Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kışın Motor Çalışmama sorunsalı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Hero Dash Vx
    Alıntı Blackhoney adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Scooter'da olmaz yedek depo. İki tane hero kullandım. Biri pleasure biri düet. Benimkiler rahat çalışıyordu. Ama soğukta gerçekten çok saçma hareketler yapıyordu ikiside. Gaz yememeler düzensiz çalışmalar. Hatta bu kere yaz ayında ameliyat olmuştum. Bir ay çalıştırmamıştım duet'i. Kapalı garajda olmasına rağmen çok uğraştırdı beni çalıştırabilmek için.
    Dışarıya koyuyorum çok uğraştırıyor, Bir yere gidiyorum bırakıyıyorum motoru 2 saat sonra başına geçiyorum yine aynı öyle uğraşıyorum motordan soğutacak beni bu olay kafayı yiyicem bu nedir yaa

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    emenyasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Lifan KP150
    Usta bak aklıma ne geldi? Ben bir süre paketçilik yaptım. Bizim dükkanın Yamaha Cygnus L model scooter'ı bir ara marş almamaya başladı elden. Akü zayıfmış gibi, marşa basınca göstergelerin ışıklar gidiyordu, sonra iyiden iyiye göstergelere da ışık gelmemeye başladı. Artık ayak marşıyla çalıştırdım falan ama çok uğraş oluyordu öyle(çelimsiz olduğumdan, orta ayağa alması bayağı dertti bana ve ayak marşı bile zor almaya başladı). Sonra bizim patron, ayak koyulan düz yerin oradan bi kapağı açtı. Kablolardan biri gevşemiş mi? Çıkmış mı ne? Onu halletti patron. Sonra canavar gibi oldu motor. Alıyordu hemen marşı.

rebeka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben kış gelmeden aküyü kontrol ederim, buji,yağ değişir kalbiratör, hava filtresini temizlerim kış gelince tek marşla çalıştırıp giderim. Bide komple yağlarım motoru yağmur çamurdan etkilenmesin diye.
    Moto43 bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)