N11'de iyi motosiklet aks. mağazaları
Reklamlar
-
Aşağıdaki linkte kullanılan format (kötü mağazalar) kullanılabilir.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...agazalari.html
---------------------------
Mağaza: camgözmotor
Ürün: Tich Lastik tamir köpüğü
Sorun: 2 adet için fiyat vermişlerdi. 24,99. Sipariş verdim, onayladılar. Kargoya vermek için hazırlanırken, baktım ki ürünün görseli ve içeriği değiştirilmiş. Adet 1'e düşürülmüş ve fotoğraf farklı.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
Reklamlar
-
İyi veya kotu ayirmak yerine tek bir konuda yorumlar yazilabilir. Gereksiz kirlilik olacak
-
Aslında mağazalarla birlikte ürünler de değerlendirildiği için ayrı olması daha iyi olur, ama siz bilirsiniz.
-
Her mağazadan almamanız gerek. Ürünü denemeden memnun olmayabilirsiniz...
-
Mağaza:Maxitekno-bilişim
Ürün: Telefon tutucu ve kask bağlantı aparatı
(aksiyon kamera)
Telefon tutucu fiyatının üstünde bir kalitede (önceki kullandığımdan çok daha iyi çıktı) 29.90 TL.
Daha önce de alışverişim olmuştu. Hızlı bir şekilde kargoya verdiler ve faturası ile birlikte geldi. İki kez problemsiz alışveriş yapınca buraya da yazmak istedim.
Özellikle istemenize rağmen, faturasız gönderenler de var, biliyorsunuzdur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:20 ----------
Mağaza: Dokuyucu
Ürün: Genel bilgi
"dokuyucu: İlgili mağaza ve eksiksiz ürün ile hızlı kargo. Oldukça sorunsuz, aradığım ürün varsa tercih ettiğim mağazalardan biri."
Kötü mağazalar arasında olumlu yorum bırakılmıştı. Benim de alışverişim olduğu için buraya eklemek istedim.
N11 üzerinden yaptığım alışverişte iletişimden çok memnun kalmıştım. İnternet alışverişleri ile ilgilenen arkadaş oldukça ilgili ve çözüm odaklı çalışan bir arkadaş, tavsiye ederim.
-
n11 sistemi basittir abi ürün gelmiyorsa iptal eder paranı alırsın iyi mağaza kötü mağaza yoktur ne paran hiç olur nede zamanın o yüzden çok fazla uğraşmayın bence en fazla kargoyu geç gönderirler farklı bir ürün gelirsede iade edersiniz mağazanın iadeyi kabul etmeme gibi bir şansı yok iade işlemlerini başlatmadan ilk başta sistem üzerinden iade et demeyi unutmayın sonra paranızı geri alamazsınız. Bu sistem hb gg trendyol vs vs gibi bütün sitelerde geçerlidir. Kendimiz e ticaret işi yapıyoruz ek olarak oradan biliyorum. Ayrıca attığınız mesajlara mağazaların 24 saat içerisinde cevap verme oranı vardır adamlara mesaj attığınız zaman anında veya bir kaç saat içerisinde dönmüyor diye darlamayın bu sorunu biz de yaşıyoruz herkes kendinin bir tek ürünü var zannediyor ama günde belki geliyor 150 200 tane sipariş bunların 50si soru sorsa iş kalabalığını siz düşünün o yüzden mağaza ile iletişime geçmek direk telefon üzerinden en mantıklısı. He bu arada hepsiburada ve trednyol en sağlam firmalardır müşterilerin ne telefonu ne tc si paylaşılır mağaza ile n11 gittigidiyor vs herşeyinizi görüyorlar bilginiz olsun
-
Mağaza:Retromotor
Ürün: Motosiklet bot
Yaz döneminde yaptığım bir alışverişti.
Hızlı bir şekilde ve faturalı olarak kargolandı. Hediyeleri ile birlikte. (buff, sticker vs.)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
ahe adlı üyeden alıntı
n11 sistemi basittir abi ürün gelmiyorsa iptal eder paranı alırsın iyi mağaza kötü mağaza yoktur ne paran hiç olur nede zamanın o yüzden çok fazla uğraşmayın bence en fazla kargoyu geç gönderirler farklı bir ürün gelirsede iade edersiniz mağazanın iadeyi kabul etmeme gibi bir şansı yok iade işlemlerini başlatmadan ilk başta sistem üzerinden iade et demeyi unutmayın sonra paranızı geri alamazsınız. Bu sistem hb gg trendyol vs vs gibi bütün sitelerde geçerlidir. Kendimiz e ticaret işi yapıyoruz ek olarak oradan biliyorum. Ayrıca attığınız mesajlara mağazaların 24 saat içerisinde cevap verme oranı vardır adamlara mesaj attığınız zaman anında veya bir kaç saat içerisinde dönmüyor diye darlamayın bu sorunu biz de yaşıyoruz herkes kendinin bir tek ürünü var zannediyor ama günde belki geliyor 150 200 tane sipariş bunların 50si soru sorsa iş kalabalığını siz düşünün o yüzden mağaza ile iletişime geçmek direk telefon üzerinden en mantıklısı. He bu arada hepsiburada ve trednyol en sağlam firmalardır müşterilerin ne telefonu ne tc si paylaşılır mağaza ile n11 gittigidiyor vs herşeyinizi görüyorlar bilginiz olsun
Sistem basit ama, Türkiye'de her zaman sistemli çalışıldığını söylemek zor.
(Memnun kalmadığınız alışveriş için bazı durumlarda yorum bırakamama, hatırlı müşteriler için olumsuz yorumların silinmesi, kargolamadan takip kodu girişi vs.)
Elbette iade hakkınız var, ama kart limitinizi meşgul etmesi, puanlarınızın gitmesi, kuponların boşa çıkması vs gibi bir sürü sıkıntı da doğurabiliyor.
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Can motor,motolife ve motoruma mağazalarını tavsiye ederim. Bütün ekipmanlarımı bu mağazalardan temin ettim.
-
mont kask denemeden nasıl alıyorsunuz oda tuhaf.. sen medium giyiyorsundur bir markanın kalıbı dardır mont yada pantalon fark etmez slimdir,sli fit dir yada ekstra slim fittir kısaca normalde medium giyiyorsan o markanın sana large ı uyucaktır ancak yada belki extra large..
-
27 Aralık 2018, 01:35
-
27 Aralık 2018, 01:48
ERBABOGLUVIP
Bu firmadan alpinestars smx6 bot aldim
45 istedim geldi
45 ayağıma ufak geldi
değişmek istedim anında gönderin 46 yi gonderelim dediler
kargoyu verdim kargo ücretini onlar ödedi
46 numarayı kargoya daha 45 numara olan onlara ulaşmadan kargoya verdiler
artık birşey alacaksam buradan alacağım.
ERBABOGLUVIP motovento bayiisi bu arada.
-
27 Aralık 2018, 08:42
MOTOYİĞİT - LS2 kask için vizör aldım, sorun yaşamadım.
volkanotoplaka - R25 için özel plakalık yaptırdım, sorun yaşamadım.
Motosiklet_Online - Dainese kuyruk çantası aldım, sorun yaşamadım.
CRNSANAL - Motul c1+c4+zincir fırçası, sorun yaşamadım.
OZDNCMOTOR - LS2 kask için siyah vizör, sorun yaşamadım.
-
27 Aralık 2018, 08:48
Denimoto dan yağ balata filtre alışverişi yaptım aşırı memnun kaldım . Aynı gün kargo bazen hediye iyi ve düzgün ambalaj iletişim her yönden 10 numara
-
27 Aralık 2018, 09:01
E.Yzr adlı üyeden alıntı
Can motor,motolife ve motoruma mağazalarını tavsiye ederim. Bütün ekipmanlarımı bu mağazalardan temin ettim.
Can motor Antalya ve çevresinde en çok tercih edilen mağazaların başında geliyor.Piyasaya göre indirimli veriyorlar.hemen hemen bütün ekipmanlarımı ordan aldım ve alıyorum.Her türlü konuda da ellerinden geleni yaparlar.
N11 mağazaları hakkında bilgi veremeyeceğim.Ekipmanları görerek deneyerek alan biriyim.
-
Bu başlığa yorumlar geldiğine sevindim. Alışveriş yapmadan önce muhakkak bakacağım veya arada kalırsam iki mağaza arasında burada yer almış olanı tercih edeceğim. İşini düzgün yapan insanlar her zaman desteklenmeli diye düşünüyorum.
-
Kaç tanesi aktiftir bilemiyorum ama, diğer başlıkla birlikte bunu da güncellemek faydalı olur sanıyorum. Var mı yakın tarihli alışverişleriniz?
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
Düzenli alışveriş yapıp sıkıntı yaşamadığım N11 mağazalarını aşağı yazıyorum.
*karadenizmotor : Hiflo yağ filtresi almak için kullanıyorum.
*GKNMOTORS : Liqui Moly yağ almak için kullanıyorum.
*RetroMotor : Hiflo hava filtresi ve 1-2 defa da yağ filtresi almak için kullandım.
-
benim yakın zamanda alış veriş yaptığım OnOff moto var, şubelerine de gitmiştim, aksesuar çeşiti çok bol,
çalışan mı sahibi mi bilmiyorum o da kafa dengi birisiydi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:18 ----------
bir ilave daha yapayım, altınelektronik
ekran koruyucu almıştım, gerçekten işine saygı duyarak yapan bir iş yeri,
kırılması imkansız olan ekran koruyucuya bile kırk bin çeşit ambalaj yapıp göndermiş.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler