kaska da takalım tam olsun
Hoka at kadar mı , yoksa at börreği kadar mı orasını anlayamadım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:52 ----------
Ayrıca tutup silkmek yerine , sökülmüş kısımları dikmek daha faideli olmaz mı ki?
Amerika'nin bir cok eyaletinde arabalarin önune plaka takilmiyor... Plaka bir tane ve arkaya takiliyor. Boyutu da daha kucuk. Motosiklet plakalari daha da kucuk, el kadar.
Zamaninda duzenlemeyi akli basinda biri yapmis...
Şşş dillendirmeyin
Beyler saçmalamayın yine konu krize falan gitmiş, böyle bi durum yok instagramda mototroll adlı adındanda belli olacağı üzere motosikletle alakalı konularda troll içerik üretip bizi güldüren bir hesabın yanlış anlaşılması
admin kapa konuyu kapa kapa :D
şöyle bir şey olabilir belki
racing modellerde nereye takılacağını merakla merak ediyorum açıkçası.hindistandaki motorlardan açılıp bakılabilir ancak kim uğraşacak şimdi onunla.
Uçan kuşa da plaka takacaklarmış. Cezayı da o kuşun yaşadığı belediye ödeyip, vatandaştan vergi ile alınacakmış.
Hoka hani beygir hakkında bir konu açmıştın da , sonra bizlerden saklamıştın ol küheylanı. En sonunda
müşerref olmuş idik sizin can midilli ile . Unutturamaz seni hiç bir şey , unutulsam da ben diyordu ya
Zeki ,bizler de bu gün artık demir atları kullaniyor olsak da kalbimizden hiç çıkmadi AHAL TEKE ler.
Gevezeliğimiz için kusurumuza bakılmaya. Selamlarla.
ula admin sen hala kapatmadın mı la bu başlığı.
Kapa la, kapa, kapa.
Alın bunu, alın bunu, al, al al
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)