Arkadaşlar soğuk koruması iyi olan Max 700 tl civarı mont arıyorum. N11'den 11.11 indirimleriyle alacağım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
Arkadaşlar soğuk koruması iyi olan Max 700 tl civarı mont arıyorum. N11'den 11.11 indirimleriyle alacağım. Tavsiyeleriniz varsa alabilirim.
çok çeşit bilmiyorum fakat Venom aldım 850'e gayet iyiydi. Biraz daha üzerine ekleyebilirsen bence memnun kalırsın.
Roleff Riga kullanıyorum, geçen sene 400 küsür TL.ye almıştım. Termal içliğiyle kışın soğuk havada performansı süper. Omuz ve dirsek korumaları da iyi ve iş görür ancak sırt koruması çok kötü. 100-150 TL masraf yapıp Impactec sırt koruması alıp takarsan iyi olur. 550 TL olur maliyeti.
Spor kesim bir mont, bel kısa ama hiç arkamın açıldığını görmedim. Şık duruyor. Ben de yazlık montumun sırt korumasıyla idare ediyorum. Benim boyum 1.72, azıcık kilo ve göbek var XL beden giyiyorum tam oluyor. Letgo üzerinden 2. el temiz ve kendini kanıtlamış markaları da araştırmanızı tavsiye ederim.
Ulan 300 liralık prhoel montlar 700 küsür lira olmuş. Eeeeeyyyyy Alamanyaaa . Egonomi Nereye gidiyür
Venom aldım, kişlik çok memnunum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)