Yoğunluktan siteye kolay kolay girilmese de uygun fiyatlı motosiklet ürünleri alanlar buradan link paylaşırsa herkese faydalı olabilir.
Ben henüz göze çarpan bir şey göremedim, görürsem ekleyeceğim.
Yoğunluktan siteye kolay kolay girilmese de uygun fiyatlı motosiklet ürünleri alanlar buradan link paylaşırsa herkese faydalı olabilir.
Ben henüz göze çarpan bir şey göremedim, görürsem ekleyeceğim.
Benim de çok ilgimi çeken birşey olmadı. Ancak aşağıdaki iki sayfada promosyonlu ürünler toplanmış. İhtiyacı olan bu sayfalara bakabilir.
Kendiniz-icin
Motosikletiniz-icin
Öncelikle Gazi Mustafa Kemal Atatürk sevdalısı olduğumu söyleyeyim sonra durumu izah edeyim.
O konuda büyük bir yanlış anlaşılma var bildiğim kadarıyla açıklayayım:
Trendyol n11'e atıfta bulunarak biz 1 gün değil 3 gün kampanya yapıyoruz dedi ve her bildiriminde siren sesiyle insanları rahatsız ederek milleti isyan ettirdi. N11 de bunu akşam 8 sularında kuponmatik bildirimi için yapıyordu aslında.
Bu bildirim insanlara geldiğinde vakit geç olduğu için hem iyi niyet gösterisi yapmaya çalıştılar hem trendyol'a iğnelemede bulundular.
Yine de çok büyük hataları var ki o gün 10 Kasım olduğunu akıllarından çıkardılar ve çok büyük yanlış anlaşılmaya sebep oldular.
N11 Atatürk düşmanı olsaydı sitelerinde fotoğrafı bulunmazdı ama en kısa sürede özür mesajı paylaşmayarak yaptıkları hatayı daha da sıkıntılı hale soktular.
Kısacası durumun kötü yanları olsa da kötü niyetle yapılmış bir eylem olmadığını düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)