Bir an desmo bakımları geldi aklıma...
Aşmışlar kendilerini...
Motorun ön tekerden sonrası komple radyatör mü yoksa yanlış mı gördüm?
Buna artçı nasıl binecek
Abi bu dukati amcanın endurosu var mı acıbası ?
zerre hüzünlenmedim.yarışamı gidioz hayırdır ? alt tarafı işe gidicez gelecez.olmadı gezcez hadi turlayalım yine almayız hocam bunu desmo bakımının selamı var 6000 tl+
marilyn monroe gibi değiller mi yav arka tarafından, rüzgarı yemiş de havalanmıs gibi
Bizde para çok gibi de artçı binemiyo diye almam. Kız arkadaşım benim için önemli. Başka bi sebebi yok yani
Leyn, dünya malı dünyada kalacak değil mi? Ne hüzünlencem ...
Tek soru şu ki, buna hakkıyla binen 8 saat mesaisini nasıl geçiriyor şu fani dünyada?
Asıl soru o da değil... Aynı çalışma süresi, aynı alın teri akıtmayla, dirsek çürütmeyle vesair, nasıl oluyor da ordaki alabiliyor, burdaki alamıyor?
Onların ekonomileri falan diyorsanız, iyi de kardeşim ekonomi falan dediğin nihayetinde organizasyon ve insanları daha mutlu, daha huzurlu, daha barış içinde yaşamaları için bir araya getirip bir devlet altında organize etmenin tarihteki piri biz Türkleriz...
Bir yerde bir yanlışımız olsa gerek...
Gezegeze,konu o zaten oradaki eleman alıp tepe tepe biniyor , bizim buraya geldiği zaman ' o paraya ev alınır ev ' oluyor .
Babacım, yiğidi öldür, taşla, kırbaçla ama hakkını yeme.
Adamlar yapmış.
Uzun zamandır gördüğüm en yakışıklı reyzinkciklerden biri vallahi.
Ha bir enduro karizması varmı ?
I-ı, olamaz.
Ama kendi sınıf arkadaşlarının içinde çok yakışıklı bir kardeşimiz olmuş kendisi.
kedi balığı gibi bıyıklar güzel ya da diğer bir değişle VERY BIG CAT maşallah inşallah maşallah
Aga bu kadar güçlü motora binilmez ya... adamı öldürür la bu şahsen ben buna binmeye korkarım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)