Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

iron883 bulamamak

REKLAM ALANI

ninja 250r sahibiydim sattım, bir miktar birikmişim de vardı.

iron883 almak istiyorum en azından açık hava filtresi, egzoz ve artçı selesi ekstrası olan fakat bundan birkaç ay önce 30-40 arası olan makinelerin 35-45 hatta 50 bin liraya yakın fiyatlara satıldığını görüyorum.

fiyatların ocak şubat gibi düşme olasılığı var mı? benim çıkabileceğim maksimum rakam 35 ve şuan 35 e bulduğum makinelerin ya sağı solunda göçük var yada ekstrası yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    HAZZILHAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Boulevard M109R B.O.S.S.
    2016 ve 2017 fiyat listeleri şöyleydi: https://www.motosikletsitesi.com/201...t-listesi.html

Sen bir de ekstralı motoru Japon fiyatına kapatmak istiyorsun. Bence bu parayla bu hayali unut. Ya da daha eski ve/veya donanımsız Iron'lara bak. Iron zaten Street serisi çıkana kadar tüm serilerin en basic modeliydi. Çok bir farklılık arama aksesuarlı modellerde ses dışında. Zaten aksesuar kataloğundaki fiyatları görsen elindeki miktarla istediğin şeylerin ne kadar daha zor ulaşılabilir olduğunu görüp utanabilirsin.

Ocak-Şubat gibi fiyatlar düşmez. Bundan sonra hiç düşmez. 2019 modeller yeni döviz kuruyla memlekete girecek. Bunu gören ilan sahipleri tabii ki fiyatı yeni kurlara göre düzenleyecek.

Acı ama maalesef gerçek. Beklentilerini düşürmelisin elindeki miktar ile. Ben bile 2013 M800'ü 2 ay önce 40 bine sattım. Ucuza bile gittiğini düşünüyorum 2006 modelleri 45K 'dan ilanda görünce. Zaman değişti, artık her şey orta ve alt sınıfa göre pahalı. Hayat pahalılaştı, motosiklet hiçbir şey...
    capozzz bunu beğendi.
    Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.

Motosikleti
    Mt-125
    O fiyatlara aradığın motoru bulman biraz zor ama umudunu yitirme bir gün karşına çıkar belki.2019 yılında zaten fiyatlar tamamen fırlıycağı için 2019 da hiç düşmez alıcaksan şimdi al derim

Motosikleti
    2022 DL650A
    Çakması XV950 bakardım ben olsam; her açıdan daha iyi. Sadece o iğrenç dash'ini değiştirmek lazım şununla: https://kosonorthamerica.com/yamaha-bolt-meter/

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:33 ----------

Özellikle bir HD takıntısı yoksa tabi...

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:35 ----------

Vance & Hines'ı, Cobra'sı, Two Brothers'ı, Power Commander'ı, Kuryakyn'i... Ne istersen var.
    khaledome bunu beğendi.

Motosikleti
    Artık Yok...
    ironı amerikada hd den bile saymazlar amerikada düşük hacim japonların ekmeğinden pay almak için üretildi..

Motosikleti
    2022 DL650A
    Aynen, XV950 o yüzden bence 883'ten iyi. Hem daha büyük motor, hem de Japon güvenirliğine ve işletme maliyetlerine sahiip.

-Black- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 2014
    Ona 883 bulamamak değil de para bulamamak diyelim
    tyrung bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)