Windproof Termal İçlik Sorunsalı
-
Arkadaşlar rüzgar geçirmez termal içlikler arıyorum. Çok fena lazım. Uzun yola çıkasım var. Çıkıpta üşümeyip, yolculuk bitincede vücut ısımı normale çevirmek için yorgun argın durmamak istiyorum.
Nereden bulunur? Üstümde prohel 8080 ve 8181 modelleri var. Uzun kollusu yeter de altımız cıbıl
Reklamlar
-
[/COLOR]
Angrypower adlı üyeden alıntı
Git mahalle doncusundan berrak termal içlikleri al. Bazı şeyleride abartmamak lazım
Sonuçta windstopper almıyorsun.
..........
-
İstanbul içinde berrakları giyiyorum. Şehirlerarası yolda da bir zahmet windstopper arayayım değil mi?
-
https://www.thermoshop.com.tr/termal-urunler?filtre=[{%22FilterType%22:%22tdetay%22,%22FilterId%22:%221 %22,%22FilterValues%22:[%2229%22,%221%22]}]
ben buradan bayağı bişey aldım.. şu an aktif olarak kullanıyorum. memnunum
-
knox cold killer kullanıyorum
çok memnunum, durduğum yerde montu çıkarttığımda da çok konforlu oluyor
-
konuyla ilgili size oneri veremeyecegim ancak bu bir "sorunsal" degildir.
iclik onerisi diye baslik acmak varken neden "sorunsal"?
-
-
Ugraşma windstoper vs..termal tayt uzerine polar kayak icligi al bak dalgana..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Ugraşma windstoper vs..termal tayt uzerine polar kayak icligi al bak dalgana..
Mantıklı dediğin. Bu olaya bir yöneleyim.
Benim sorunsalım size nie batıyor? Sonra sizi azarlayıncada küsüyorsunuz. Boş muhabbet için boş konuşmak var, bir de saçmalayıp antipati toplamak var. Bilin bakalım siz hangisini yapıyorsunuz?
-
Benim sorunsalım size nie batıyor? Sonra sizi azarlayıncada küsüyorsunuz. Boş muhabbet için boş konuşmak var, bir de saçmalayıp antipati toplamak var. Bilin bakalım siz hangisini yapıyorsunuz?
Başkalarına davrandığı gibi kendine davranılınca insanın pek hoşuna gitmiyor öyle değil mi ?
-
Angrybirds kardes,senin sorunsalın bana batmaz zira dediğim gibi ortada sorunsal yok
Ayrica yanlışını söyleyince neden sinirlendin ? Söylemeyelim de "Honda PCX sorunsalı" veya "Bajaj yetkili servis sorunsalı" gibi tuhaf başlıklar mı görelim ?
Hayır, bence görmeyelim.
-
windstooper termal tayttan önce bumevsimde uzun yola çıkıyorsan kışlık pantalon alıcaksın onlar zaten windstooper özellikli ve termal içlikli olur. onlar olmadaniçine giyiceğin teramal windstooper özellikli tayt bile olsa uzun yolda sıkıntı yaratır üşürsün..
kışlık pantalonun varsa zaten windstooper özellikli termal içlik gerekmez normal güzel termal içlikde yeterli olur.. sadece uzun yola çıkıcaksan dizine dışardan takılan türde dizlik tak .. dizlerin soğuğu yemesin ..
-
logaritma adlı üyeden alıntı
windstooper termal tayttan önce bumevsimde uzun yola çıkıyorsan kışlık pantalon alıcaksın onlar zaten windstooper özellikli ve termal içlikli olur. onlar olmadaniçine giyiceğin teramal windstooper özellikli tayt bile olsa uzun yolda sıkıntı yaratır üşürsün..
kışlık pantalonun varsa zaten windstooper özellikli termal içlik gerekmez normal güzel termal içlikde yeterli olur.. sadece uzun yola çıkıcaksan dizine dışardan takılan türde dizlik tak .. dizlerin soğuğu yemesin ..
Abi bende prohel'in kışlık pantolonu varda maalesef termal içliği parçalandı. Bende Tech90'ların altına bir windproof birde termal içlik çekeyim dedim ama sıkıntı olacak gibi. Ya erteleyeceğim ya da hiç çıkmayacağım. Dışarıdan takılan dizliklerede çok karşıyım ki 2 defa tecrübe ettim. Korumalı pantolonlar her zaman daha iyiler gözümde.
Yada balıkçı yağmurlukları var 2li halinde satılan. Altını giyipte bakabilirim.
Lakin aklımda bulunsun. Normal kışlık motosiklet pantolonlarına bakayım.
-
https://www.decathlon.com.tr/freshwa...d_8371831.html
3 kat kuralı
En alta bu urunu,üste normal termal veya yün tayt,onun ustune pantolon.
Hee baktin yagmur yagiyor uzerine yagmurlugu cek bak keyfine.
-
Aslında bu üründe çok güzelmiş. Kayak içliğini hiç aklıma getirmedim. Normalde de üst üste giyindiğimden pek problem olacağını düşünmüyorum. Neyse bakalım Cuma günü ne yapacağım
-
Uzun yolda kışın dört kat içlik, o ince termaller falan para etmiyor,kullanıyoruz da çogumuz işte öylesine biraz, bu kayak içlikleri de pazenden hallice bi ürün motosiklette uzun yolda beklentini karşılamaz. .Yine al dene tabii fakat neopren içlik ya da wind stoper 400-600 lira arası sağlam bi ürün bakmak lazım gerisi yalan derim..Daha da termalle falan bu mevsimde uzun yola çıkmamaya karar verdim son geziden sonra..
-
kefkes adlı üyeden alıntı
Uzun yolda kışın dört kat içlik, o ince termaller falan para etmiyor,kullanıyoruz da çogumuz işte öylesine biraz, bu kayak içlikleri de pazenden hallice bi ürün motosiklette uzun yolda beklentini karşılamaz. .Yine al dene tabii fakat neopren içlik ya da wind stoper 400-600 lira arası sağlam bi ürün bakmak lazım gerisi yalan derim..Daha da termalle falan bu mevsimde uzun yola çıkmamaya karar verdim son geziden sonra..
Esasinda haklisin,
en son alternatif bu urun.
https://m.n11.com/tex-297-motor-baca...iABEgJJvfD_BwE
-
Naylon pazar malı eşofman takımı çok kaliteli bir windstopperdır. Su geçirmez kolay kolay. Orijinal laylon olsun. (Kaldıysa içi filelilerden)
Altına da bi içlik, tamamdır.
-
ben kendi yöntemimi söyliyim kışlık pantalon ama öyle 3 mevsim 4 mevsim değil sadece kışlık.. onların zaten kalın termal içlikleri olur windproof ve belli bir ölçüye kadar water proof dur.. içinizede vücut ısınıza kalmış tek kat yada iki kat kalın pamuklu kışlık eşofman altı giyin biraz kaba görünür falan ama kolaykolay en soğuk havada bile üşütmez.. hatta geri tepme yapıp terlete bilebilir adamı pişik yapar hafif hava sıcak olursa söyliyim
-
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)