Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

kawasaki versys x300 neden bu kadar pahalı?

REKLAM ALANI
    hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    birkaç gündür bu platformda kawasaki versys x300 öven yazarlar neticesinde internete girerek kısa bir araştırma yaptım. motor harika! hem cross, hem naked, hem uzun yola gelen, konforlu bir seyahat aracı. "tam bana göre lan bu" derken motorun fiyatını görmemle şoka girmem arasında 1 saniye bile olmadı: 58.500 tl!!?!?!?!!

arkadaşım, bu fiyat nedir allasen? altı üstü 300 cc'lik bir makinaya neden eşek yüküyle para ödemek gerekiyor?

birisi bana bu saçma fiyat politikasını salağa anlatır gibi izah etsin zira çıldırmak üzereyim ve şu anda evde kanepeleri ısırıp komodini yumrukluyorum!!?!?! 5'li zigon sehpanın 5'ini de karşıma aldım, sorguya çekiyorum hepsini tek tek!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    ......
    Dayıoğlu boşver kawayı..işin gücün nasıl iyimi..teker dönüyormu?

Yağmurlar başladimi fethiyede?
    Deniz nasıl temiz mi?

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Piston segman altın kaplamaymış 😁😁😁 motor soğutma sıvısı da altınsuyu imiş hararet yapmıyormuş motor. Tengri akıl fikir versin, bu fiyattan alana da satana da. Gerçi alan yok suziki v strom 250 daha 2017 model olarak bayi de bizleri bekliyor 🤗🤗🤗 bu hiç satmaz

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dayıoğlu boşver kawayı..işin gücün nasıl iyimi..teker dönüyormu?

Yağmurlar başladimi fethiyede?
    Deniz nasıl temiz mi?
    yağmur yağmıyor amcaoğlu, bu resmen bir felaket lan. yağınca da fırtına şeklinde yağıyor, her yeri dağıtıyor. el birliğiyle canım dünyanın içine ettik ha! iklimler bozuldu.

iş güç ayni teyze oğlu be. şu aralar bir trafik cezası yazıyorlar, aklın hayalin durur. basiyorlar cezayı, veriyorlar odunu beline beline.

(bu ne lan asker mektubu gibi oldu şerefsizim)

oğlum bu kawa neden bu kadar pahalı lan, sen biliyor musun? cevap ver yoksa zigon sehpalardan birisini keseceğim!!!

Motosikleti
    ......
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yağmur yağmıyor amcaoğlu, bu resmen bir felaket lan. yağınca da fırtına şeklinde yağıyor, her yeri dağıtıyor. el birliğiyle canım dünyanın içine ettik ha! iklimler bozuldu.

iş güç ayni teyze oğlu be. şu aralar bir trafik cezası yazıyorlar, aklın hayalin durur. basiyorlar cezayı, veriyorlar odunu beline beline.

(bu ne lan asker mektubu gibi oldu şerefsizim)

oğlum bu kawa neden bu kadar pahalı lan, sen biliyor musun? cevap ver yoksa zigon sehpalardan birisini keseceğim!!!
    Sen epey dertlenmişsin be aga...etme eyleme..zigon sehpayi kesme..vallah yenge degnekle kovalar..çeyizim o deyu...

Osman dayının gaveye oturakta iki demli çay içem..

Aga fiyat bu diyor..işine gelen alsın..almayan sağdan sağdan uzasın...hesabı..

Motosikleti
    SUZUKI gsx r 1000
    Kawanın hangi motoru ucuzki ?

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen epey dertlenmişsin be aga...etme eyleme..zigon sehpayi kesme..vallah yenge degnekle kovalar..çeyizim o deyu...

Osman dayının gaveye oturakta iki demli çay içem..

Aga fiyat bu diyor..işine gelen alsın..almayan sağdan sağdan uzasın...hesabı..
    benim zoruma giden ne biliyor musun? ayni motor avrupada amerikada 5.000 bilemedin 6000 birime satılıyor. yani oralarda sabah akşam bok temizlesen üç beş ayda makinayı alırsın kucağına.

fakat burada, inanın bizim insanımız çok çalışkan ve çalışıyor, amma ve lakin deve yüküyle para istiyorlar alete.

yaban ellerde bok temizlemek bile bizim ellerden daha avantajlı gibi bir sonuç çıkıyor ki, üzülüyorum, ülkem adına, insanımız adına, kendim adıma üzülüyorum. bu kadar çok çalıştığımız halde, karşılığı bu olmamalı..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    kawasaki şu an ducati ve bmw pahalılğında satılıyor.muhtemelen son seneleri olucak yada siparişle getirticekler.dikkatli bakmaya devam edersen z900 90 bin tl mt09 55 bin tl hatta honda cb1000r alsan bile 75 bin tl ye veriyorlar,çok istediğim ninja400 65 bin tl versys 650 de galiba 70 bin tl idi.kawasaki el değiştirmediği sürece ölü diyebiliriz suzuki bile çok çok daha iyi durumda kawasakiden.

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kawasaki şu an ducati ve bmw pahalılğında satılıyor.muhtemelen son seneleri olucak yada siparişle getirticekler.dikkatli bakmaya devam edersen z900 90 bin tl mt09 55 bin tl hatta honda cb1000r alsan bile 75 bin tl ye veriyorlar,çok istediğim ninja400 65 bin tl versys 650 de galiba 70 bin tl idi.kawasaki el değiştirmediği sürece ölü diyebiliriz suzuki bile çok çok daha iyi durumda kawasakiden.
    Kapatıp bi zahmet... Olup gitsinler. Ne demişler, seveyim bana faydası olmayan kilisenin papazını...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    Alıntı moonspell07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kapatıp bi zahmet... Olup gitsinler. Ne demişler, seveyim bana faydası olmayan kilisenin papazını...
    kawasaki piyasasınıda öldürüyor adamlar.tüm firmalar euro dolar kurunun farkında ona göre bir fiyat belirlediler.örneğin mt07 şu an 10 bin euro bunu çarparsak 65 bin tl falan ediyor diğer firmalarda mesela honda cb1000r ı 75 bin tl ye satıyor.kawasaki de akıllı ya direk çarpıp bizlere sunuyor sağ olsunlar.vulcan s arkadaşım 31 bin tl ye 0 km 2016 model aldı şu an belirtilen miktar 70.000 tl.bu otomobillere yapılan ötv indirimi motorlarada çıkıcak diye bekliyordum ama olmadı.keşke sene sonuna kadar yada fuara kadar extra 20 oranındaki zammı çekse fiyatlar ciddi inicek

Motosikleti
    Artık Yok...
    öven yazarlardan kastın benimdir benim arkadaşımda var çok güzel motor ama ben düşündüğüm vakit bile 40-45 bin civarıydı şimdi 58olmuşsa uçmuş iyicene..

motorun iyi yanı şu çift silindir ninja300 ile aynı motora sahip tam olmasada hemen hemen aynı diyelim kawa enduro kullanımına göre biraz oynamış motorla.. ninja 300 deki gibi top speed de 190-195 leri göremiyorsun.. Ama ninjadaki as sistemi assist sleeper olayı ve dual clutch ecunun otomatik çift gaz kelebeğini kontrol etme olayı var.. hem aşırı az yakıyor hemde bir o kadar güzel gidiyor 165-170 leri görüyor enduro motor için çok iyi rakamlar.. 600-650 lik bazı endurolar o rakamları zar zor görüyor..

kawa downsizing falan dememiş motorun üstünede titremiş baya üstünde kyb süspansiyonlar var on numara kaliteli.. motor esas asfalt sürüşü için tasarlanmış ama offroad testleride başarılı..

iki motorcu biri kadın biri erkek versys 300 lerle fasdaki sahra çölünü geçdiler videoları youtube da var..

06Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Gsxr 600 K4
    Bizim insanımız üçte bir fiyatına rx3i evo alsın diye. Siz fakirsiniz bizim malımızı alamazsınız diyorlar.

Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öven yazarlardan kastın benimdir benim arkadaşımda var çok güzel motor ama ben düşündüğüm vakit bile 40-45 bin civarıydı şimdi 58olmuşsa uçmuş iyicene..

motorun iyi yanı şu çift silindir ninja300 ile aynı motora sahip tam olmasada hemen hemen aynı diyelim kawa enduro kullanımına göre biraz oynamış motorla.. ninja 300 deki gibi top speed de 190-195 leri göremiyorsun.. Ama ninjadaki as sistemi assist sleeper olayı ve dual clutch ecunun otomatik çift gaz kelebeğini kontrol etme olayı var.. hem aşırı az yakıyor hemde bir o kadar güzel gidiyor 165-170 leri görüyor enduro motor için çok iyi rakamlar.. 600-650 lik bazı endurolar o rakamları zar zor görüyor..

kawa downsizing falan dememiş motorun üstünede titremiş baya üstünde kyb süspansiyonlar var on numara kaliteli.. motor esas asfalt sürüşü için tasarlanmış ama offroad testleride başarılı..

iki motorcu biri kadın biri erkek versys 300 lerle fasdaki sahra çölünü geçdiler videoları youtube da var..
    motor harika dostum! her yönüyle muhteşem! ve fakat fiyat kol gibi. ne diyelim, allah sahibine bağışlasın :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:12 ----------

Alıntı 06Serhat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bizim insanımız üçte bir fiyatına rx3i evo alsın diye. Siz fakirsiniz bizim malımızı alamazsınız diyorlar.
    işte üzücü yanı bu! kahrolmamak elde değil!

Motosikleti
    honda cb500f
    Git tracer 700 falan al 2. El gitsin. kafaya takma bu kadar

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:40 ----------

Alıntı Onur34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Git tracer 700 falan al 2. El gitsin. kafaya takma bu kadar
    Bu arada 2. Elde 35bine dusuk kilometreli makinalarda var

Moderatör Lucas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kawasaki : Yooo bizim motorlar pahali değil, siz fakirsiniz.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Şöyle bir link buldum yutupta: Kawasaki Versys-X 300 off-road trip in Morocco https://youtu.be/-cTlH6P_n-E

1.40'da motor kumda pati çekiyor, ve sonra kuma bırakıyor... uzanıp tutuveresim geldi...

2.50'de taşlardan kayalardan geçiyor, temel gibi... İnsanın, başlarım yoluna diyesi geliyor; alır koyarım oturma odasına süs niyetine taşa kayaya vuracağıma motoru

Güzel geçmişler! Motorun hakkını vermek bu olsa gerek!

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Konuyu daha önce çok fazla kere konuşmuştuk. Tekrar fikir vermek için belirteyim.

Öncelikle kawasaki honda ve yamaha gibi türkiyede kendisi bulunmuyor. Çok küçük bir distiribitör tarafından türkiyeye getiriliyor. Dolayısıyla fiyatları aynı ducati gibi triumph gibi etiketleri euro bazlı fiyatlandırılıyor. Zaten türkiyede euro bazlı bir otomobil veya motosiklet almak hakikaten çok sağlam bir yürek ister. Çünkü şu an alacağınız 40. euroluk kawasaki bir ay sonra euronun sert iniş ve çıkışlarıyla yere çakılıp size zararda ettirebilir uçup karda ettirebilir. Bu herşeyden önce büyük bir sıkıntı.

Haricinde daha önce versys motosikletim vardı burada hep anlatıyordum. Motosiklet birkere yan yattı. Şimdi içimizden bilmiş arkadaşlar abi aliexpresten ebaydan alsaydın diyecekte motor 2. yaşında olup garantili olunca mecburen yetkili servise gittim. Sağ grenaj üzerindeki etiket sinyal lambası falan sipariş verildi ödemeyi yaptım motosiklet tam 4 ay serviste yattı. Parçalar sonunda geldi ve grenajlar yalnış verilen sipariş nedeniyle ters taraf geldi.. O ara hani şu üzerindeki sticker set varya onun fiyatını gördüm 120 euro gibi bir rakam inanamadım. Bilsem stickerını 20 30 liraya bi tabelacıda çıkarırdım...

Motosikletim inanılmaz keyifli ve çok sertti. Yani üzerinde tepinseniz bile asla arızalanmıyor ve sağlam bir işçiliğe sahipti. Fakat türkiyedeki distribitör nedeniyle ben markadan soğudum. Haricinde yetkili servisi yok denecek düzeyde az. İstanbulda bi kaç satıcı var nedense hepsi şu 2006 lı yıllardan kalma sokak yarışı yapan racing kullanan tipler. Düzgün muhabbet edebildiğim bir servisi veya satıcı bayisi olmadı.

Tüm bu nedenlerden ötürü kawasaki kendisi gelene kadar kawaya ben töbe ettim. Sizde bir sürelik bu hevesinizi ertelemeye çalışın. 2. el bi 660 tenere alın idare edin. Yamaha ve hondayı sevmeyen çok arkadaş olabilir fakat bu tip ciddi problemler yaşadığınızda telefonla genel merkezlerinde bir şekilde yetkili hiç değilse çok düzgün 3 4 dilde konuşabilen bir insan bulabiliyorsunuz. Oda zaten kısa sürede japonyadan destek isteyip size bir şekilde yardımcı oluyor olmasa bile konuşup fikir verebiliyor.
    Onur34 bunu beğendi.

Motosikleti
    NC 750 X DCT
    2017 mt 09 tracer var 55000 tl bazi bayilerde..

Motosikleti
    Artık Yok...
    arkadaşlar burda mevzu şu fiyata o motor var bu motor var değil bizde biliyoruz o fiyata ne motorlar olduğunu .. zaten bildiğim için ben 40-45 e versys almadım onun yarısından biraz yüksek fiyata x10 umu aldım..

Herkes onun yerine şu varı akıl edebiliyor ..

burda versy 300 ün fiyatını motordan ayıkla ..

Geri kalan her şeyi türkiye için adeta üretilmiş bir motor..

Hem sağlam dayanıklı , hem kaliteli , hem inanılmaz az bir yakıtı var ki zaten esprisi burda benim arkadaşım istanbul gibi yerde ortalama 3.5-3.6 gibi bir yakıt yakıyor uzun yolda biraz ekonomi yapıcam diye kassa demek motor çok rahat 3.0 ları görücek...

hem gayet enduro sınıfına göre performans da 600-650 lik abilerini aratmıyor yani 600,650 c.c lik enduro makinelerin olduğu bir grupla geziye çıksan seni asla geride bıraktırmaz performans eksikliği hissetirmez..

yoksa mevzu o fiyata şu ve bu fiyata bu var değil tekik olarak çok verimli bir motor türkiye için heleki..

süs olsun diye üretilmiş sadece şekilde kalan bir enduro değil üstünde kyb süspansiyonlar var offroad dada iş görür fazlasıyla , artçım var desen torkuda fazla fazla yeterli..

büyük abileriyle iki misli fazla yakıt yakıcaksın.. bunla aynı işi nerdeyse yarısı kadar yakıtla yapabiliceğin dört dörtlük bir motor.

Motosikleti
    Şu an yok..
    Hokahey ,bu pahalılıkta en güzeli hiç birşeye para vermemek..
    Yiyelim birbirimizi ete para vermiyelim :-)

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)