her güzel motor gibi bunu da getirmezler ülkeye
8. Fotoda göstergeye dikkatli bakilirsa,
Hız ibresi sola çalişiyor,eski bmw ler gibi..
gelmez....
İşte benim motorum.Rahmetli dedemden kalma deri (meşin)kaskımı taktığım gibi yollardayım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)