Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Biri bana arkadan çarptı

REKLAM ALANI
    EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Motorun bakımlarını aksatmadan en iyi yag hava filtresi vs koyarim takarim motor blogunun omru icin. Niye bu parayi vermiyorum? Okadar kucuk bir parçanın fahis fiyati yuzune.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    systemj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial Drift 125L CBS
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba tüvü bilmem ben maslakda ki motorsiklet tüve gittim , önümde gsxr vardı çocuk sinyallerini değiştirmiş gene gsxr için üretilmiş aftermarket led li sinyal takmış hatta orda tartışdı adamla bu motor için üretildi çakma parça değil bu falan dedi adam ben anlamam orjinalini tak gel geçiriyim dedi..
    biri sinyal, diğeri plakalık yalnız.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı logaritma adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    araba tüvü bilmem ben maslakda ki motorsiklet tüve gittim , önümde gsxr vardı çocuk sinyallerini değiştirmiş gene gsxr için üretilmiş aftermarket led li sinyal takmış hatta orda tartışdı adamla bu motor için üretildi çakma parça değil bu falan dedi adam ben anlamam orjinalini tak gel geçiriyim dedi..
    Sinyal ve normal stopları farları orjinal olması lazım. Sonradan takılan ledler tabi geçmez. Burda soru plaka aydınlatması, 3. parti lamba takmazsa hafif kusur sayılır. Araba motosiklet farketmez.

EUOGLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt 25
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinyal ve normal stopları farları orjinal olması lazım. Sonradan takılan ledler tabi geçmez. Burda soru plaka aydınlatması, 3. parti lamba takmazsa hafif kusur sayılır. Araba motosiklet farketmez.
    tamir ettim plastik cam kestim mikadan ısıtıp büktüm falan. biraz Japon, biraz silikon orijinal yuvasını bozmadan hallettim
    Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!

M.Kemal ATATÜRK

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)