Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Hangi motoru satın almalıyım?

REKLAM ALANI

Bende 1290 derim.
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    2022 DL650A
    790'ın depo aşağıda/yanlarda. Arazi sürüşünde yatırma düşürme taşa falan denk gelme riski nasıldır acep? İlk gördüğümde bunu düşünmüştüm. (İlla ki bir çaresini düşünmüşlerdir de konsept insanı ufaktan rahatsız ediyor...) Makina güzel tabi, depo konusu netse ben de 790 derdim, makine şahane.
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    maddi imkan varsa 1190 la devam edin
    ben oniki 90 kulladım mükemmel ama bence gereksiz güçlü
    790 adv r a gelince bu kadar güçlü motor kullanmış adam 90 beygirden isteiğini alamaz ne yolda ne arazide
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Evet dağ bayır keyifli olur.Ama uzun yol dert olmaz.

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence pek arada kalıncak bir şey yok 790 tam arazi dağ bayır hoplama zıplama için yapılmış bir motor uzun yol dert olur onla.. 1290 hem dağa hem bayıra hemde asfalta gelir güzel uzun yolda yapılır sele yapısından belli..

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:33 ----------

Tipi kıstas değil.Daha önce Ktm'nin 690 Enduro,Duke,Sm,1190,990 motorlarına sahip oldum.Duke'un hatta tüm modelleri neredeyse eskileri saymazsak.
    Şimdide Duke ve Sm var.790 bence çok iyi bir tasarım.Bu kadar kabiliyetli motoru bu kadar hafif ve güçlü yapmak bence tasarımından daha çok dikkat edilmesi gereken bir detay.

Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    790 serisinin hiç birinin tipini beğenmedim sanırım beğenende çıkmaz.gerçekten kötü tasarımlar 1290 yanında harbiden eldivenle sevilmez.tabi fiyatlar ve kategori alakasız seviyelerde.kimse git 790 al demez heralde ama 1290 da arazide ağlar

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:37 ----------

Bakalım artık,

Alıntı mchi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bende 1290 derim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Evet benimde o çıkan plastik deponun her düşüşte yerden darbe ihtimali aklıma gelmişti.Araştırdım ki çok sağlam bir plastik madde kullanılmış.Metale taş çıkarırcasına sağlamlığından bahsediliyordu yabancı bir forumda.

QUOTE=Cyan;4407985]790'ın depo aşağıda/yanlarda. Arazi sürüşünde yatırma düşürme taşa falan denk gelme riski nasıldır acep? İlk gördüğümde bunu düşünmüştüm. (İlla ki bir çaresini düşünmüşlerdir de konsept insanı ufaktan rahatsız ediyor...) Makina güzel tabi, depo konusu netse ben de 790 derdim, makine şahane.[/QUOTE]

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:40 ----------

1190 yok şu an.690 Sm e biniyorum çok memnunum.Sanırım şöyle yapacağım.790 test sürüşünü bekleyeceğim.Kararım 1290 dan yana olursa 690 duracak.790 alırsam da galiba yine duracak 690

Test sürüşüne kadar bekleme kararı aldım,

Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maddi imkan varsa 1190 la devam edin
    ben oniki 90 kulladım mükemmel ama bence gereksiz güçlü
    790 adv r a gelince bu kadar güçlü motor kullanmış adam 90 beygirden isteiğini alamaz ne yolda ne arazide
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

Motosikleti
    triumph tiger 1200-suzuki gsx s1000A-yamaha tracer
    Yüksek cc den sonra küçük cc pişmanlık olur gibi ama ikinci motor çok mantıklı
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

bajajpulsar2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CygnusL(2015)-NS200(2015)-MT25(2020)
    790ı yeni gördüm açıkçası,tipi bana çok kötü gelmedi,ön kafa tasarımı özgün olmuş biraz.ufak bir araştırma yaptım yakıt tankını adamlar aşağıya almış.bildiğiniz motor bloğuyla aynı seviyede hatta altında bile olabilir.bir koruma eklemişler ama plastik gibi duruyor koruma bu sıkıntı olabilir off-road senaryolarda.

Bu sorunun yanıtı çok basit, 790 gelip de teslim edilinceye kadar 1290’a çok güzel binilir. O geldiğinde de test edip, beğenirseniz geçersiniz.

790’ları Milano’daki fuarda görme ve oturma şansım oldu. R ne kadar yüksekse sokak versiyonu da o kadar alçak. Neredeyse iki ayak birden yere değiyor. İkisini de çok beğendim.

Fiyat konusu ise benim muhalefet şerhi koyacağım nokta. Spormoto bunu Duke 790 ile Adv 1090 arasında fiyatlandırıp 17 bin yuroya falan satmaya çalışır. Motor güzel ama bu parayı etmez, ister vergi deyin, ister yuro kuru yüksek deyin, bu fiyat “alan alsın” fiyatı olur.
    TAYFUNBORA bunu beğendi.

TAYFUNBORA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ktm 690 Sm
    Asfaltta belki.Katılıyorum.Ama arazide,ormanda.

Alıntı F burgaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yüksek cc den sonra küçük cc pişmanlık olur gibi ama ikinci motor çok mantıklı

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:38 ----------

Boyun kaç cm?
    Ayaklar topuktan mı değiyor,parmak ucundan mı?

Alıntı sanausbe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sorunun yanıtı çok basit, 790 gelip de teslim edilinceye kadar 1290’a çok güzel binilir. O geldiğinde de test edip, beğenirseniz geçersiniz.

790’ları Milano’daki fuarda görme ve oturma şansım oldu. R ne kadar yüksekse sokak versiyonu da o kadar alçak. Neredeyse iki ayak birden yere değiyor. İkisini de çok beğendim.

Fiyat konusu ise benim muhalefet şerhi koyacağım nokta. Spormoto bunu Duke 790 ile Adv 1090 arasında fiyatlandırıp 17 bin yuroya falan satmaya çalışır. Motor güzel ama bu parayı etmez, ister vergi deyin, ister yuro kuru yüksek deyin, bu fiyat “alan alsın” fiyatı olur.
    https://www.youtube.com/user/funtay34
    http://instagram.com/tayfunboralegend/
    https://www.facebook.com/tayfun.bora

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)