Motosikletlere ön plaka takılması (Çift Plaka)
Reklamlar
-
Sosyal medyada son zamanlarda motosikletlere arabalardaki gibi iki plaka uygulaması geleceği söyleniyor.
Motosikletlerin de önüne plaka takılması gündemdeymiş. Karayollarındaki radar mobesa plaka tanıma sistemleri ve otoyol geçişleri için böyle bir uygulama alabileceği söylenmiş. Benim bildiğim Hindistan dışında ön plaka uygulaması yapan ülke yok.
Reklamlar
-
Moderatör
-
-
Demek ki genellikle benim gibi ulaşım amaçlı binen motorcuların sayısı azalsın, trafik daha da kaos olsun istiyorlar. Öyle olur zaten bi Hindistan, Pakistan bi de biz de olur. Ön plaka olmama sebebi muhtemelen motosikletin ön kısmında plaka olmasının aero dinamik açıdan, hele hele racing tarzı motosikletlerde sorun teşkil etmesi, ayrıca bu sebeple öne küçük plaka takılırsa da okunma sorunu olur. Ha bak bir de öne plaka takınca elini uzatsan kapatarak geçersin mobeseden, hgs'den. Umarım böyle gereksiz bir işe kakışmazlar. Ama burası Türkiye olur mu olur. Hele Hindistandakiler gibi olursa görünüm açısından feci olur.
-
Yeni gelir arayışları...
-
Wing750 adlı üyeden alıntı
Yeni gelir arayışları...
Kriz devam ettikçe sürekli içeride, vatandaştan alınacak parada çözüm aramak krizi çözmez oysa daha da derinleştirir. De, gel de bunu anlat birilerine.
Sokağa adımını attığında para harcamaya başlıyorsun, hani bi havadan vergi alınmıyor diyecektim ama düşününce ondan da alınıyor aslında, yaşıyorsan, nefes alıyorsan vergi veriyorsun demektir.
-
bu troll haber; paylaşıp birilerinin aklına girmeyin
-
-
-
blacktulip adlı üyeden alıntı
Sosyal medyada son zamanlarda motosikletlere arabalardaki gibi iki plaka uygulaması geleceği söyleniyor.
Motosikletlerin de önüne plaka takılması gündemdeymiş. Karayollarındaki radar mobesa plaka tanıma sistemleri ve otoyol geçişleri için böyle bir uygulama alabileceği söylenmiş. Benim bildiğim Hindistan dışında ön plaka uygulaması yapan ülke yok.
https://imageshack.com/a/img922/9525/9TQDx6.jpg
Bizim plakalar böyle kibar değil, öne verirler 25x18 artık r25 ler 160 ı geçemez
-
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.Vidalı vidasız,okunuyor okunmuyor arka plakalarla uğraştığımız yetmiyormuş gibi şimdi birde ön plakalarla uğraşacağız.Çoğu motosikletin ön tasarımı plaka takmaya uygun değil zaten.Bu konu hiç açılmamış farz edelim.
-
o kadar para versin, şekil şükül motor al, ama önünde at kadar plakalık tüm o ihtişamını rezil etsin (=
-
Ne alakası var çift taraflı kameralar var gişelerde görmek isteyen her türlü görür plaka kapalı değilse,ağzının içine kadar zoom yapıyo o kameralar
-
mantıken güzel fiziken imkansız bir şey..
1) commuter motorlar dışında diğermotor türlerinin %90 nında heleki yeni nesil motorlarda takılabilicek bir yer yok.. ha ben grenajımı deldiririm vidalarım diyicek insan takar onuda kimse yapmaz.. ben şahsen güzelim grenajlarımı asla deldirtmem..
2) hadi deldirdin parlattın grenajını motor yolda giderken o plaka ses yapar , motorun rüzgarı alışını etkiler motoru yalpalatır kafa sallatır motora sürücüyüde hayati riske sokar..
Mantıken güzel ama gazlıycak adam kalmaz .. trafikiği riske sokan adam azalır .. tek tekerci kabilesinde büyük bir azalma olur..
-
valla adamlar aç herşeyi yapabilirler gözleri dönmüş çok şaşırmadım.haa ben takarmıyım hayatta takmam.%70 inin de takıcağını sanmam hatta plakasız gezenlerinde çoğalıcağına bahse girerim.
-
Sosyal medya da yalan yalan üstüne :D
-
önde Plakaya gerek yok ki zaten artık çoğu yerde çift kamera var önden ve arkadan çekim yapabiliyor..
Bizim arkadaşa 2-3 sene önce pendik mi tuzlamı oralarda emniyet şeridini kullandı diye mobese kameradan ceza kesmişlerdi. resmide arkadan çekmişler motorun plakası kabak gibi görünüyordu..
-
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
-
İnanıp olumsuz yorum yapanı tutup silkmek lazım.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
o kadar para versin, şekil şükül motor al, ama önünde at kadar plakalık tüm o ihtişamını rezil etsin (=
"at kadar" betimlemesine bayıldım..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)