Kask Tavsiyesi 400-1000TL
Reklamlar
-
liquem adlı üyeden alıntı
Ben kesinlikle o düşüncede değilim eğer o düşüncede olsaydım birtane ls2 alır bakardım yoluma Ben hjc fg 17 tarzı birşey bakıyordum fiyatlar 1000'den 1500'e çıktı benim bütçem malesef buna yeterli değil. 30 la giderken kafayı çarpıp beyin kanamasından ölen de var 200 ile giderken ekipmanları sayesinde hayatta kalan da. Hiçbirşeyde canımdan değerli değil elimdeki bütçe ile bana en iyi güvenliği temin eden kaskı arıyorum o yüzden siz değerli abilerime danışıyorum.
ben de ona dikkat çektim zaten hocam aynı şekilde düşünmemize sevindim.. başta söylediğim gibi premier kask karbon fiber aramid karışımlı bir kask.. ülkemizde uygun fiyatlı satılıyor.. karbon modeli aramidsiz direkt çift katman carbon fiber malzeme ancak fiyatı daha yuksek.. 1000 tl ye karışım versiyonu alınabilir.. xl ölçüsü 61 cm.. benim başım 62 cm olduğundan biraz baskı yaptı riske etmedim.. 2xl modeli yılbasından sonra gelecekmiş.. umarım sizin baş ölçünüze uygun bir ölçü bulabilirsiniz. kağıthane honda esengülde mevcut..
Reklamlar
-
-
foxtrot adlı üyeden alıntı
ben de ona dikkat çektim zaten hocam aynı şekilde düşünmemize sevindim.. başta söylediğim gibi premier kask karbon fiber aramid karışımlı bir kask.. ülkemizde uygun fiyatlı satılıyor.. karbon modeli aramidsiz direkt çift katman carbon fiber malzeme ancak fiyatı daha yuksek.. 1000 tl ye karışım versiyonu alınabilir.. xl ölçüsü 61 cm.. benim başım 62 cm olduğundan biraz baskı yaptı riske etmedim.. 2xl modeli yılbasından sonra gelecekmiş.. umarım sizin baş ölçünüze uygun bir ölçü bulabilirsiniz. kağıthane honda esengülde mevcut..
izmir içi bulabilirsem bayiye gidip deneyeceğim
-
liquem adlı üyeden alıntı
izmir içi bulabilirsem bayiye gidip deneyeceğim
modelinin adını yazmamışım sanırım.. premierin touran modeli.. umarım bulabilirsiniz.. iç vizörü de mevcut bu modelin
-
mtlerin iyi olduğunu okumuştum. 1'000 liranın üstüne çıkmaya çalış.
400 liralara kask olma hiç. bu da aynı işi görür hem güneş vizörlü.
-
Biraz daha bekleyin bence firmalar yıl sonu üretim tarihi sebebi ile ciddi indirim yapıyorlar.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)