Araba alacaksan tofaş alma toyota al, o paraya 2000 lik coronalar avensisler var.
Araba alacaksan tofaş alma toyota al, o paraya 2000 lik coronalar avensisler var.
mantıklı olanı bekarsan şayet yeni model bir motosiklet alman.Evli isen ve hele hele çocuk da varsa araba kaçınılmaz.iyi veya kötü.ama bekarsan motosiklet daha ağır basıyor.bunun yağmuru soğuğu var.İşe gidip gelişin servisle ise motor al.
14 bin liraya hangi arabanın yürürü ve motoru düzgünse,masrafsızsa onu alın. Var ise.
Yağmurda çamurda çok motosiklet kullandım ama amelelik geliyor bana
bu soruyu sorduğuna göre kendi ihtiyaçlarının farkında değilsin demektir.bence önce sen ne istiyorsun neye ihtiyacın var onu keşfetmeye çalış.
Eğer yürüründe,motorunda sıkıntı yoksa araba al.Ama bu devirde düzgün araba bulmak çok zor o fiyatlara.Önceliklerini belirle ilk önce.Karar vermen daha rahat olur
ne istiyorsan onu al kalbinin sesini dinle :D ancak o paraya araba alacaksan tofaşlar gibi teneke alma , mitsubishi lancer veya mazda 323 gibi japonlara bak veya ford sierra gibi güzel kaliteli arabalara bak, tofaş arabalara o kadar para vermek israftır
Bu akşam beylikdüzünde kaza oldu. 4 araç birbirine girdi. Kartal takla atıp paramparça oldu. Citroen ön tarafı dağıttı, passat ile başka bir suv sadece hasar aldı. Buna göre yap kıyaslamanı.
babam 2009 model Ford Ranger i satıp 14500 tl ye ilk elden bir Kartal aldı,henuz 90000 Km de.
Adam çok mutlu,köy yollarında vızır vızır gidip geliyo.Ranger'ında tam yarısı yakıyor.Ön takımı 200 300 TL verip yaptırabiliyor.
Arabadan hiç anlamam ama bu kadar ucuza bakımları yaptırması canımı inanılmaz sıkıyor.
Geçen AT'ın aküsü bitti servise çektirmek durumunda kaldım ordan da işyerime geçtim.Pazarpaşı orjinal akü takmış ne kadar dedim 1100 TL dedi.
Neyseki nakit odedim de 1000 TL ye geldi
tekrar sahibindene göz atmanı isticem özellikle japon arabaları o tofaş ucubelerinden bin kat iyidir ve gayet de uygun fiyatlara satılıyor özellikle mitsubishi lancer 1990 civarı tavsiye ederim zaten eski ve ucuz araba bakılacaksa japondan başkası yalan, yine fordun eski modelleri var taunus alsan yine tofaştan çok çok daha iyi, bulabilirsen granada veya sierra almanı tavsiye ederim, ayrıca arkadan itişli ve keyifli arabalardır ve kaliteli
Ne gibi artıları var. Sorunsuz araçlar mı 70 s'ler? Tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz misiniz?
+ ları yukarda yazdım.
3 yıl kullandim 2002-2005 arası.97modeldi
Ben aldigimda 65.000 km deydi sattigimda 105.000 olmustu.
30lt lpg ile şehir içinde 350km gidiyordum(tartarini sistem)
98 Modelini kullanan tanidigim var km si 230.000 de ve hala sorunsuz biniyor.
Yıllardir piyasada olan bir araçtir.
Ayrica,2000model 1.4ie enjeksiyonlu,hidrolik direksiyonlu modelide var.
Hatta 99yılında gazete kuponuyla ara odemli alan akrabam bile vardi.
Üste 500 daha koy 14.500 TL'ye sıfır Benelli BN251 al. Malum sitede sene sonu kampanyasında bayiler ...
Motosikletin güzel tarafı, o fiyatlara kendi sınıfında oldukça iyi sayılabilecek bir modeli bile sıfır (0) alabiliyor olman...
Araç ihtiyacın gereklilikten değil de daha çok zevkin için ise; motosiklet derim ...
Ben KKTC'de iken suzuki swift kullanmıştım. Sağdan direksiyonlu. Gidişi, duruşu, kullanışı çok güzeldi. Bir sorunda çıkarmamıştı bize. Tabi o zamanlar gençtik die araba yolda kalmadan da tamir görmezdi. Pek de öneremiyorum bu sebepten ötürü
Uno 70s'i bilmem de 20000tl'ye bir tane opel corsa 1,3dizel bulsam kaçırmam. Açık söyleyeyim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)