E ihale sitesi açıldı vfr 800x sıfır km sandık motorlar
Reklamlar
-
hadi dediğiniz gibi olsun 37500 den açılsın ihalede bize 45 e kalsın.. 3 bin civarı evrak kürek vergisi bandrolü trafik işleri tüvü müvü olsun.. Etti 48 ..
motoru aldık servise gittik koşa koşa 3 yıllık motor üstünde gelen lastiklerin kullanılmaz en azından ben kullanmam hayatta dönen lastiği alırım yatan lastiği almam , aldığımız motor 100 cc lik scooter değil neticede değişicek o lastikler Allahın emri michellin pilot road 4 alsan en kötüsü 2 bin tl .. motor geldi 50 ye ..
Bir bakım yaptırdın ki çok sağlam didik didik baktırman lazım motora 3 yıl sandıkda yatmış motor onuda ustada değil servise götürüp motoru makineye bağlatıp hem elle gözle eski usül hemde makineyle kontrol ettirmen lazım .. üstüne yeni yazılım gelmişse falan onu attırırsın servisde . neyse buda bir 2 bin tl tutsa.. Etti 52 bin tl..
Kaldı ki gittiniz geldiniz o kadar kovaladınız trafiğe gümrüğe tüve oraya buraya bunlar bir zaman mesai yakıt genel gider demek bunları kimse hesaba katmaz ama paradır, yanında bu motoru kasada alıyorsunuz unutmayın bunun bir kamyon bulması taşıması transport ücreti olucakdır , arada süpriz hiç hesaba katılmadık ekstra ufakda olsa sağa sola harcamalar çıkabilir .. bunlarıda hiç hesaba katmıyorum..
bence 50-60 bin liraya sandıkda motor almak üç beş bin liraya scooter almaya benzemez..
neyse şahsen kendi adıma konuşuyorum bu kadar para harcayıp mesai harcayıp sırf sıfır diye 3 yaşında ikinci elinden daha pahalı bir motor alıcağıma gider 4 bin kmde 7 bin kmde bana göre gene sıfır ikinci elden tertemizini alırım kafam kulağım rahat gezerim..
Neticede sıfır bile olsa 3 yaşında motoru sen 4 bin kmde 7 bin km deki akranlarından yukarı satamassın.. 4 bin 7 bin km deki zaten 45-50 bin lirayken sen 55-60 mı istiyceksin adam derki 2017-2018 leri zaten 60-70 arası
ben afaki konuşmuyorum buyrun rakamlar ortada
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...21024189/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...16753786/detay
2016 model daha bin km yi görmemişi 49 bin tl
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...64729396/detay
2016 model 1200 km daha bebek gibi sıfır motor 54 bin lira
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...12109366/detay
kaldıki bunlarla pazarlık payıda açık .. 54 bine satanla pazarlığa girsen belki 52 ye de alabilirsin , 49 a satanla pazarlığa girsen belki 47 de alabilirsin..
Diyorsanız ben bu motoru 20 bine 30 bine ihaleden alırım o zaman saygım sonsuz harika bir ticaret yapmış olursunuz .. çok başarılı bir iş olur.. ama o motoru satışa koyan kuruldakilerde kafalarına göre fiyat koymuyorlardır o motorun sıfırı nedir ikinci eli nedir araştırıp bakıp belki bayilerden fiyat alıp ona göre bir raiç belirliyorlardır.. yani ölü rakamlarda ben pek olucağını sanmam..
Reklamlar
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olunca böyle lüzumsuz tartışmalar oluyor. 2003 yılında iki tane scooter aldım ihale ile.
Merak eden inceler, araştırır, rakam kafasına yatarsa alır, uymazsa almaz.
Arkadaş bilgi amaçlı paylaşmış, teşekkür ederiz.
Kaldı ki şu anda çok daha şeffaf ihale konuları. Hele internet üzerinden olması ayrı bir kolaylık. Kimseyle muhatap olmanız gerekmiyor.
Neymiş bayii 59500 e alırmış. Önce bir düşün kardeşim 60' a satacak bayii 59.5'a niye alsın diye, mantıklı bir açıklaman varsa, ondan sonra konuş.
İşte ben bu işlerin bu şekilde boş konuşmayla olmadığını belirtiyorum. Arada aldığınız scooter tarzı motorlar düştüğünüde belirttim. Fakat dediğim gibi ben çok uğraştım olmadı. 2003 senesinde bende bu işlerin içerisindeydim. Yani öyle lafta ben bunu aldım şunu aldım demeyle bitmiyor. Ayrıca bunca sene motosiklete binip bir bayinin motosikletten nekadar kazandığını bilmeyecek düzeydeyseniz üzerine birşey ispatlamak zor olur.
Herkes konuyu birtarafa çeviriyor ve sidik yarışına dönüştürüyor. Tekrar belirtmek isterim net birşekilde. En son 1 sene olmadan r1150 gs ve gümrükte kalmış r1200 gs için ihalelere girdim. İnanın teklifler 15 20 binlira gibi komik rakamlardı fakat nasıl olduysa araçlar piyasa fiyatlarına yine aracın eski sahibinin yönlendirmeleriyle başkalarına satıldı. Ozaman 2. eli 45 binlira olan bir motosikletti. 35 binlira gibi bir rakama satıldı. Ve motosiklete bakma fırsatınız olmuyor?
Siz iki tane scooter aldım diyorsunuz. Burada soruyorum size motoru incelemeden görmeden duymadan nasıl alabildiniz. Ben bu motorlar için ozaman 20 liralara kadar çıkabildim çünkü motosikletler net birşekilde gösterilemiyordu. Öyle üstün körü dışardan görüyorsunuz sahibinden.com gibi sonra başlıyordunuz teklif vermeye.. E aklı başında kimsede gidip ihaledeki motoru inceletmeden piyasa fiyatlarına çıkamaz. Neticede büyük ve kullanılmış motorlarda durum bu şekilde yaşanıyordu.
Konu hakkındaki faydalı ve yaşadıklarını anlatan 3 5 kişi geri kalan ben aldım tanıdığım aldı vs vs bende alamadım dedim.
Tüm bu bilgiler ve tecrübelerle 50 60 binliralık bir motosiklet için ihaleyle boşuna uğraşılmaması gerektiğini gidip 0 ını almanın daha mantıklı olduğunu söyledim.
Yani işler bukadar kolay olmuyor. Tabiki ihaleye girip herkes istediğini alır. Benimle sidik yarıştırmanıza gerek yok. Söylediklerim konuyu takip eden ve heveslenen arkadaşların bukadar hevesten önce ciddi olarak söylediklerimi ve konuda konuşulanların detaylı araştırması gerektiği içindi. 2 scooter aldım demek yerine belki detaylı konuyu anlatsaydınız bu tip işlere girişecek arkadaşlar için daha faydalı olurdu.
-
Adam satışa esas bedeli 22.100-TL olan araca 16575-TL teklif ederek başlamış ve en yüksek teklif 19.225-TL olarak alınmış.
-
tamam %75 inden ihaleye girmiş araba 3-4 bin lira fazla vermiş 20 bine almış daha doğrusu alan çıkmamış almış..
araba ben bitiğim okeye dönüyorum diyor zaten resimlerde.. adam bir bakım yapsa motoruna dokunmadan ki zor iş o araba illaki motor ister minumum kaportada istemesin hadi imkansızya çürüğü pası olmıycak minumum 10 bin yer..
Adama gene 30 a gelir o araç oda minumum..
aracın ikinci eli zaten tertemizi bakımlısı 5 bin lira 10 bin lira fazla aldığı rakamdan..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10648690/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...17594621/detay
anlaşılamıyan nokta şu sanırım olay ederine biterine geliyor zaten.. ben ve bazı arkadaşlar bunu demeye çalışıyoruz .. ama isteyende girsin tutan yok para sizin arkadaşlar.. siz kar edin biz mutlu oluruz en azından ben olurum helal olsun kardşeime güzel iş yaptı kara geçti derim.
-
bu sadece bir örnek 2014 model ve daha üst modelde de böyle bir örnekle karşılaştım. Yani demek istediğim satışa esas bedel ile başlanıyor yada normal fiyatından daha yükseğe geliyor diyenlerin yanlışı olduğu. Hee sen piyasaya göre 3 5 aşağısını verir alırsın almazsın o kişinin bileceği iş ama burada piyasanın üzerinde alınıyor demek bana göre yanlış kaçıyor.
-
her sabah uzun yol yaparak değişik şehirlerde ihalelere katılıyorum..bugün evde tatil yapıyorum o yüzden konuyu gördüm ve yazmak istedim.. kısaca bilmeyenlere bilgiler vermek istedim yardımcı olmak için.. benim girdiklerim icra yada milli emlak ihaleleri oluyor genelde.. sizlerde internet üzerinden teklif verip ihaleye girebilirsiniz.. eğer satış yeri ve saati size uygunsa direk orada da açık arttırma usulü katılabilirsiniz.. bazı arkadaşların bahsettiği gibi ihale yerinde sıkıntılı insanlar olabilir.. bu olaylar eskidi artık diye düşünen varsa aranızda Ankara mezat salonunda (dışkapı) hergün çok uygun fiyata mallar satılıyor gidip görebilir yaşanan olayları... birçok şehirde böyle yürüyor işler.. internet üzerinden verilen tekliflerden pek mal alınamıyor çünkü ihale yerinde sizi 10 tl geçip alacak kişiler zaten satış alanında bekliyor.. internetten düşük teflif verilir genelde.. tabi bunların olması demek mal alamayacağınız anlamına gelmez çünkü siz binicisiniz.. bu işi yapanlar al sat yaptıkları için ucuz almaya çalışırlar.. binici daha yükseklere çıktığı için alma ihtimaliniz yüksek.. yani bir mala ihtiyacınız varsa ihaleden uygun fiyata almaya çalışabilirsiniz.. ama ekmek yemek, yani al sat yapmak için şans yüzdeniz az bence.. yabancıya pek aldırmazlar çeşitli bahanelerle.. yada daha yüksekten bile alırlar yerine göre bir daha gelmeyesin diye. ne olsa bir sonrakinde telafi edecektir senden ettiği zararı.. bunları yapıldığı şehirler var.. yani yer daha önemli bana göre.. her şehire gitmiyorum mesela bende..
ufak detaylara girelim yukarıda baya konuşulmuş olan... aldığınız malın satış tutarından kdv si ticari değilse eğer %1 uygulanıyor.. bunun üzerine damga ekleniyor.. bazı ihalelerde tellaliye de ödüyorsunuz (tellaliye kesilmeyen iahlelerde var).. zaten bunlar çok tutmaz.. malı gidip görmek ve masraflarınızı önceden hesaplanızı tavsiye ederim.. bazen ihaleden alanlara şaşırıyorum çünkü malum sitede daha ucuza varken adam ihaleden kapalı kutu inceleyemediği aracı daha pahalıdan alıyor
yardımcı olacağım birşey varsa sorabilirsiniz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
ek bilgi..
mesela sgk da ilk başlangıç verilen değerin %75 i iken 2. satış %40 tan çıkıyor.. ama icra da böyle değil.. ticaret bakanlığının ihalesine katılmadım ama bununla ilgili bilgiyi bakanlığı arayıp öğrenebilirsiniz..
-
..YaNKee.. adlı üyeden alıntı
her sabah uzun yol yaparak değişik şehirlerde ihalelere katılıyorum..bugün evde tatil yapıyorum o yüzden konuyu gördüm ve yazmak istedim.. kısaca bilmeyenlere bilgiler vermek istedim yardımcı olmak için.. benim girdiklerim icra yada milli emlak ihaleleri oluyor genelde.. sizlerde internet üzerinden teklif verip ihaleye girebilirsiniz.. eğer satış yeri ve saati size uygunsa direk orada da açık arttırma usulü katılabilirsiniz.. bazı arkadaşların bahsettiği gibi ihale yerinde sıkıntılı insanlar olabilir.. bu olaylar eskidi artık diye düşünen varsa aranızda Ankara mezat salonunda (dışkapı) hergün çok uygun fiyata mallar satılıyor gidip görebilir yaşanan olayları... birçok şehirde böyle yürüyor işler.. internet üzerinden verilen tekliflerden pek mal alınamıyor çünkü ihale yerinde sizi 10 tl geçip alacak kişiler zaten satış alanında bekliyor.. internetten düşük teflif verilir genelde.. tabi bunların olması demek mal alamayacağınız anlamına gelmez çünkü siz binicisiniz.. bu işi yapanlar al sat yaptıkları için ucuz almaya çalışırlar.. binici daha yükseklere çıktığı için alma ihtimaliniz yüksek.. yani bir mala ihtiyacınız varsa ihaleden uygun fiyata almaya çalışabilirsiniz.. ama ekmek yemek, yani al sat yapmak için şans yüzdeniz az bence.. yabancıya pek aldırmazlar çeşitli bahanelerle.. yada daha yüksekten bile alırlar yerine göre bir daha gelmeyesin diye. ne olsa bir sonrakinde telafi edecektir senden ettiği zararı.. bunları yapıldığı şehirler var.. yani yer daha önemli bana göre.. her şehire gitmiyorum mesela bende..
ufak detaylara girelim yukarıda baya konuşulmuş olan... aldığınız malın satış tutarından kdv si ticari değilse eğer %1 uygulanıyor.. bunun üzerine damga ekleniyor.. bazı ihalelerde tellaliye de ödüyorsunuz (tellaliye kesilmeyen iahlelerde var).. zaten bunlar çok tutmaz.. malı gidip görmek ve masraflarınızı önceden hesaplanızı tavsiye ederim.. bazen ihaleden alanlara şaşırıyorum çünkü malum sitede daha ucuza varken adam ihaleden kapalı kutu inceleyemediği aracı daha pahalıdan alıyor
yardımcı olacağım birşey varsa sorabilirsiniz..
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------
ek bilgi..
mesela sgk da ilk başlangıç verilen değerin %75 i iken 2. satış %40 tan çıkıyor.. ama icra da böyle değil.. ticaret bakanlığının ihalesine katılmadım ama bununla ilgili bilgiyi bakanlığı arayıp öğrenebilirsiniz..
Valla süper açıklayıcı olmuş yazdıklarınız, sizin kadar açıklayıcı yazamamış olsam bile çok doğru tespitlerde bulunmuşsunuz. Benim şanssızlığım her gittiğim ihalede o söylediğiniz kişilerle karşılaştım. İstanbulda özellikle çok fazla o kişiler. Yani devir 2018 o işler eskide kaldı demek yetmiyor.
-
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Siz iki tane scooter aldım diyorsunuz. Burada soruyorum size motoru incelemeden görmeden duymadan nasıl alabildiniz. Ben bu motorlar için ozaman 20 liralara kadar çıkabildim çünkü motosikletler net birşekilde gösterilemiyordu. Öyle üstün körü dışardan görüyorsunuz sahibinden.com gibi sonra başlıyordunuz teklif vermeye.. E aklı başında kimsede gidip ihaledeki motoru inceletmeden piyasa fiyatlarına çıkamaz. Neticede büyük ve kullanılmış motorlarda durum bu şekilde yaşanıyordu.
Kimseye oturup bu işlerin nasıl olduğunuz anlatmak gibi bir derdim yok. Dediğim gibi; ilgilenen açar okur, araştırır.
Ama merak ettiğiniz için sorunuzu yanıtlayayım.
200 adet civarı gümrükten çekilmemiş, sıfır motor toplu olarak (aynı partide gelen motorlar, aynen şu andaki gibi tek tek) satışa çıktı. Yani durumları açıktı.
O zamanlar ekspertiz olayı falan da yoktu. Şimdi onu da hazırlamışlar. Belirtilenden farklı ise iptal talep edebiliyorsunuz.
-----------------
Motorun değeri 60 ise bayii sana 59500'e bile bırakmaz, kendi alır demişsiniz.
Bu lafın üzerine aşağıdaki cümleyi yazmanın bir anlamı yok. Aynen yukarıda yazmış olduğunuz da bir anlamı olmadığı gibi.
Ya da yanlış anladıysam, anlatın doğrusunu öğrenelim.
("Ayrıca bunca sene motosiklete binip bir bayinin motosikletten nekadar kazandığını bilmeyecek düzeydeyseniz üzerine birşey ispatlamak zor olur." Ne alaka ?????? )
Sentis ad medullis!
Dengeliyorum.com
youtube.com/we2strom
-
-Black- adlı üyeden alıntı
Kimseye oturup bu işlerin nasıl olduğunuz anlatmak gibi bir derdim yok. Dediğim gibi; ilgilenen açar okur, araştırır.
Ama merak ettiğiniz için sorunuzu yanıtlayayım.
200 adet civarı gümrükten çekilmemiş, sıfır motor toplu olarak (aynı partide gelen motorlar, aynen şu andaki gibi tek tek) satışa çıktı. Yani durumları açıktı.
O zamanlar ekspertiz olayı falan da yoktu. Şimdi onu da hazırlamışlar. Belirtilenden farklı ise iptal talep edebiliyorsunuz.
-----------------
Motorun değeri 60 ise bayii sana 59500'e bile bırakmaz, kendi alır demişsiniz.
Bu lafın üzerine aşağıdaki cümleyi yazmanın bir anlamı yok. Aynen yukarıda yazmış olduğunuz da bir anlamı olmadığı gibi.
Ya da yanlış anladıysam, anlatın doğrusunu öğrenelim.
("Ayrıca bunca sene motosiklete binip bir bayinin motosikletten nekadar kazandığını bilmeyecek düzeydeyseniz üzerine birşey ispatlamak zor olur." Ne alaka ?????? )
200 adet gümrükten çekilmemiş motordan 2 tanesini aldım diyerek yeterince yardımcı olmuşsunuz zaten. Arkadaşlarda sizin gibi motoru alacaktır.
Yazdığım yazının bir kısmını alıp tartışmaya çalışmaya devam edeceksek benim okadar kapasitem olmadığını belirtmek isterim. Size konuya yorum yaparken boş konuşmadan nasıl aldığınız hakkında faydalı bilgilerinizi paylaşmanızı tavsiye etmiştim .
-
Zato adlı üyeden alıntı
İhale bedeli 49500 yazan bir araç minimum 49500 e satılacak diye bir kural yok. 1 tl ye bile satılabilir. Buradaki kural şöyle işliyor: ihale bedelinin %75'ine kadar olan teklifler doğrudan kabul edilirken %75'den daha az miktara tekabül eden en yüksek teklif komisyon değerlendirmesine giriyor. Komisyon uygun görürse biçilen bedelin %75'inden daha düşük bedele de satış kararı verilebilir. Yani 49.500 bedel biçilen vfr ye en yüksek 30 bin teklif verilmişse ve uygun görülürse 30 bine alınır. Yok mafya var yok mal sahibi alıyor hikayeleri eski hikayeler. Sonuçlanan ihalelerde kazananların tc kimlik son rakamlarıyla ad soyad baş harfleri yer alıyor. Bazı tipler birden çok ihaleyi kazanıyor. Daha yüksek teklif ver sen al, bunun önünde hiç bir engel yok. Bilmeden boş konuşup insanları yanlış yönlendirmeyelim. Not:bahsettiğim tüm noktalar en son bir ay kadar önce göz attığım mevzuattan okuduklarımdır. Son bir ayda mevzuat değişikliği olmadıysa geçerlidir. Ayrıca yeni güncellenen e ihale uygulamasını da çok kurcalamadım, verdiğim bilgiler bir önceki uygulamaya dairdir, gerçi pek bir değişiklik yok gibi uygulamada da
eskiden söylediğiniz şekildeydi ancak 2 hafta önce mevzuat değişti artık araç satışlarında esas ihale satış fiyatının yüzde 75'inden az teklif kabul edilmiyor zaten direk açık artırma usulüne dönüldü,artırma başlangıç fiyatıda yazılan muhammen bedelin yüzde 75 i oluyor bu motosikletler dün 37125 liradan artırmaya açıldı şuan 7 tanesine 37500 lira civarı fiyat teklifi yapıldı,eskiden kapalı usuldü 30 yazıyodun uygun görülürse tamam deniyodu ama artık öyle değil,minimum 40000 liradan çıkacak bu 9 makina ki deiğer masrafları saymıyorum
-
ftkrblt adlı üyeden alıntı
eskiden söylediğiniz şekildeydi ancak 2 hafta önce mevzuat değişti artık araç satışlarında esas ihale satış fiyatının yüzde 75'inden az teklif kabul edilmiyor zaten direk açık artırma usulüne dönüldü,artırma başlangıç fiyatıda yazılan muhammen bedelin yüzde 75 i oluyor bu motosikletler dün 37125 liradan artırmaya açıldı şuan 7 tanesine 37500 lira civarı fiyat teklifi yapıldı,eskiden kapalı usuldü 30 yazıyodun uygun görülürse tamam deniyodu ama artık öyle değil,minimum 40000 liradan çıkacak bu 9 makina ki deiğer masrafları saymıyorum
notu düşmüşüm iyi ki.;) sonuçta serbest piyasa kuralları gereği uygun fiyatı bulursa alıcı çıkar yoksa çıkmaz. Ya da daha önce olduğu gibi yüksek fiyat belirlenen araçlar satılmayınca daha düşük fiyattan yeniden ihaleyr çıkarılır.
-
Mis gibi motor neden onca sene kasasında kapalı gümrükte kalmış yav ? Bu dangozluğu yapan, motoru getirtip de gümrükten çekmeyen Honda Türkiye mi ? Peki neden ?
-
Bu sistem iyi hoşta 2. Olursan şapa oturuyosun. 4950tl teminat vercem ihaleye katilcam. Elemanla kapismaya basladim diyelim vazgeçersem 4950tl yanicak. O vazgecerse onun yanacak. Ikimizde vazgecemeyelimde arttikca artsin fiyat. Sonuç satis bedeli arti 1 ad. Teminat bedeli. 37225 te fiyat bi kere arttirsam sonuna kadar gitcem ya da dua etcem 3. Katilsin diye. Nirc sevmedim.
-
mchi adlı üyeden alıntı
Bu sistem iyi hoşta 2. Olursan şapa oturuyosun. 4950tl teminat vercem ihaleye katilcam. Elemanla kapismaya basladim diyelim vazgeçersem 4950tl yanicak. O vazgecerse onun yanacak. Ikimizde vazgecemeyelimde arttikca artsin fiyat. Sonuç satis bedeli arti 1 ad. Teminat bedeli. 37225 te fiyat bi kere arttirsam sonuna kadar gitcem ya da dua etcem 3. Katilsin diye. Nirc sevmedim.
2. olursanız şapa oturmuyorsunuz. Verdiğiniz teminatı geri alıyorsunuz. E-ihale de sıkça sorulan sorulardan konuyla ilgili maddeleri aşağıya yazıyorum.
20- Teklif verdiğim ihaleyi kazanamazsam ne olacak?
20- İhaleyi kazanamadığınız durumlarda teklif verdiğiniz ihaleler e-ihale sistemi üzerinde bulunan
“Kaybedilen İhaleler” bölümünde listelenir. Kaybedilen ihale için bloke edilen teminatlar sistem
üzerinde serbest bırakılır.
27- Teminatım ne kadar sürede iade edilir?
Teminat iadeleri sistem üzerinden yapılmaktadır. “Profilim” bölümüne girip “Güncelle” butonu ile
Hesap Numaranızı IBAN Numarasını yazarak kaydedilmelidir. Kaydedilen hesap mutlaka üyelik
hesabı bulunan kişiye ait olmalıdır. Bu işlemden sonra “İade Talepleri” menüsünden miktar
girerek iade talebinizi yapılabilmektedir. İade talebi ilgili sayfada gösterilen serbest tutar
bölümündeki miktarı aşamaz.
Yukarıya Dön
28- Teminatım ne kadar sürede iade edilir?
25/04/2014 tarihli ve 28982 sayılı Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Tasfiye Genel
Tebliği (Elektronik İhale İşlemleri Seri No:1) 8 inci maddesi uyarınca iadeler, "iade talebinin"
onaylandığı tarihi izleyen 7 (yedi) iş günü içerisinde yapılmaktadır.
-
-
bunu biniciden başkası bu fiyatlara almaz.. bu fiyata bunun ticareti olmaz..
38 e kapatsa misal evrak,bandrol,harcırak,ekstra bir iki vergi, transport ücreti, bakımı,lastiği derken bu motor yuvarlak hesap temizinden bir 10 bin yer.. zaten sadece lastikleri pilot alsa 2 bin tl ..
motor ortalama 48 e gelicek ..
tekrar ediyim bu motorun zaten bebek gibi tertemizi km si 1000 km lerde 3 bin - 4 bin km lerde olanları sahibindende 45-50 bin tl lere satılıyor..
daha 995 km de bin bile değil hemde 2016 model 49 bin tl ye satılıyor belki pazarlıkla 48-47 falan alınabilinir..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-995-km-hatasiz-crosrunner-464729396/detay
kısaca bunun ticaretini yapıcak adama bu işler ekmek yedirmez yorgunluğuna değmez biniciye bile bence bir artısı yok 48 bine 2015 model sıfır sandık motor alıcağıma 2016 model 995 km de aynı fiyata almayı tercih ederim model modeldir.. satarken bile yaş büyük faktör oluyor...
-
logaritma adlı üyeden alıntı
bunu biniciden başkası bu fiyatlara almaz.. bu fiyata bunun ticareti olmaz..
38 e kapatsa misal evrak,bandrol,harcırak,ekstra bir iki vergi, transport ücreti, bakımı,lastiği derken bu motor yuvarlak hesap temizinden bir 10 bin yer.. zaten sadece lastikleri pilot alsa 2 bin tl ..
motor ortalama 48 e gelicek ..
tekrar ediyim bu motorun zaten bebek gibi tertemizi km si 1000 km lerde 3 bin - 4 bin km lerde olanları sahibindende 45-50 bin tl lere satılıyor..
daha 995 km de bin bile değil hemde 2016 model 49 bin tl ye satılıyor belki pazarlıkla 48-47 falan alınabilinir..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-995-km-hatasiz-crosrunner-464729396/detay
kısaca bunun ticaretini yapıcak adama bu işler ekmek yedirmez yorgunluğuna değmez biniciye bile bence bir artısı yok 48 bine 2015 model sıfır sandık motor alıcağıma 2016 model 995 km de aynı fiyata almayı tercih ederim model modeldir.. satarken bile yaş büyük faktör oluyor...
Sende girdin galiba bu ihaleye evrak bandrol ıvır zıvırın 10 bin tutacağını nerden biliyorsun ayrıca?
-
Umarım buradan binici bir arkadaşımız alır.
-
Alpbatur adlı üyeden alıntı
Sende girdin galiba bu ihaleye
evrak bandrol ıvır zıvırın 10 bin tutacağını nerden biliyorsun ayrıca?
yukarda bu işleri yapan arkadaş kdv si ötv si ödensede bandrol evrak kürek 2 bin tl tutar yazmışdıki o eski bilgilerine dayanarak yazmışdı şimdi herşeye iki üç misli zam geldi bende ona bin tl ekledim 3 bin tutar dedim tutarda..
geri kalan transport servis ve ekstra ücretler ..
o motor merdiven altı ahmet usta mehmet ustaya götüremessin sıfır sandık motor resmi servise en az sıfırken bir kere giricek ..
servisi arayıp böyle bir motoru sandıkdan çıkarıp montajlayıp bakımını yapıp güzel servis kitapçığına servise kayıt olup kaşeleri basılıp belki beynine güncelle gelmişse bir güncelleme atıp çünkü ben geldi diye hatırlıyorum vfr lere bunun toplam rakamını bir sor istersen ben en iyimser rakam sana diyim 2 bin tl oda en iyimser rakam..
Lastikler bunun dışında michellin pilot alsan ona 2 bin tl de o tutar.. zaten 7 bin tl yei bulduk ..
3 bin tl de senin harcadığın mesain yakıtın git gellerin , trafikde ruhsatı çıkarmak için harcıycağın para tüvde harcıycağın para , yemen içmen sağa sola ektra yediriceğin süpriz rakamlar.. transport ücreti..
o koca sandıkdaki motoru neyle taşımayı düşünüyorsun .. kamyoncular taşımacılar en ucuzu 150 metre mesafe için kapıyı 200-300 tl den aşağı açmıyorlar..
Dediğim rakamlara inanmıyorsan kalem kalem araştırıp telefon açıp sorup soruşturabilirsin dediğimden üstü çıkar altı çıkmaz ona eminim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)