Valla hanelerinde benim bildiğim 4 mersosu içinde s ve e serileri var. TR koşullarına göre baya zengin adamlar ama motorda a dan z ye hondacı.
Giriş katta kirada oturan benim ducatim var ben daha mı zenginim şimdi abi
Alınma hemen tatlı su portakalım bende apaçiyim kendimce kötü bişi değil ki bu performansı sevmek kötümü ? bendeki apaçilik kavramı bu.
İşta BABA geldi yiğiti de bulduk mu tamamdır bu iş
---
Anlatmak istediğime ufak bi örnek vereyim.
Benim makinanın sıfırı 180 bin tl idi euro uçukken ama kampanya ile sıfırını 135bin e bırakıyorlarmıştı o zamanlar.
2 sene olmuş 2014 modelini 59 a almışım. üstüne 2,3 binlik aparat almışım. full titanyum termignoni almışım. Kız gibi rosso 3 lerim var.
Desmoya 6 bin tl bayılmışım. Ne kadar kullanmışım ki 12bin km kadarcık. 5 aydır ilanda ay ay fiyat kırıyorum şu sıralar 56 bin lerdeyiz kaça kadar incez Allahualem.
Superduke ilanlarında geziniyorum bi süredir 2014 modellerde 70den aşşa yok dün bi baktım 57 ye koymuş biri vay dedim kader arkadaşım. Nerden geldik bindik bu makinaya
200ps miş sc project ile makina daha 2014 ünde 16bin kmde, sıfırı 135bin tl babuş.
Ne yani şimdi sırf değer kaybetmiyor diye bizde 1000rr a mı bincez abi elektronik namına bişi yok 90 bin vercem tokiko durdurcak beni.
Abimin 2007 600rr ı vardı 17 bintl ye almış zamanında geçen sene 31 e sattım. Sattığımız arkadaşla konuşmuş geçen hafta 37 bin tl ye satmış yeni tmm makina temizdi orjinal 30bin km deydi bizden çıkarken ama abi noluyor bu böyle.
Honda lobisinin işleri bunlar bence.
Demem o ki yapalım bi çizelge. Alınabilitesi belli bi sınırın üstünde olan makinalarla ilgilenelim. Bizde vazgeçelim hayal kurmaktan gayri.