Motosiklet için Kredi Çekmek
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben motorumu fiyatı vs kararlaştırdım lakin kredi lazım bana 3000TL. Bu ay lazım diyer ay ödeyeceğim. En düşük faiz ziraatde lakin ben vakıfdan maaş aldığım için vakıfdan çekmeyi düşünüyorum. Sizce 1 ay vade ile kaç TL bir ödeme yaparım? Vakıfdan kredi çeken varsa bilgilendirebilir mi? Dosya masrafı da ‰5'i 15TL'yi geçemiyormuş kanunen zaten. Sizin motor için kredi deneyiminiz varsa paylaşırsanız sevinirim. Kaç güne parayı verirler vs. gibi.
Reklamlar
-
krediyi aynı gün, evrakları imzalar imzalamaz hesabına yatırıyolar.
ancak şu aralar faizler oldukça yüksek diye biliyorum.
eğer 1 ay sonra krediyi kapatmayı düşünüyorsanız, en uzun vade seçeneğini seçin.
daha az faiz ödemiş olursunuz.
örneğin 3000 TL için 12 ay vade aylık 250 TL eder.
bu paranın ilk ay 200 lirası faiz 50 lirası ana para olur muhtemelen.
bir sonraki ay krediyi kapatmak istediğinizde sadece 200 lira faiz ödemiş olursunuz, diğer faizler silinir.
ancak 3000 TL için 24 ay vade yaptırırsanız aylık 125 TL eder.
bu paranın da ilk ay 100 lirası faiz 25 lirası ana para şeklinde olur.
krediyi kapatmak istediğinizde sadece 100 lira faiz ödemiş olursunuz, diğer faizler silinir.
-
3000 tl kredıyı bankaya gıtmeden de alabılırsın . yanı soyle ısyerınde bı eleman 5000 lıra ıcın ıng bank'dan basvuru yaptı . ıslem bıttı aradılar guvenlık sorusu falan derken 5000 lırayı dırek hesabına attılar . sozlesmeyı de maıl ıle yolladılar .
vade olayını falan bılemıyorum sormadım da elemana , ama faızler ucmus falan dıyordu .
-
Bence bulaşma. Lakin sen bilirsin.
-
cümleleri tam anlayamadım ama arkadaş motosikleti bu ay almak istiyor, 3000lira cekecek diğer ay ödeyecek sanırım.
-
3 bin biz toplayıp verelim bari. diğer ay ödeyeceksen.
Bir ay için krediye bulaşmaya değmez. Yok tanıdık etrafta 3 bini çıkarıp masaya vuracak. Bir ay sonra yine 3 bin alacak.
-
google kredi hesaplama yaz ordan farklı 2 3 tane siteye gir ve çekiceğin miktarı yaz tüketici kredisi şeklinde.galiba şu aralar 1.86 falan bulabiliyorsun.miktar düşük olduğu için çok fark etmicektir oran en düşük olan bankaya git.sanırım ziraat ve ing var şu an
-
güvenilir bi isyerinden alıyorsan motoru gotur elindeki parayı ver 1 ay sonra git motorunu al. Yok şahıstan alıyorsan 200tl gibi bi kapora ver kalanını bi ay sonra götür motorunu al. 1 aylık kredimi olurmuş
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
3 bin biz toplayıp verelim bari. diğer ay ödeyeceksen.
Bir ay için krediye bulaşmaya değmez. Yok tanıdık etrafta 3 bini çıkarıp masaya vuracak. Bir ay sonra yine 3 bin alacak.
Hocam olsa keşke... Ama nafile birinden istedik o da aralığın 5'inde veririm en erken dedi o da bize uymaz maalesef.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:14 ----------
mchi adlı üyeden alıntı
güvenilir bi isyerinden alıyorsan motoru gotur elindeki parayı ver 1 ay sonra git motorunu al. Yok şahıstan alıyorsan 200tl gibi bi kapora ver kalanını bi ay sonra götür motorunu al. 1 aylık kredimi olurmuş
Hocam iyi güzel dedin de motor bana hem bu ay içinde lazım onu da geçtin adam kaporanın üstüne yatarsa ne yapacağım?
-
biraz daha bekleyip nakit alabilicek durumun varsa hiç bulaşma
-
Kredi icin 3000 TL cerez parasidir. Hangi bankadan alirsaniz alin, alt tarafi 1 ay sonra odeyeceksiniz. Faiz farki en fazla 3-5 olur. Onun icin saatlerce arastirdiginiza degmez.
-
Yalnız krediyi uzun vade gibi çekip bir ay sonra kaparsanız erken kapatma cezası ödersiniz.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
Yalnız krediyi uzun vade gibi çekip bir ay sonra kaparsanız erken kapatma cezası ödersiniz.
Erken kapatma cezasi sadece konut kredisi icin var denmis. Ben de kac kredimi erken kapattim, hep erken odeme indirimi yapildi.
https://www.hesapkurdu.com/ihtiyac-k...-edilebilir-mi
-
1 aylık kredi mi çekilir. Dosya masrafı tutar zaten 300-500TL. 1 ay bekle öyle al bari.
-
-
Borçlanmamak en doğrusu gibi şu sıralar... 1 ay sonra 500 pahalıya başka motosiklet alınız olmazsa...
Nice başka motosikletler denk gelir daha ...
-
Bankaların internet sitelerinden hesaplatabilirsin 1 aylık vade de bankalar arasında ki fark 50 tl yi geçmez.
(halkbankasına baktım 1 ayda 3095 tl geri ödemesi var 171 TL de masrafı var.)
En makulü hesabının bulunduğu bankadan KMH tanımlatman, faiz oranı yüksek olsa da dosya masrafı sigorta olmadığından daha masrafsız olur.
Herşeyin çözüldüğünü sandığın an yanılırsın.
-
okanbagiscan adlı üyeden alıntı
ihtiyaç kredilerinde ceza olmuyor, aksine ödenmemiş aylara ait tüm faizler siliniyor.
-
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
ihtiyaç kredilerinde ceza olmuyor, aksine ödenmemiş aylara ait tüm faizler siliniyor.
Emib misiniz böyle olduğuna.Mesela ben kalktım 15 bin tl para çektim.İhtiyaç kredisi olarak normalde ödeyebileceğim zaman 12 ay diyelim kendimi sıkıştırmamak için 24 ay cade yaptım 12 ay geçti kapatacağım krediyi sadece 12 ayın faizini ödeyip birde ana parayı mı ödüyorum.
-
Teknik olarak, sanılanın aksine, bankalar önce faizi, sonra anaparayı alıyor diye bir şey yok. Çünkü her ayın faizi, bankaya olan toplam borç üstünden (anapara+faiz) hesaplanıyor. Kümülatif faiz hesabı öyledir. Ödediğiniz para, ödeme planında ödemeniz ister tamamı anaparadan, ister bir kısmı faizden bir kısmı anaparadan düşsün, sonraki ödemeleri etkilemiyor. Çünkü ödediğiniz miktar tamamen anaparadan düşse bile, faizi ödememiş olduğunuz için o da borcunuza yansıyor ve toplam borç değişmiyor.
Mevduatlı hesaplarda da anapara+kazandığınız faiz, bir sonraki hesaplamada anapara oluyor mesela.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler