cbr 250 r 200 km yapar mı ? (tartışmaya acik)
Reklamlar
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Tabii ki yapar arkadaşım neden yapmasın? Sen içini ferah tut ve deneme sakın.
Ama ya uçurumdan aşağı atlarsak? Bi de böyle düşünün.
Uçurumdan aşağı atlayınca teker gerektiği gibi dönmeyeceğinden genede göstergede 200’ü göremeyecektir
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:55 ----------
tommygun adlı üyeden alıntı
Hiçbir zaman o süratlere erişebilen bir motor kullanmadığım için cehaletimden soruyorum. Motorda 181 ile 190 km arasındaki 9 km farkı vücut algılayabiliyor mu?
Bende hep merak ediyorum acaba mt-25 ile erişebilir miyim? Sonra hatırlıyorumki pilot road 4 var üstünde. Bu yüzden son hızım hep düşecek
Reklamlar
-
Hiçbir zaman o süratlere erişebilen bir motor kullanmadığım için cehaletimden soruyorum. Motorda 181 ile 190 km arasındaki 9 km farkı vücut algılayabiliyor mu?
Şerit çizgileri, elektrik direkleri hızı algılama konusunda çok yardımcı oluyor
Az silindir, çok iş
-
Motorda 181 ile 190 km arasındaki 9 km farkı vücut algılayabiliyor mu?
Algılayan beyin değil miydi yahu? Gerçi o da vücudun bir parçası.
Angrypower adlı üyeden alıntı
Uçurumdan aşağı atlayınca teker gerektiği gibi dönmeyeceğinden genede göstergede 200’ü göremeyecektir
Ama vücut algılar kesin.
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Defalarca 180 üzerine çıkan (181-182-184 gibi)cbr gördüm, bir tanesini de kullandım., nasıl bir kısıtlama bu?
Uçurumdan aşağı mı? O zaman kısıtlayamıyordur diye tahmin ediyorum ben.
-
Hayır balkabağı. Daha öncesinde yazdığım gibi yüksek eğimli yolda. Boş yapıp konuyu zehirlemek yerine daha önemli işler mi yapsan...
FÖTÖCÜ annelerden ne haber?
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Hayır balkabağı. Daha öncesinde yazdığım gibi yüksek eğimli yolda. Boş yapıp konuyu zehirlemek yerine daha önemli işler mi yapsan...
FÖTÖCÜ annelerden ne haber?
Balkabağı mı uçurumdan atınca 180'i geçti? Çok kafam karıştı ama...
"FÖTÖCÜ anneler" konusuna gelince: Bu ara hapiste büyüyen çocuklar yerine 250cc motosikletle 180km üzeri hız kasanlarla empati yapmaya çalışıyorum. Her iki güruhun da daha iyi şartlara, sevgiye, ilgiye, başının okşanmasına ihtiyacı var...
-
Laf eden balkabağı vardır Türkçede... Yalnız konu 250 cc ile hız kasmak değil bu başlıkta, yanlış gelmişsin.
Baş okşama, sevgi, ilgi göstermenin yararları konusuna hakim değilim yorum yapamayacağım
-
kolayı var ver bana cbr250 yi sana ktm duke 690 verelim.3 kat hp ve 3 kat cc farkı var.anasını sevsen 210 220 ancak yaparsın bununla.artık ordan hesapla cbr250 zaten yapıp yapabildiğinin üstünde hızı var.bu hesabı yapsak 140 130 anca yapması lazım derdik cbr 250 nin.r25 de 2 silindir olduğundan +10km hız yapar en fazla ki öyle.
-
Başlık hariç okumadım. 181 km/h hızda kesiciye giriyor. O 181'i de çoğu durumda çıkartamıyor. Yani tartışmaya açık değil, yapmaz...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)