ne anlıyorlar şu iğrenç ötesi modifiye tofaşlardan anlamış değilim.
ne anlıyorlar şu iğrenç ötesi modifiye tofaşlardan anlamış değilim.
Motor mu alsam, araba mi ? Diye bir soru sorsan eyvallah da, tofaşmı alsam,cbr mı? Sorusu tüylerimi diken etti
motor mu alsam araba mı? diye bir soru soramazdım.
çünkü o paraya tofaş satıyorlar
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.
İhtiyaçlar doğrultusunda bakmak lazım. Ben tek yaşayan daha doğrusu tek başıma ulaşım yapan çalıştığım yerde ve yaşadığım yerde kapalı güvenli otoparkı olan biriyim. Sorumlu olduğum kimse yok ve motosiklet bana vakit nakit ve keyif olarak uyuyor. Ama yarın evlensem evimde otomobilim olmasa motosikleti satıp araba alırdım. Ha imkan varsa en güzeli ikisinin de olması ama dediğim gibi hayat tarzınız vs. iyi analiz edip ona göre davranmak gerekli bence. Onun dışında motosikletten aldığım keyfi hiçbir araçtan almadım ankara soğuğunda kar yağarkenki sürüşlerim için de geçerli bu dediğim için
Al bir maxiscooter delimisin nesin.. Piyasadaki hemen hemen her tofaş kazada iki üç parçaya bölünüyor özellikle kuş serisi..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Bende de şahin var arkadaşlar siz düşünün böyle yazıyorum..Bir zaman park halinde araca çarptım , kaportacıya götürdüm adamın dediğini abartısız yazıyorum..bak şu şahinin önünü keser senin şahinin ön kısmına takarız boya cila ip gibi gider...
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
14 bin lira için manyak diyen, bize ne der bilemedim şimdi
fala fala kornayı yazmayı unutmuşum alrısan muhakkak oda olsun..
Evli isen kesinlikle otomobil al. Bekarsan ve lazım olduğunda alabileceğin akralara ait araba varsa motor düşünebilirsin. Aslında ne motora ne de arabaya ihtiyacın yoksa her ikisini de alma, paranı bankaya koyup biriktirmeye devam et. Devir nakitte kalma devri.
teşekkürler. bekarım. acil durumlar için bizim pederde araba var.
pek bilgim olmasa da motor alacağım.
bu soruyu sormamın nedeni öncesinde 3 5 sene tofaş kullandım. huyunu suyunu biliyorum.
ama yetti artık tamiri bakımı.
oto tamircilerle ahbap olduk. ustalar beni görünce "oo emir gardaşım gelmiş oğlum çay getirin abinize" diyor.
siz önce motor mu arabamı almak istiyorsunuz ona karar verin. sonra kendi aralarında karşılaştırma isteyin. motormu alayım arabamı alayım diye soru olmaz. siz hangisine binmekten zevk alacaksınız onu alın. 14 bin tl artık araba motor için çok düşük paralar.
Şahin kullanan arkadaşlar alınmasın ama bana bedava verseler binip kullanmam.O yüzden motosiklet diyorum.Ama illa ben araba alacağım diyorsan o paralara Twingo,Broadway,Uno,Tipo tarzı bir şeyler bak derim.
Edebiyat yapılmuş bol bol yahu.
Evliysen: Motosiklet
Evli + Çocukluysan : Araba
Park alanı sıkıntın yoksa: Motosiklet
Park alanı sıkıntın varsa: Araba
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)